reklama

Kwietniówki 2010!!!

Hejka

Własnie wróciłam od fryzjera, kiecka wyprasowana jeszcze tylko szybka kąpiel i na 20 wybywamy na balety:-) teraz tylko musi mi się udać Helenkę przed dwudziestą położyć:tak:

Magda zdrówka dla Oli.

Anna szczęśliwej podróży i niech wam pogoda dopisuje, odpoczywajcie:tak:

mamoPaulinki to ja ci coś mocniejszego prześlę;-) trzymaj się.

Elvie według mnie wagą Macka nie masz się co przejmować, tak jak napisała Zielona każde dziecko jest inne.Ja bym spróbowała odstawić mu to mm ale wiadomo decyzja jest twoja.

Nata biedna Julcia, mam nadzieję że lek szybko zadziała bo ile się bida może męczyć:-(

Ella bo Julka to się lubi jedzeniem delektować ;-) daj znać jak tam twoja tarczyca się ma.

Agnieszka jak tam po festynie , zabawa pewnie udana:tak:

Miłego wieczorku kobietki.
Pa

reklama
Agnieszka ależ z Ciebie super sąsiadka :-) Taki gest sąsiad napewno doceni :-)
Elvie jak karmisz piersią to faktycznie nie ma co się wagą przejmować. Najważniejsze, że Maciuś nie jest niejadkiem
Nata napisz czy Julcię coś ruszyło. U nas ciepła kąpiel, jak wspomniała zielona, dawała najlepsze rezultaty.
Podejrzewam też, że Juleczkę boli i ona sama boi się przeć.

Z pipcią mnie dziewczyny uspokoiłyście. Jeszcze tę skórę jakoś zaleczyć, bo same płatki się sypią i nie wygląda ona za ciekawie

magda zdrówka dla Oli
gosienko udanego wieczoru , trzymam && za szybki sen córci aaaa i oczywiście czekam na fotki :cool2:
dorotko współczuję braku pralki , nie wiem co bym teraz zrobiła gdyby pralka mi się zepsuła
Nata N od niedzieli nie mogła się wypróżnić , bolał ją brzuszek i robiła tylko śladowe ilości kupy a wczoraj w końcu się udało i była mega duża i śmierdząca kupa. Podawałam jej jabłko surowe i do picia miętę.

Kurde, bateria mi w kompie siadla, bo nie zauwazylam, ze adaptor do wtyczki sie zrypal. Jutro musze kupic nowy i mam nadzieje, ze gdzies w pipidowie znajde taki cud techniki. Posciagalam sobie ostatnio filmy i mialam chec zrobic sobie piatkowy wieczor przy filmach, ewentualnie z e-ksiazka... taaa. Pozostaje mi ogladac jakies dupsy w TV.
Stary na oddziale rehabilitacyjnym od rana, wiec atmosfera jakas taka lzejsza w domu...

Dorota, mam nadzieje, ze Paulince szybko sie poprawi. Heh, co mam sie do Ciebie odezwac, coby sie z wizyta zapowiedziec, to cos sie dzieje - albo u Was, albo u mnie.

Magda, zdrowka dla malej.

Nata, jakas poprawa?

Gosienko, udanego tancowania.

Agnieszka, super, ze dzien udany.

wylądowalismy u lekarza - a tam miła Pani dr poinformowala mnie, że mogę podac dziecku czopek - nawet mi to na kartce zapisała.

