gosienkag76
Fanka BB :)
Hejka
Własnie wróciłam od fryzjera, kiecka wyprasowana jeszcze tylko szybka kąpiel i na 20 wybywamy na balety:-) teraz tylko musi mi się udać Helenkę przed dwudziestą położyć
Magda zdrówka dla Oli.
Anna szczęśliwej podróży i niech wam pogoda dopisuje, odpoczywajcie
mamoPaulinki to ja ci coś mocniejszego prześlę;-) trzymaj się.
Elvie według mnie wagą Macka nie masz się co przejmować, tak jak napisała Zielona każde dziecko jest inne.Ja bym spróbowała odstawić mu to mm ale wiadomo decyzja jest twoja.
Nata biedna Julcia, mam nadzieję że lek szybko zadziała bo ile się bida może męczyć:-(
Ella bo Julka to się lubi jedzeniem delektować ;-) daj znać jak tam twoja tarczyca się ma.
Agnieszka jak tam po festynie , zabawa pewnie udana
Miłego wieczorku kobietki.
Pa
Własnie wróciłam od fryzjera, kiecka wyprasowana jeszcze tylko szybka kąpiel i na 20 wybywamy na balety:-) teraz tylko musi mi się udać Helenkę przed dwudziestą położyć

Magda zdrówka dla Oli.
Anna szczęśliwej podróży i niech wam pogoda dopisuje, odpoczywajcie

mamoPaulinki to ja ci coś mocniejszego prześlę;-) trzymaj się.
Elvie według mnie wagą Macka nie masz się co przejmować, tak jak napisała Zielona każde dziecko jest inne.Ja bym spróbowała odstawić mu to mm ale wiadomo decyzja jest twoja.
Nata biedna Julcia, mam nadzieję że lek szybko zadziała bo ile się bida może męczyć:-(
Ella bo Julka to się lubi jedzeniem delektować ;-) daj znać jak tam twoja tarczyca się ma.
Agnieszka jak tam po festynie , zabawa pewnie udana

Miłego wieczorku kobietki.
Pa

i nawet jak przyjedziesz to może się coś nagle stać ja jestem przyzwyczajona. Wsiadaj w pociąg i już ;-) ja bym się wybrała do Twojej wsi ale fundusze mocno okrojone i nie mogę sobie pozwolić:-(