• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam,
Maciejka się buja, Lenolinka moje szpilki mierzy, M. zagoniłam do robienia omletów, więc mam chwilkę wolnego;-)

Ella - trzymam kciuki, by wszystko było w porządku. Mam mnóstwo koleżanek, które miały problemy w trakcie ciąży a mimo wszystko ją donosiły i urodziły piękne, zdrowe dzieci.

magda - mnie też te upały w mieście przerażają. Dobrze, że za rok lato już będziemy spędzać u siebie, na wsi;-)

Aniam i Zielona pewnie dochodzą do siebie:-D

reklama
I ja się witam.
Ella &&&&&&&&&& zrób betę wyjaśni wszystko. Tak było u mnie. Mimo to wierzę, że będzie ok.
A ja wczoraj pół dnia przy garach spędziłam ale wieczór był miły teraz my mamy odwiedzić J brata ;-)
Siedzimy w domu, J na rybach a ja z małą w taki upał uziemiona. Ani czapki ani chusteczki na głowie nie zniesie a do tego dusi się i zaraz jest czerwona na buźce. niestety płucka i serducho za słabe na takie upały na dworku.
Schładzam się zimnym piwkiem i nic nie robię ;-)
Miłego dnia wszystkim :-)

hej,
wróciliśmy dopiero z wesela brata. Pomimo klimy usmażyłam się straaaaaaaasznie, pozdrawiam
wracam jak wycałuję moje dziecko, bo nie było z nami, ależ ja za nim tęskniłam!

Zielona co tak krótko :-D:-D
Dojechałam a tam czerwony dywan na jakieś 5 m :-D:-D, zielona wystrojona czeka na mnie wystawną kolacją :-D:-D żartuję oczywiście :-D
Winko było a jak nawet dwa wydoiłyśmy ;-) Troszkę nam Zielonej mama pomogła , a potem poszła do swojego towarzystwa na drineczka . Potem była nalewka robiona przez mamę :-p:-p pycha , ale mocna cholera była .
Olka nam towarzyszyła do prawie 1 w nocy i za nic nie chciała iść spać . Wredzie jakoś udało się wcześniej powalić . Oczywiście nie przeszkodziło to Olce w powstań o 7 rano :baffled:
Olka z Kostką się dogadały , z tym że Kostka silniejsza i uskuteczniała zapasy na Olce :-D Potem się już młoda wytrenowała , wyczaiła że Kostka większa i z nią nie wygra :-D Także jak leciała Konstancja w celu powalenia Olki , ta rzucała zabawki i odsuwała się na metr :-D Dziś dziewczyny uprawiały taplanie się w baseniku , bo co niby innego można robić w taki upał .
Mam nadzieję że uda nam się jeszcze spotkac zanim Zielona wybędzie do Kanada .

Ella nie martw się na zapas. Ja tak miałam z Matim, tyle że ja na ciążę nie czekałam wtedy. W przeddzień
spodziewanej miesiączki dostałam brązowego plamienia. Z testem było podobnie. Nie ma się co martwić na zapas, trzymam kciuki:)
widzę, że spotkanie zielonej i aniam udane, super.
Mnie Mati zaraził wirusem grypy, więc po raz kolejny w tej ciąży jestem chora:crazy: jutro idę do lekarza. Wesele udane, tylko ten żar z nieba! ale nie ma co narzekać, lato w końcu.
Ponoć cały tydzień ma być taki upalny, mam nadzieję, że jakoś to zniosę.
uciekam do wyrka, bo mam za sobą zarwaną noc i jestem padnięta, do tego choróbsko, dobranoc

Witam:-)
Młody dał nam dzisiaj pospać, po kąpieli obudził się dopiero o 4:20, później o 6:20, 7:00 i teraz już nie śpi. Leżał z nami w łóżku, ale chyba za gorąco mu było, więc wrzuciłam go w bujaczek i szczęśliwy. Lenka koło niego z pomarańczowym balonem gania, a ten patrzy na nią jak zaczarowany, robi wielkie oczy, buzię rozdziawia i się uśmiecha:-)

U nas dzisiaj duszno, ale słonka nie ma.

gosia - zdrówka!

Zmykam śniadanko szykować.
Miłego dnia!

Witam sie z rana poniedziałkowo i lece ogarnąć małą i spadam na betę bo @ jeszcze brak. Objawów ciąży chyba też:confused2:
Miłego dzionka i odezwę się później.

reklama
Hej, ja juz po pracy:-), mam wolne do jutrzejszego popołudnia:-)
Roboty mam tyle:szok: i jeszcze teściowa przyjeżdża na wakacje:baffled::baffled::baffled:
Chyba mamy sukces nocnikowy, Marysia praktycznie sama sie juz obsługuje, wszystko londuje w nocniku,z nocy pampek suchy:tak:
Jak dobrze że dzisiaj poniżej 30, wczoraj myslałam że padnę, cały dzień wentylator chodził ze mną po całym domu:rofl2:
Ella trzymam kciuki za betę!
Gosiu zdrówka dla Was, wypoczywaj
Spadam na pocztę, muszę dziewczynki ogarnąć, Kuba od wczoraj wakacjuje się u dziadków.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry