zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
A co Ty tej biednej kurze bedziesz wycierac? ;-);-);-)Dobra zmykam, jeszcze kurze muszę powycierać![]()
No to spodziewaj sie tel ode mnie jeszcze tego popoludnia

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A co Ty tej biednej kurze bedziesz wycierac? ;-);-);-)Dobra zmykam, jeszcze kurze muszę powycierać![]()

Wracam do łóżka, M pojechał z dzieciarnią na bierzmowanie siostrzeńca więc mam ciszę.
zdrówka kochana!
mam takiego lenia że szok i jeszcze ta cholerna głowa jak sklep, no cóż na starość to trzeba z alkoholem uważać

fakt ta sukienka to z wysokim stanem i tak się ułożyła że rzeczywiście mogła wyglądać jak ciążowa , ja mu powiedziałam że już trójkę mam i o kolejnym nic mi nie wiadomo, biedny tak się zawstydził i w ramach rekompensaty zostałam wyróżniona i potańczyłam sobie z mistrzem parkietu. Tak mnie przepraszał że chyba kolejny kurs będę miała za darmo

mam nadzieję że dzisiaj już lepiej i Julka pozbyła się balastu.

ale kurnik czeka;-)Kochana, dwa miesiace temu mowilam, ostrzegalam... A Ty co? Jak grochem o scianeKurcze chyba ostatni raz tak się czułam 15 lat temumam takiego lenia że szok i jeszcze ta cholerna głowa jak sklep, no cóż na starość to trzeba z alkoholem uważać![]()
![]()
;-) Teraz juz wiesz jak smakuje porazka. 
gosieńko jak chcesz kurze wycierać to musisz to ostrożnie robić coby od koguta nie dostać ;-)
mam nadzieję że już żadnych niespodzianek twój małż na drodze nie będzie miał i szybko będzie w domu, to będziecie świętować a jak jeszcze polacy wygrają to się będzie działo 

monia - nas dziś w Radwanicach nie będzie, bo za gorąco a tam cienia nie ma i o małego się boję. Może za tydzień uda nam się spotkać, namówię M. by grali w niedzielę;-)
Elvie muszę ci powiedzieć że wczoraj miałam przygodę z sukienką od ciebie ta z h&m. Super się w niej czułam i małż też nawet parę komplementów mi sypnął ale po jednym z tańców nasz instruktor zaczął mi gratulować że w ciąży jestemfakt ta sukienka to z wysokim stanem i tak się ułożyła że rzeczywiście mogła wyglądać jak ciążowa , ja mu powiedziałam że już trójkę mam i o kolejnym nic mi nie wiadomo, biedny tak się zawstydził i w ramach rekompensaty zostałam wyróżniona i potańczyłam sobie z mistrzem parkietu. Tak mnie przepraszał że chyba kolejny kurs będę miała za darmo
![]()