aniam141
Wrześniowe mamy 2008
jestem i się witam...
ale znowu jak po ogień...
Aniez z kołaczem to jest taka tradycja śląskatrochę o niej tutaj Śląski weselny kołacz.
ja z grupą ludzi jedziemy do młodej pani z kołaczem jutro :-) pan młody w tym czasie jedzie do chrzestnego :-) będę robiła za fotografa to wam potem zdjęcia pokaże :-)
Powiem wam że kocham ciepełko ale to co było wczoraj to była masakra u mnie ... dzieciaki nawet nosa na dwór nie wyściubiły bo sie nie dało
nic ide coś zjeść i zabieram się za robotę bo jak potem będzi etaki upał to znowu nic nie zrobię...
To do mnie ale dzięki
Dzień dobry, dziś nieco wcześniej skończyłam, więc jestem
Elvie, dobrze że Maciuś przebadany:-) a USG bioder, to chyba standardowo każde dziecko mieć powinno z tego co pamiętam, nie?
Aga, przekaż J. najlepsze życzenia od Sebcia![]()
Ja z racji chwili wolnego szukam jakichś wakacji na sierpień, bo Sz będzie miał 1 tydz wolnego, a nie 2 jak wcześniej planowaliśmy, tylko cholerka nie za bardzo mam pomysł co z tym czasem zrobić, bo chcialiśmy się gdzieś samochodem bujnąć (Chorwacja, Włochy czy jakoś tak) ale na tydz, to mija się z celem. Jakieś podpowiedzi?
SZkoda że na drugim końcu mieszkasz ale autem to tylko włochy jak na tydzień
Polecam bibione bo najbliżej Bibione
od was troszkę dalej , ale my zwykle jechaliśmy ok 12h

Elvie SZymek miał problem z główką i nawet jakiś czas spał w tym dodatku co jest do fotelika na główkę , ale u niego to dość poważne było . BYł duży 4100 i ułożony dupą do świata , głowę miał pod moimi żebrami wciśniętą jakoś bokiem . jak zacznie więcej leżeć na brzuchu to się wsio wyrówna .

do tego zaspałam, całe szczęście Natalka o 6:30 zgłodniała i mnie obudziła kochane dziecko ;-)
W nocy obudził się o 1 raz więcej, ale poza tym dajemy radę:-)