zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
kittek, no, wylapuje tylko czasem mi sie nie chce pisac ;-);-)
nata, niby takie g... a cieszy! podawaj syropek raz dziennie przez nastepne 3 dni i powinno sie unormowac. Czasem jest u nas tak, ze mala nie moze zrobic kupala, to jej daje syrop i niebawem kupal sie pojawia, czasem nawet kilka;-)
Kurde, od daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawna mam tylko jednego faceta (nie wiem co to ma oznaczac, ale chyba wlasnie teraz koty za oknem postanowily sie bzykac, bo wrzeszcza na calego
;-)), a Wredzia wykazuje wyrazne dziedzictwo od czlekoksztaltnych. Pojechalysmy dzis pociagiem do Doroty. Mja malpa wlazla nawet na najwyzsza polke
Lojanie ostrzegalam wspolpodroznych, ze nastepne pol godziny bedzie trudne i ciagnac sie bedzie w nieskonczonosc.
Nasza Dorota jest urocza, ale Paulinka... No zakochalam sie w nej! Ma cudne, moim zdaniem, zielone oczyska i robi czadowe miny. W ogole jest do schrupania!
nata, niby takie g... a cieszy! podawaj syropek raz dziennie przez nastepne 3 dni i powinno sie unormowac. Czasem jest u nas tak, ze mala nie moze zrobic kupala, to jej daje syrop i niebawem kupal sie pojawia, czasem nawet kilka;-)

Kurde, od daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawna mam tylko jednego faceta (nie wiem co to ma oznaczac, ale chyba wlasnie teraz koty za oknem postanowily sie bzykac, bo wrzeszcza na calego

;-)), a Wredzia wykazuje wyrazne dziedzictwo od czlekoksztaltnych. Pojechalysmy dzis pociagiem do Doroty. Mja malpa wlazla nawet na najwyzsza polke
Lojanie ostrzegalam wspolpodroznych, ze nastepne pol godziny bedzie trudne i ciagnac sie bedzie w nieskonczonosc.Nasza Dorota jest urocza, ale Paulinka... No zakochalam sie w nej! Ma cudne, moim zdaniem, zielone oczyska i robi czadowe miny. W ogole jest do schrupania!

) no i dziecko wróciło do domu czarne jak smoła, wypaprała się po wsze czasy ale przynajmniej była mega szczęśliwa i o to chodzi:-)