reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Agnieszka mam nadzieję że z małym już jest w porządku

ella na pewno będzie dobrze i uda się wam

mamusiu mam nadzieję że już mężulek przeprosił i GRATULUJE !!!!!!!!!!!!!!
katik super że to nie żaden niechciany przychówek:-) a co do Pań brak słów

elvi dzielna z ciebie dziewczyna zdrówka dla Lenki

mamo Paulinki
zdrówka niech się to choróbsko jak najszybciej odczepi

kittek śliczny bukiecik

marta
co się stało jakie znowu problemy. Co do rodzinki to tak to czasami jest że najlepiej wychodzi się z nią ale tylko na zdjęciu

aniez co do ząbków to mnie też dobijają małemu właśnie znowu ruszyła górna 5 prawa ( z lewej ma już i dolna i górną) i co od wczoraj ma katar znowu a dopiero co się wyleczył:no::angry: No i mamy dodatkowe atrakcje co założę pieluchę to kupa niedużo ale jednak:wściekła/y:

zielona wymiękłam mam nadzieję że kuleczki nie zaszkodziły kostusi:-D

DZIEWCZYNY ja niestety dzisiaj wyjeżdżam na 2 tygodnie do moich rodziców a tam nie ma internetu więc prawdopodobnie odezwę się dopiero po powrocie do domu. Uprzedzam że wyjeżdżam a nie znikam:tak:

Ostatnia edycja:
Witam,
Ella - rób tą betę, bo my tu jak na szpilkach siedzimy;-)

nata - super, że uda Wam się razem sam na sam trochę pobyć, oby takie wypady miały miejsce częściej:tak:

kittek - szczęśliwego lotu, bawcie się dobrze, wypocznijcie i wracajcie z fotorelacją;-) Będziemy tęsknić!

basia - Ty również wypoczywaj i wykorzystuj dziadków ile się da;-)

aniam i zielona - spotkania zazdraszczam, winka również:-D

Spadam, bo Lena wzywa. Miłego weekendu!

Uff jak gorąco, dobrze że od jutra ten basen czynny, bo inaczej ugotujemy się na miękko. A to dopiero fala gorąca nadchodzi, jutro pokazuje 34 st. Poniedziałek 29, wtorek 32, środa 32, czwartek 34, piątek 34

Masakryczny jest upał w mieście.. Maciek w samym pampersie, Lena na golasa biega, a i tak marudni od tego upału strasznie. Moja mama dzisiaj wyjechała, więc sami jesteśmy.

Rozbawiła nas dzisiaj Lenolinka - zazdrośnica.
Maciek zaczyna wydawać z siebie dźwięki typu aaa, eee, ełyy.
Gimnastykuje się przy tym nieziemsko i pomaga sobie rączkami i nóżkami;-)
M. się obok niego położył, zaczął go zaczepiać i z nim "rozmawiać".
Lena się zerwała, zakryła oczy M. i mówi do brata: "Maciej, nie ma taty. Mój tata.":szok::-D

Cześć Mamusie..poczytałam, dziękuje Wam za nadzieję...przepraszam ale nie mam dziś weny...dzień byłby fajny gdyby nie,.,,mikro plamienie :dry::sorry2: Kurna ja nie wiem o co kaman ze mną teraz?!:angry: Pładna jestem jak cholera bo za kazdym razem jak jest tylko potencjalna możliwośc to się udaje każdy strzał a potem jest kicha. Z Julką wszystko było git cały pierwszy trymestr i w ogóle poza tymi bólamiu brzucha które prawdopodobnie były bólami więzadeł bo wszystko było pozamykane, była ciążą niemal książkową, a teraz? W styczniu okruszek przestł żyć w 6 tyg, teraz cholera wie co już się dzieje ale skoro już coś to nie wróże tej ciązy swietlanej przyszłości:no: Ginka bedzie we wt. W pon mam ewentualnie dostać @ więc zobaczymy. Zrobię test, zrobię betę i zadzownię co mam robić i co brać. Jutro jedziemy z M nad wode sie zrelaksowac bo dziś jestme kompletnie przybita powyzszym faktem. Niby to tylko jednorazowa grudka jasno brazowego sluzu na wkladce ale powiem szczerze ze dla mnie to oznacza już tylko jedno, choc tak w cale nie musi być...

Odezwe się jak tylko coś będę wiedzieć i na pewno jutro wieczorem jak wróce z tego relaksu rodzinnego nad woda.
Do miłego Mamusie i sorry za monolog.

Ostatnia edycja:
Wpadam na sekundkę
P z Olą na dworcu - 6.17 ma pociąg, jak wróci jedziemy z Z na działkę i wracamy już sami.
Cieszę się, że dziewczyny fajne wakacje będą miały, nie wyobrażam sobie najbliższego tygodnia z nimi w wawie, te 34 stopnie mnie z lekka przerażają
Ella relaks się przyda, nie myśl o tym, to nic nie da tylko się nakręcasz i stresujesz, trzymam kciuki żeby tym wszystko było ok
Zielona Aniam jak tam spotkanko?
Elvie Lenka boska:-D:-D

Udanej niedzieli

reklama
Witam się na szybko z rana..
Objawy nadal mam słabe zamiast się nasilać. Większe były kilka dni temu niż od 3 dni
baffled5wh.gif
Przyśnił mi sie w nocy negatywny test więc w realu wstałam o 6 rano na chwile i Zrobiłam test- najpierw negatywny a po zalecanym czasie pojawiły się II
eek.gif
Jutro zrobie tą betę bo jutro lub we wt powinnam dostać @. Niestety na prawdę średnio to widzę dziewczyny...wygłąda na to, że "Pyłek" się nie "przyjął"
no.gif

W każdym razie miłego i słonecznego dnia Wam życzę i zbieram się nad ten zalew odpoczywać z rodzinką
yes2.gif

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry