reklama

Kwietniówki 2010!!!

Hej,
ślęczenia nad papierzyskami ciąg dalszy i końca nie widać...:no:
wszystkim trzymającym kciuki za moje badania dziękuję. Białka w moczu nie ma, a tego bałam się najbardziej. Są za to liczne bakterie, więc łykam Żurawit i w poniedziałek muszę zrobić posiew. Coś mnie bakterie w tej ciąży nie odpuszczają. Za to moja waga pozostawia wiele do życzenie, mam już, uwaga 16 kg na plusie! czuję się i wyglądam jak słoniątko. Z Matim było to samo, widać taka moja uroda, ale już boję się poniedziałkowej wizyty.
Nata trzymam kciuki, aby się poprawiło, biedulka nasza.

gosienko udanej imprezki.
elvie ja myślę, że dyscyplina swoją drogą i konsekwencja, ale też trzeba dać Lenie trochę czasu. Dopiero co jej świat wywrócił się do góry nogami. Myślę, że niegrzecznym zachowaniem chce zwrócić na siebie uwagę, co pewnie jej się udaje. Cierpliwości życzę.
Mój gagatek też do niewiniątek nie należy, ale muszę go pochwalić. Mogę go zabierać do miasta bez wózka, ładnie idzie koło mnie, nie ucieka. Jeszcze miesiąc temu było to niemożliwe, także są postępy...Ciesz
cdn..

reklama
Hej,
ślęczenia nad papierzyskami ciąg dalszy i końca nie widać...:no:
wszystkim trzymającym kciuki za moje badania dziękuję. Białka w moczu nie ma, a tego bałam się najbardziej. Są za to liczne bakterie, więc łykam Żurawit i w poniedziałek muszę zrobić posiew. Coś mnie bakterie w tej ciąży nie odpuszczają. Za to moja waga pozostawia wiele do życzenie, mam już, uwaga 16 kg na plusie! czuję się i wyglądam jak słoniątko. Z Matim było to samo, widać taka moja uroda, ale już boję się poniedziałkowej wizyty.
Nata trzymam kciuki, aby się poprawiło, biedulka nasza.

gosienko udanej imprezki.
elvie ja myślę, że dyscyplina swoją drogą i konsekwencja, ale też trzeba dać Lenie trochę czasu. Dopiero co jej świat wywrócił się do góry nogami. Myślę, że niegrzecznym zachowaniem chce zwrócić na siebie uwagę, co pewnie jej się udaje. Cierpliwości życzę.
Mój gagatek też do niewiniątek nie należy, ale muszę go pochwalić. Mogę go zabierać do miasta bez wózka, ładnie idzie koło mnie, nie ucieka. Jeszcze miesiąc temu było to niemożliwe, także są postępy...Cieszę się, bo jak przyjdzie drugie dziecko, to nie będę miała wyjścia. Matiego wózek pójdzie w kąt!
cdn...

Hej:)
Wpadlam sie pochwalić ze mamy efekt turnusu:) i to dla mnie taki sukces (mimo tego ze z tyyyyloooomaaaa wadami) ze nie mysle dzis o niczym innym :-)
Jutro postaram sie nagrac i wrzucic filmik.

Przepraszam ze tak tylko o sobie ale glowa mi peka od wczoraj, do tego mocno wydluzyla mi sie lista zadan do robienia z Ola w domu a dzis mnie jeszcze Olka tak zaskoczyla...

Dobrej nocki!

Dorota, u mnie tez z kasa kiepsko, ale skorzystam ze znizki za przejazd rodzinny :tak: Tylko bedziesz musiala mnie ze stacji odebrac, bo niby na wagary do Czestochowy jezdzilam, ale ze zgroza mogloby mi byc ciezko sie poruszac, zwlaszcza, ze na te wagary to 20 lat temu jezdzilam. ;-) Kochana, wrzuc mi na PW numer do siebie, to zadzwonie.

Aniam, jak juz te chaszcze Ci poloza to na swieza trawke sie umowimy :tak: W sensie na bieganie po swiezej trawce... Ech rozmarzylama sie :tak:;-)

Gosia, nasza wronislawa tez przytyla w obu ciazach jakies koszmarnje ilosci, a popatrz jaka laseczka z niej... :tak:

Marta, swietnie. Juz nie moge doczekac sie filmiku...

Zielona jutro kładą . Ale może w przyszły week masz czas żeby do mnie wyskoczyć ?
Na łono natury to do lasu skoczymy , bo mam jakieś 200m od domu .
Po świeżej trawie po pijaku może he he

Dorota, mam nadzieje, ze Paulince szybko sie poprawi. Heh, co mam sie do Ciebie odezwac, coby sie z wizyta zapowiedziec, to cos sie dzieje - albo u Was, albo u mnie.
To masz identycznie jak ja, jak już się miałyśmy z Dorotą spotkać to zawsze coś wypadało, a to katar przy ząbkowaniu, a to inne dziadostwo się przypętało.
Zdrówka dla Paulinki
Generalnie ona jakoś ostatnio interesuje się też swoimi braćmi, to przez kąpiele razem z nimi , ciągle powtarza ogon i mówi Emil ma ogon, tata ma ogon , Mati ma ogon , ja nie ogon :-D
Przypomniałaś mi jak Ala kiedyś tatę podejrzała w kąpieli, dokładnie to samo mówiła :-D
Magdaciosek zdrówka dla córci
Nata to się Julka namęczyła
Marta super, że są postępy
Gosia23 oby już te wakacje szybko się zaczęły i w końcu na te ostanie miesiące ciąży, żebyś porządnie wypoczęła

Dotarło i do nas ciepełko, aż lepiej. Pojechałyśmy z Alą na jej ulubiony plac zabaw, dziecko się wybawiło, mama też, musiałam wejść na taką okrągłą karuzelę i Ala miała frajdę bo kręciła mamę.
W drodze powrotnej kupiłam czereśnie, ale taki nie najlepsze w smaku, lipa w tym sezonie z owocami i warzywami, truskawek mało i drogie (10zł). Raptem raz jadłam truskawki w tym sezonie :-(
Teraz miziam męża po pleckach, oglądamy mecz, a w międzyczasie BB. Już nie mogę doczekać się jutrzejszego meczu (sama nie wierzę teraz w to co piszę:szok:), a mąż tym bardziej zdziwiony, że oglądam z nim.

reklama
hej,
piękna pogoda się zapowiada, więc szkoda dnia na spanie!
Mnie dziś czeka dzień w markecie. Za dwa tyg. mam wesele brata,a nie mam jeszcze nic. Będzie wesoło, bo jak znam życie nic nie będzie na mnie pasowało!
Marta koniecznie pochwal się filmikiem, już nie mogę się doczekać!
uciekam na kawkę i wybywam, żeby całego dnia nie zmarnować!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry