reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
nata - biedna Juleczka, oby się wreszcie ruszyło..

monia - to jesteśmy wstępnie umówione:tak:

gosienko - ha ha ha, to się facet musiał nieswojo poczuć;-) Cieszę się, że sukienka została wykorzystana, bo ja się w nią pewnie jeszcze jakiś czas w cycach nie dopnę:-(

Moje dzieciaki spać nie chcą, tzn. Maciek zasypia, ale jeszcze się kokosi, odgłosy kibiców go rozpraszają... Lena przytargała piłkę i wszystkie książki i M. zamęcza - też sobie moment wybrała:-D

Witam niedzielnie

W domu od wczoraj mam żałobę :no: Emilo pół nocy przeżywał przegraną polaków, płakał, chodził po pokoju i ostatecznie wylądował w moim łóżku, potem przyszedł Mateusz bo burzy się w nocy wystraszył a nad ranem panna Helenka też zawitała, nie ma to jak rodzinne łóżko ;-)

Elvie jeszcze raz dzięki:-) Instruktor rzeczywiście był mega zawstydzony ale potem w rozmowie okazało się że to jego żona miała dokładnie taką samą sukienkę tylko w innym kolorze jak chodziła w ciąży;-)

Nata biedna Julka, mam nadzieję że dzisiaj coś ruszy.

Agnieszka to już wasza rodzinka w komplecie nie?

Monia miłego weekendu, drinka ci nie zazdroszczę bo mam chwilowy wstręt do alkoholu ;-):-D

Aniez ty już jesteś po zlocie czarownic ?

Uciekam synka poprzytulać bo znowu mecz przeżywa:no:

Witam,
Maciek z tatusiem od 5:00 jakąś walkę oglądał, więc mogłam sobie pospać:-) Teraz Lenka go buja, muzyczkę mu włącza i smoka podaje - chyba Zielonej posłuchała:-D

gosienko - biedny Emil, trzeba go było nastawić, że Czesi są od nas od lat lepsi i szanse na wygrane mamy marne. Powiedz mu, że siatkarzy za to mamy mega dobrych i dziś z pewnością wygrają:tak:

Witam
Szlag by trafił ten mecz, jedyne pocieszenie że Ruskie nie weszły.
samopoczucie średnie, na trzeźwo się nie dało oglądać, dobrze nam szło opróżnianie barku z różnych różności, no a dziś cierp ciało coś chciało jak to mawia moja teściowa
Zonia ogląda Georga, Ola jeszcze śpi, bida w nocy znowu temp powyżej 39 miała:-(
Z wczoraj tylko jedną wpadkę miała, poza tym super, wołała nawet jak miała pampersa:-)

Udanej niedzieli

Witam
W domu od wczoraj mam żałobę :no: Emilo pół nocy przeżywał przegraną polaków, płakał, chodził po pokoju

Agnieszka to już wasza rodzinka w komplecie nie?

Jeju to jak u mnie ;-) z tym że żałoby dzisiaj niet ale za to jak mi się J. wczoraj rozpłakał bo polacy przegrali i więcej grać na tych mistrzostwach nie będa to taaaakie oczy miałam :szok: moje dziecko które nigdy piłka nożną się nie interesowało a taki zapalony kibic! Do końca skubany wytrzymał a jakie przyśpiewki miał żeby dopingowac polaków to matko kochana :-D

A do tego mężuś niespodzianke zrobił bo o 20 był już w domku także nie miałam kiedy odtrzeć i napisać

spadam do nich

Agnieszka nawet strefa kibica naszym nie pomogła. Mąż jak już wiedział, że będzie po wszystkim wyszedł z pokoju, żeby się nie denerwować, a ja miałam nadzieję do końca, przez co czuję się zawiedziona. Nigdy nie oglądałam meczy, zawsze się nabijałam, że są cieniasy, a jak już zaczęłam oglądać to taki ból. P. stwierdził, że po 20 latach kibicowania już nie będzie oglądał meczy.
Mamopaulinki piorę majtki Alicji codziennie ręcznie i mam nerwa, więc podziwiam że robisz całe pranie ręcznie
Kittek miłego plażowania, mam nadzieję, że pogoda dopisuje

kittek - jak ja Ci tego plażowania zazdroszczę.. U nas pogoda ładna, ale chłodniej niż wczoraj.

Ciocia wykupiła Lence bilet na przedstawienie dla dzieciaków w Teatrze Lalek, takie specjalne dla maluszków, 30-minutowe, idziemy za tydzień:happy2: A dziś młoda na nowo stare zabawki odkryła i sama się sobą zajmuje, chłopaki się w wyrku jeszcze wylegują, a ja robię sobie dzień kobiet i z maseczkami szaleję:-)

Hej:)

Wczoraj nie wrzucilam filmiku bo mialysmy z Ola niemile przygody, mam tylko probkda tego co Ola Potrafi, jak B pojedzie to Wam wrzuce.
Jutro musze z Olka do pediatry pojsc bo bidulka juz od miesiaca pupke ma chora, jak nie infekcja grzybicza to caly tylek w drobnych krostkach, pozniej kilka czerwonych krostek a dzis cala pupa czerwona i z krostkami...bida moja ciagle cos...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry