Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale ja kocham taką pogodę;-)

paranoja 

Zmieniłam mu mm znowu na NAN, bo wydaje mi się, że krostki pojawiły się od zmiany na Bebiko, które nam położna poleciła. Poza tym buja się ta moja maruda w bujaczku i spać nie może przez upał, wcześniej był noszony na rękach to trochę kimał, ale odłożony płakał. Chyba go brzuszek bolał, bo zrobił bardzo wodnistą kupę. Dobrze, że Lena śpi niewzruszona okrzykami brata;-)
Tradycyjnie obudzi się po 21. Wtedy kąpiel i do 23:00 cyckowanie z przerwami. Śpi bardzo dużo, a po kąpieli jakby świeżynka. Wtedy kiedy mnie największy sen łapie :-)witam rano :-)
nocka w miarę spokojna
elvie widze że wskakujesz na najwyższe obroty
kittek ciesze się że wam sie wypad udałza Lido się rozgladałam ale jednak mnie ceny odstraszyły ;-)
nata suuuper ...patrz trochę goowna a jaka radość na forum
mamusiu no to obstawiajcie ! Przyda wam się kasa:-)
Zielona no to Kostka poszla po bandzie
Ja mam sporo roboty w tym tygodniu więc jak znajdę trochę więcej spokoju ci gosienko odpowiem co tam A. poprzywoził... W każdym razie sporo markowych ciuchów... najdroższa kosztowała... 12 $
nic musze się chwytać bo pranie czeka na wywieszenie, okna na umycie. Na 11 jade do makijażystki pogadać o makijażu na wesele, jutro urodziny J., w środę jedziemy z kołaczem weselnym do młodej pani, czwartek obiecałam babci A. że przyjedziemy ... mam co robić
spokojnego dnia