Po powrocie do domku - bo do 17:00 nie bylo kupy - mała dostała czopka - placz, krzyk i ten wzrok mowiący "jak mogłas mi to zrobić" po kilkunastu minutach patrze a moja córeczka robi się sina, czerowna, sina - mamy kupe - mała nieduża zlozona z kilku bobków - śmierdząca jak jasna cholera - czopek oczywiscie opuścil ją razem z kupsztalem - więc ja znowu go do środka - tym razem po 30 minutach - znowu kupka - znowu twarda, ale ze śladami poprawy.

wieczorem dostała jeszcze ten syropek - i jutro powtarzamy czopek

Nata- oby mała puściło do jutr...tak sie bidusia męczy :(

Witam na szybko z wieczora.
My zaliczyłyśmy długaśny spacer a potem zakupy w markecie na jutrzejszego imieninowo-urodzinowego grilla bo zaległe urodziny M i moje imieniny. Julkę oddajemy pod opiekę babci a my sie bawimy z przyjaciółmi :) zobaczymy jak wyjdzia ale przygotowań dużo i jeszcze rano chcę pobiegac, więc obawiam się, że przez weekend będzie mi ciężko zajrzeć więc życze wam słonecznej soboty i niedzieli i do napisania :)

Witam:-)
Maciek dał mi dzisiaj pospać, uff.. Zasnęłam o 23, obudził mnie dopiero o 4:00 i o 7:00:-) Chwile później wstała Lenolinka i tańcuje, więc chłopaki śpia, a ja pocztę ogarniam.

zielona - moja ma taki bujaczek fisher price kupiony z huśtawką, on jest do 18kg i codziennie z niego korzysta, ogląda w nim bajki:
FISHER PRICE HUŚTAWKA 3w1 (2402702701) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Maćkowy jest do 9kg, ale Lenkę drobinkę spokojnie mieści;-)
Tu jest Maćkowy: KURIERDHL FISHER PRICE LEŻACZEK BUJACZEK 3w1 T1829 (2391053066) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

aniam - no to muszę się nastawić na walki z Leną, bo ona strajkuje jak coś chce a jej nie wolno. Wczoraj w akcie desperacji położyła się na podłodze i dwa razy uderzyła się w głowę, czego już nie robiła dawno.

Miłego dnia, u nas dziś nie pada:happy2:

Musisz na nią jakiś sposób znaleźć , bo Ci na głowę wlezie

haha Wy tu piszecie, ze boicie sie pielegnowania chlopca i ze dziewczynke latwiej... Rany, a ja zupelnie inaczej to widze. Obszczymurkowi to tylko myk myk "sciera po jajkach" i gotowe, a dziewuszce trzeba wszystko porzadnie wyczyscic i bardzo uwazac coby nic sie nie zapapralo, bo chwila-moment i infekcja gotowa. Jak chlopak walnie kupala, to raczej pod napletek mu to nie wlizie - wybaczcie doslownosc, a dziewuszce wszedzie sie rozmaze...

Podpisuję się pod tym co napisałaś :tak:

Nata - oby jutro się wszystko poprawiło .

Ja tu Elvie morały prawię a Olka też niezły wymuszacz . Do tego wyjec i nie odpuści . wycie nie raz po pół godziny . ale trudno i przez to trzeba przejść . Myśli cwaniara że wszystko rykiem na mnie wymusi , ale nic z tego .
Jutro nam trawnik nowy robią . fajnie , bo w jeden dzień

reklama
Nata mam nadzieję, że Julci szybko przejdzie, musi się bardzo męczyć bidulka.
Mamusia ja na tym mieszkaniu nie mam pralki, nie mówiąc o tym żeby kupić, bo niby za co? Mnie nie przeszkadza to bo normalnie Paulinka mało się brudzi, mało też chodzimy na place zabaw bo czasu brak. Ale jak się obsika czy wymiotuje to już mi się nagle sterta robi i mój kręgosłup strajkuje :no:
Zielona ty na nas nie patrz, bo u nas ciągle coś się dzieje :-D i nawet jak przyjedziesz to może się coś nagle stać ja jestem przyzwyczajona. Wsiadaj w pociąg i już ;-) ja bym się wybrała do Twojej wsi ale fundusze mocno okrojone i nie mogę sobie pozwolić:-(
Gosieńka udanych tańców;-)

Moje dziecię prezentowało dziś zaburzenia słuchu, na gwiżdżących kibiców zatykała uszy... za wysokie tony jak dla niej:sorry2:
J był w lesie, przywiózł grzybki więc jutro zupkę ugotuję;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry