reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Dzień dobry, dziś nieco wcześniej skończyłam, więc jestem:)
Elvie, dobrze że Maciuś przebadany:-) a USG bioder, to chyba standardowo każde dziecko mieć powinno z tego co pamiętam, nie?
Aga, przekaż J. najlepsze życzenia od Sebcia:-D

Ja z racji chwili wolnego szukam jakichś wakacji na sierpień, bo Sz będzie miał 1 tydz wolnego, a nie 2 jak wcześniej planowaliśmy, tylko cholerka nie za bardzo mam pomysł co z tym czasem zrobić, bo chcialiśmy się gdzieś samochodem bujnąć (Chorwacja, Włochy czy jakoś tak) ale na tydz, to mija się z celem. Jakieś podpowiedzi?

aga - nie każdy ortopeda USG robi, ale dzieci z wagą 4kg + muszą obowiązkowo takie badanie mieć wg naszej lekarki.

Lenolinka od wczoraj mi trzy kupy jakieś takie wodniste zrobiła, aż się biedna popłakała, bo pobrudziła majtki (pampers nie dał rady) i musiałam ją pod prysznic ładować. Teraz śpi, za to Maciuś dokazuje i spać dzisiaj chyba nie zamierza.

Duszno potwornie, jak młoda wstanie to pójdziemy do Botanicznego na spacer. Zakupiony karnet trzeba wykorzystywać he he;-)

Witam

Elvie moje dziewczyny obydwie obowiązkowo miały USG mimo ,że waga 3200.
Pediatry tylko pozazdrościć, rzadko się taki zdarza, większość wszystko tak na odwal robi, wszystkie informacje siłą trzeba wyciągać

Aniez jak po szczepieniu?

Kitek gratki:tak:

Dziś jakiś zryw miałam - nagotowałam, poprałam, posprzątałam, zawsze mi tak robota idzie jak wkurzona jestem, a od wczoraj P mnie do szału doprowadza, uparty osioł, oszaleć z nim chwilami można.
Olcia już dobrze, zmizerniała, wychudła ale najważniejsze, że już po anginie.

Zosia siuśkowo już odpieluchowana, jeszcze na kupę czekamy, ale ostatnio zaraz po przebudzeniu w pieluchę wali więc z nocnikiem nikt nie zdąża.

Agnieszka wszystko najlepszego dla Janka :))) wielu wiertarek, srubek i wkretow :)))

Kubus na szczepieniu SUPER! Dwa wklucia byly i poszlo bez problemu :) od pielegniarki dostal dyplom i korone :) od rodzicow lody :))) prawie dzien dziecka mamy :)

Witajcie dziewczyny

Jestem, zyje, wszystko ok tylko sesja, samochod itp

Odezwe sie po weekendzie

Pozdrawiam Was wszystkie i caluuuuuje :-* Nie moge sie doczekac jak do Was wroce!!!

Za życzenia dla J. dziękuję w jego imieniu :-) chciał żebym mu wszystkie e-ciocie wymieniła :-D mi dał zadanie :-D

teraz w końcu obaj śpią...ufffff
mąż dostał telefon i trzeba było jechać :-( dobrze że to "tylko" Legnica...może uda mu się szybko wrócić...

Aniez gratki dla Kuby...ja muszę J. dopiero umówić na szczepienie ale dopiero w lipcu bo teraz nie ma położnej (a ona szczepi dzieciaki) i pediatry J. więc czekamy do lipca :-p

ide się kąpać, zjeść kolację i jakiegoś winka sobie zapodam na dworze...

Jestem jako obiecałam :-)
U nas wszystko git. Grill w sobote bardzo udany choć upalny koszmarnie, przykre rozczarowanie na euro, ale i tak potem zabawa w klubie do 4 rano, wiec w niedziele spionizowałam sie dopiero o 17 :P oj tam, raz na czas można nawet rozważnej matce :P w każdym razie niedziela głównie na straty. Imieninowy poniedziałek zleciał po straconej nd a popołudnie i wieczór z M cały :-p sie okaże czy owocnie :-D
Julisi słodziak, choć upały dają jej popalić bo taka bardziej ospała a jednocześnie gorzej śpi. poza tym nic nowego :)

Zaczynając..

Wronka- wszystkiego najlepsiejszego!!! :) Dużo szczęścia, zdrowia i spełnienia marzeń kochana! :) 100Lat!

magda Ciosek- cierpliwości do P. upały wszystkim daja w kość

Aniam i MamaPaulinki- to dobrze, że chociaż Wam taka temp. na polu nie przeszkadza :)

Agnieszka- najlepszego dla Janka

eSalamandra- gratuluję pierwszego spacerku Helenki :)

Aniez- dobrze ze szczepienie poszło sprawnie

Isabela- powodzenia w 'sajgonie'- walcz dzielnie :)

Zielona- odpoczynku życze

Kittek- gratulacje :)

gosienkag- Ty to masz z tą nogą- zdrowia życze i oby wreszcie któryś lekarz Ci pomógł!

Elvie- czytając opis wizyty to faktycznie pozazdrościć takiego pediatry :) choć ja na szczęście z mojej tez jestem zadowolona. W każdym rzie gratulacje z okazji 6 tygodni i okazu zdrowia z Maciusia :) a wysypki i kolki...ehhh...jakże mi to bliskie ;/

Gosia23s-gratuluję Hani i ciesze się, że wszystko ok. Mam nadzieję, że opuchlizna zejdzie razem z upałami:)

AgnieszkaSz- Ty to szalejesz kobieto zawsze z tymi porządkami- podziwiam! :)

Mamusia- staranka ok :cool2: zobacze za jakieś 2 dni- wczoraj całe popołudnie owu bo brzuch bolał mnie solidnie wiec ewidentnie to to ;-) zobaczymy czy 'zaskoczymy' :-) kciuki się przydadzą :tak:

Do jutra mamuśki drogie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
nasza Hania (bo tak będzie miała na imię córcia) dalej jest Hanią.

Gosia, ja jako matka Hanki muszę Cię ostrzec. Bo wszystkie Hanki to huliganki i żeby nie było, że nie mówiłam ;-)

A tak na serio, to gratuluję dziurki i cieszę się, że ta dziurencja będzie nosić imię mojej córeńki...

Jaśku
- 200 lat i posłusznych rodziców!

Kittek
, gratuluję !

Ella, no to czyli weekend udany :-)...zazdraszczam leżenia w łóżku do 17....

Gosienka
, a co się dzieje z nogą ? czyżby od kręgosłupa ?

Bigos z młodej kapustki pichcę...taaaaaaaaaaaaki mi gar wyszedł, że jak ktoś ma ochotę, to zapraszam...bo inaczej będę jadła z rodzinką następny tydzień :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry