reklama

Kwietniówki 2010!!!

kittek, no, wylapuje tylko czasem mi sie nie chce pisac ;-);-)

nata, niby takie g... a cieszy! podawaj syropek raz dziennie przez nastepne 3 dni i powinno sie unormowac. Czasem jest u nas tak, ze mala nie moze zrobic kupala, to jej daje syrop i niebawem kupal sie pojawia, czasem nawet kilka;-):tak:

Kurde, od daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawna mam tylko jednego faceta (nie wiem co to ma oznaczac, ale chyba wlasnie teraz koty za oknem postanowily sie bzykac, bo wrzeszcza na calego :szok::tak:;-)), a Wredzia wykazuje wyrazne dziedzictwo od czlekoksztaltnych. Pojechalysmy dzis pociagiem do Doroty. Mja malpa wlazla nawet na najwyzsza polke :szok: Lojanie ostrzegalam wspolpodroznych, ze nastepne pol godziny bedzie trudne i ciagnac sie bedzie w nieskonczonosc.
Nasza Dorota jest urocza, ale Paulinka... No zakochalam sie w nej! Ma cudne, moim zdaniem, zielone oczyska i robi czadowe miny. W ogole jest do schrupania!

reklama
O to chyba do Gosieńki na agroturystykę trzeba będzie jeździć
laugh.gif
laugh.gif
Bo wiesz teraz miastowe dzieci to nie bardzo wiedzą jak kura wygląda
no, moja mysli ze golebie to kury hahaha, ale nie dziwie sie, bo sraluchy niewiele mniejsze...

A ja za tydzień jadę do Zielonej . Wredzia pociągów nie lubi , to trzeba do Wredzi się wybrać
laugh.gif
Wiesz. ona kocha pociagi... Najchetniej do wspinaczki po polkach lub wylazenia przez okno :szok:

kittek - fajnie, że wypoczęłaś, należało Ci się:tak:

gosienko - udanej imprezki, dasz radę;-)

zielona - czekamy na fotki ze spotkania i pociągu:-D

Moje pchełki lulają, więc ja też idę spać,bo jutro start katalogu, więc pracy mnie czeka sporo.
Kręgosłup od noszenia małej kluski mi wysiada, za masażami się muszę rozejrzeć albo do M. pouśmiechać:-)
Dobranoc!

Witam,
postanowiłam wstać zanim dzieciarnia się obudzi, tzn. Maciek mnie obudził na cyca i poszedł dalej w kimę;-)
Nocna cudowna, pobudki tylko dwie o 4:00 i 6:00, więc wyspana jestem i czekam na otwarcie katalogu:-) System powinien ruszyć o 6:00, ale jakiś poślizg mają, bo nadal się zalogować nie mogę.

Miłego poniedziałku!

Witam po pięknym słonecznym weekendzie
sobota- grill , niedziela- ognisko na wsi, N ganiała za kurami i krówkami ubrałam ją w biały sweterek (durna:baffled:) no i dziecko wróciło do domu czarne jak smoła, wypaprała się po wsze czasy ale przynajmniej była mega szczęśliwa i o to chodzi:-)
A my z K wczoraj dowiedzieliśmy się że 22 lipca zostaniemy chrzestnymi trochę skomplikowana sytuacja bo kuzyni będą chrzcić troje dzieci naraz 4 letnią Olimpię, 2 letnią Nadię i półrocznego Nikodema więc czeka nas podróż do Gdyni nie wiem jak my to zrobimy bo finansowo jesteśmy spłukani ale nie potrafiłam odmówić.

elvie pierwszy raz cię tu widzę o tak wczesnej porze :-)
nata no to mamy sukces :-):-D
kittek super że wypad udany oby częściej takie oferty były

a tak w ogóle to moje dziecko przewidziało wynik meczu ;-) zapytana przed meczem "kto wygra polska czy czech?" odpowiedziała "cechy" no to zapytaliśmy odwrotnie "czechy czy polska?" i znowu ku naszemu niezadowoleniu usłyszeliśmy "cechy!" mój mąż powiedział że zaczyna obstawiać mecze i Natalka będzie typować;-) zbijemy na tym fortunę :-D:-D:-D

witam rano :-)
nocka w miarę spokojna

elvie widze że wskakujesz na najwyższe obroty
kittek ciesze się że wam sie wypad udał :tak: za Lido się rozgladałam ale jednak mnie ceny odstraszyły ;-)
nata suuuper ...patrz trochę goowna a jaka radość na forum :-D
mamusiu no to obstawiajcie ! Przyda wam się kasa :tak: :-)
Zielona no to Kostka poszla po bandzie :-p

Ja mam sporo roboty w tym tygodniu więc jak znajdę trochę więcej spokoju ci gosienko odpowiem co tam A. poprzywoził... W każdym razie sporo markowych ciuchów... najdroższa kosztowała... 12 $ :szok:
nic musze się chwytać bo pranie czeka na wywieszenie, okna na umycie. Na 11 jade do makijażystki pogadać o makijażu na wesele, jutro urodziny J., w środę jedziemy z kołaczem weselnym do młodej pani, czwartek obiecałam babci A. że przyjedziemy ... mam co robić

spokojnego dnia

Dzieńdoberek:-)

Jak mi się dzisiaj nic nie chce, lenia mam a muszę chatę przyszykować na najazd kolegów Mateuszka, może jakaś chętna do dmuchania balonów :-)

Agnieszka spoko spoko poczekam, no nieźle napięty masz grafik;-)

Mamusia to przyjmujcie zakłady kaska zawsze się przyda:tak: Ja już tak zrobiłam że Helenka ma gorsze rzeczy zostawione na wsi , przebieram ją i ma spokój ale też raz się zdarzyło że jasna bluzka po wizycie nie nadawała się już do niczego :blink:

Elvie szalejesz kobieto od poniedziałku ;-)

Zielona to ci mała małpka rośnie ale wiadomo że w pociągu tyle ciekawych rzeczy jest ;-)Super że spotkanie z Dorotką udane a Paulinka no w niej to tylko człowiek się może zakochać:tak::-)

Aniam zapraszam do nas, ja tam jeszcze w głowie mam owcę i kozę i może parę króliczków :tak: a na wsi u małża można świnki i krowy pooglądać więc Ola i Szymek na pewno będą zachwyceni.

Zmykam bo roboty pełno a leń maksymalny.
Miłego dnia kwietniówki:-)

Witam poniedziałkowo... odliczanie do kolejnego weekendu rozpoczęte :-) jutro sabat czarownic w chacie mamy :-D

Poza tym młyn, ale u nas to norma.

Gosieńka- jak Kuba usłyszy o kozie, kurach i króliczkach, to zechce u Was zamieszkać :-)

Zielona
- koty wyczuły klimat ;-) Bartek też jest wszędobylski, o Kubie nie wspomnę. Na fejsie wrzuciłam kilka fotek z ostatniego wypadu, a to tylko próbka ich możliwości ;-)

Elvie- dobrze, że nic nikomu się nie stało. Będziesz miała pretekst do wymiany zastawy, innego pocieszenia nie znajduję.

reklama
Produkcja od rana, aż miło. Pogoda za oknem piękna, siostra ze szwagrem w natarciu. Oboje wegetarianie, więc mam nie lada problem co tam będę gotować przez najbliższe 3 dni.
Wczoraj sąsiadka poczęstowała mnie przepysznym ciastem z nutellą! Coś dla miłośniczek czekolady. Przepis z tego przepisu:
Pyszne ciasto z Nutellą i Bitą śmietaną - Przepis - Smaker.pl
Wrzucę jeszcze na kulinarny, żeby przepis nie zaginął

Właśnie sąsiadka przyniosła mi sałatę, koper, szczypiorek i pietruchę dla wegetarian :-D:-D:-D Dokupię pomidory i sałatka jak znalazł.

Zielona Konstancja jak moja wszędzie wejdzie
Gosienka powodzenia przed najazdem dzieciaków

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry