reklama

Kwietniówki 2010!!!

hej kobietki,
ależ u nas gorąco, nie da się oddychać!!!! nie lubię takiej pogody.
Walki z papierami ciąg dalszy, już mam dość, chodzę jak zombie! oby te dwa tygodnie szybko minęły.
Z pozytywnych rzeczy, byłam dziś u gina, niby wyniki mam idealne! odpukać w niemalowane, oby tak dalej. Opuchlizna niby nie jest przerażająca, 17 kg na plusie, więc nogi mają prawo puchnąć. Mam nadzieję, że doktorek się nie myli. I najważniejsze nasza Hania (bo tak będzie miała na imię córcia) dalej jest Hanią.
Salamandra, Elvie współczuję problemów brzuszkowych. Miałam przy Matim, wiec wiem jak potrafią dokuczyć.
mamusiu jakaś pomyłka z tymi terminami, myślałam, ze w pzrypadku dzieci trochę szybciej działa na NFZ.
pozdrawiam wszystkie kwietnióweczki, uciekam do papierów, bo mnie północ zastanie

reklama
Hejka

Padam na twarz, impreza udana, dzieciaki się wybawiły tylko ogniska nie było bo w gospodarstwie sianokosy na całego i bałam się że dzieciaków nie upilnuję , odbijemy sobie w e wrześniu jak Mateusz będzie miał imieniny.
Noga mnie tak nap........ la że się tak brzydko wyrażę że :szok: gdybym miała tasak to już by jej nie było:no:

gosia super że Hania to Hania :-) niech ta papierkowa robota szybko ci minie.

Zielona stopem jedź i łap auta z klimą ;-) twoja córcia to ma dodatkowy akumulator :tak:;-)

Aniez trzymam kciuki za Kubę niech cię miło zaskoczy :tak: Dawaj Kubę do mnie z Emilem się dogadają a jedno dziecko więcej to nawet nie odczuję a coś czuję że jakby mógł się jeszcze traktorem przejechać to w ogóle by nie chciał wyjeżdżać :-)

Aniam ja zootechnikę kończyłam i gatunki owiec nie są mi obce a mój profesor od owiec to w ogóle na punkcie wrzosówek miał hopla ;-)Dbaj o ten trawnik dbaj jak się u ciebie zjawię to ocenię czy dobrze to robiłaś ;-):-)

Elvie biedny Maciuś z tą kolką :no:

Salamandra mówiłam że Helenki to kochane dziewczyny :tak: mam nadzieję że problemy brzuszkowe szybko się skończą .

Mamusia nie ma to jak polska służba zdrowia :wściekła/y: I jak szwagierka sukienkę wybrała?

Dorotko to możesz się spodziewać gości w lipcu, szczegóły przekażę ci jak już wszystko sobie poukładam :tak:

Maonka i jak dałaś radę z kuchnią wegetariańską ;-)

Idę lulu bo oczy mi się zamykają.Pa.

Hejka!
U nas burza, grzmi i błyska,aż się bałam, brrr,ale dobrze,że popadało bo duszno strasznie było.

Dziś spędziliśmy miłe popołudnie z rodzinką Annyoj :) Fajnie było, pogrillowaliśmy, dzieci się wybiegały, wyskakały. Maja padła, nawet burza jej nie obudziła. Może uda nam się jeszcze podjechać do A. i poplażujemy, choć nie wiem czy się zbiorę bo ten i następny tydzień mam mase roboty i jeszcze w piątek na wyjazd integracyjny do Dźwirzyna na trzy dni jadę.
W środę T wyjeżdża na poligon więc będzie ciężko to wszystko ogarnąć. Maja u dziadków ma zostać w weekend,a ja już tęsknię.

Elvie biedny Maciuś z tymi kolkami. Oby mu szybko minęły!

Gosieńko oj bidulko niech ten ból odpuści.

Mamusiu no właśnie nie wiem bo wyników jeszcze nie ma. Co do terminu rehabilitacji to przecież to jakaś kpina!

Maonka ale mi smaka z tym ciachem narobiłaś, mniami!
Zielona mała alpinistka ci rośnie;-)

Gosiu
cieszę się,że wyniki są dobre. Tak będzie z pewnością do końca ciąży :)

Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie!!! Mam nadzieję,że uda nam się zdobyć nagrodę.

Burza sobie poszła, a na dworku przyjemnie :)

Dobranoc!

Dziewczyny przepraszam, że ja ciągle o jednym i nie zagłębiam się w Wasze posty - ale u mnie tradycyjnie brak czasu, na wszystko niedługo zabraknie mi go na oddychanie.

jestem i się witam...
ale znowu jak po ogień...

Aniez z kołaczem to jest taka tradycja śląska :tak: trochę o niej tutaj Śląski weselny kołacz.
ja z grupą ludzi jedziemy do młodej pani z kołaczem jutro :-) pan młody w tym czasie jedzie do chrzestnego :-) będę robiła za fotografa to wam potem zdjęcia pokaże :-)

Powiem wam że kocham ciepełko ale to co było wczoraj to była masakra u mnie ... dzieciaki nawet nosa na dwór nie wyściubiły bo sie nie dało :no:

nic ide coś zjeść i zabieram się za robotę bo jak potem będzi etaki upał to znowu nic nie zrobię...

Witam,
ja od 7:00 na nogach, na szczęście mały w nocy pięknie pospał, więc nie narzekam.
Generalnie u nas w domu dziewczyny szaleją a chłopaki śpią:-D

nata - rozumiem Twój brak czasu jak nikt inny;-)
gosienko - biedna jesteś z tą nogą
zielona - moja pchełka też ma tyle energii, że nas zadziwia, jakieś turbo doładowania jej chyba w klubie robią, bo jak ją odbieramy to Panie mówią, że wybiegana, zmęczona, a ta wpada do domu z nową energią:-)
Agnieszka - nie znałam tej tradycji
aniam - ja też upały uwielbiam, tylko z dzieciakami się w nie na spacery wybierać, zostają nam wieczory jedynie i wczesne ranki.
aniez - a wiesz, że to nawet do potówek podobne jest? Tylko dziwi mnie, że ma je akurat tam, gdzie nigdy ubrany nie jest (szyja,dekolt, twarz, główka) dlatego potówek nie obstawiałam, bo one się niby z przegrzania robią. Zobaczymy, co nam dziś pediatra powie.

Elvie Ola jak ja na pierwszy spacer za grubo ubralam to wlasnie calutka buzke miala w drobnych krostkach. Porzadnie ja wtedy wysypalo...

Agnieszka u nas zamiast kolacza tlucze sie butelki u panny mlodej dzien przed weselem, chociaz sporo osob robi to teraz np w czwartek, mlodzi wspolnie to szklo sprzataja

Przepraszam ze jeszcze nie wrzucilam filmiku ale pare spraw i problemow mi na glowe sie nagle zwalilo i nie mam glowy do niczego, jutro jeszcze musze pojsc z Ola do lekarza i mam nadzieję bedzie juz lepiej...
Dzis po przerwie 3tygodniowej wracamy na zajecia w Olsztynie...

Milego dnia!

Dziewczyny dziękuję Wam za oddane głosy!
Wygraliśmy!!!!

Grupa projektowa z Gimnazjum nr 4 w Koszalin składająca się z uczniów klasy V:
•Natalia Lenartowicz
...•Klaudia Górzyńska
•Iza Pawłowska
•Karolina Mydlak
•Karolina Zalewska

zgłoszona przez Panią Katarzynę Chrupałła za pracę konkursową o numerze 1117 pt. "Koszulka promująca Euro 2012", która zdobyła 3635 głosów.

reklama
Cześć Dziewczyny :)

Witam się na szybko ale tak zagoniona jestem że teraz nic nie napisze poza ciepłymi pozdrowieniami i obiecuje odezwac się popołudniu. Weekend był boski, wczorajszy dzień także, a teraz kilka spraw musze pozałątwiać. Do napisania niebawem :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry