zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
elvie, dziewczyny dawaly czopki. Ja natomiast za rada Agnieszki wsadzilam mlodej w pupe termometr i poszlo...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ale sie usmialam... siedze przy kompie, a mloda z babcia na dworze sie bawi. Podeszla jakas babka z malym dzieckiem i cos tam miedzy soba gadaja. W koncu babka mowi: ale to co, nie smarujecie dziecka filtrem na slonce, bo ona taka spieczona... na to babcia teatralnym szeptem> bo ona jest polmeksykanka![]()
Natalka jest boska, spisuj to koniecznie, a potem wydasz książkę;-), jeśli nie ogólnie dostępną to dla Natalki na pamiątkęwczorajszy tekst Natalki podczas wchodzenia po schodach na klatce schodowej:
Ja: ruchy ruchy Natalko
N: (ze złością) nie r.u.c.h.a.m !!!
a to z Kamilem rozmowa
K: córeczko zrób kupkę na nocnik
Npo chwili zastanowienia) mało mas pjoblemów?!
No i czytam Was teraz a tu druga poszła
Gratulacje ogromne, i jeszcze okazjo nie mialam: serdecznie witam w naszych skromnych progach.Leoś urodził się o godz 00;28 3140g 53cm Porod SN w wodzie bez nacięcia.
łukasz przywióżl mi laptopa więc moge pisac!!!! hura bo umarłabym z nudów chybaLeoś ciągle śpi , troche ciągnie cyca ale więcej śpi...Łukasz od rana u mnie był teraz wygoniłam go do Laurki.może wyjdziemy w ndz jak uda sie wczesniej wypis załątwic,bo w ndz nie wypisują....![]()
Dziękuje wszystim za kciuki.
Gratulacje Maonka. Niech brzusio rosnie zdrowo.Dziewczyny chyba jestem w ciąży. Zrobiłam 1 test i jedna kreska jest wyraźna, druga słabo widoczna. Mąż pojechał po drugi test. I to samo. Mam jeszcze jeden test, może zrobię wieczorem. Z Alicją miałam 2 wyraźne kreski, zero wątpliwości. Na pewno nie wyszedł negatywny, błędny też nie jest. Miałyście tak, bo już nie wiem co o tym sądzić?
U nas dzien matki juz w marcu byl, i tez dostalam przepiekne laurki od mojego Skarba.Chciałam się pochwalić, że jak poszłam Lenkę z klubu odebrać to dostałam kwiatka na Dzień Mamydodam tylko, że dzieci same kwiatki ozdabiały serduszkami i wstążką, mój dodatkowo został pozbawiony przez Lenkę listków
![]()

DobreAle sie usmialam... siedze przy kompie, a mloda z babcia na dworze sie bawi. Podeszla jakas babka z malym dzieckiem i cos tam miedzy soba gadaja. W koncu babka mowi: ale to co, nie smarujecie dziecka filtrem na slonce, bo ona taka spieczona... na to babcia teatralnym szeptem> bo ona jest polmeksykanka![]()

Dzieńdoberek
Szanowna mamuśka straciła głosoczywiście radość rodzinki wielka bo tak jak stwierdził Emilo " Mamusiu teraz musisz oszczędzać głos i nie możesz się denerwować " ;-)

a dla ciebie Gosieńko zdrówka i oszczędzaj się kochana...
nie wliczam tych które mają juz trójeczkę;-)rzeczywiście Natalka ma taka cudowną umiejetnośc wypowiadania odpowiednich kwestii w nieodpowiednim momencie... ale przy tym jej komizm już sie uwidaczniawczorajszy tekst Natalki podczas wchodzenia po schodach na klatce schodowej:
Ja: ruchy ruchy Natalko
N: (ze złością) nie r.u.c.h.a.m !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
a to z Kamilem rozmowa
K: córeczko zrób kupkę na nocnik
Npo chwili zastanowienia) mało mas pjoblemów?!

po południu grill ze znajomymi... dzieciaki sie wyszalały i padły po 23 a ja mogłam w końcu kilka % wypić, bo nigdzie nie musiałam wozić rodziny, więc humor dopisywał... dopóki A. po impezie gdzieś się nie zmył i dopiero do domu zawitał
.
- na bilansie dwulatka wazyla 13350 (dokladnie 10kg wiecej niz po urodzeniu), mierzyla 85cm.
. Uciekam spac!!!
Ale widze, ze nie jestem sama:-). Pozdrawiam cie beti, ale poczytam cie jutro, tzn, rano, bo teraz jestem juz zbyt padnieta.