aniam141
Wrześniowe mamy 2008
Kamisia - Pieluchomajtki tez pielucha
lepiej zapas gaci kupić . taniej wyjdzie .
zielona nie cierpię tych typowo dziewczyńskich zabawek - kuchni , żelazek itp . dziewczynki od małego się uczy że trzeba prać , prasować i gotować . także bardzo mnie cieszy , że Ola lubi zabawki Szymka i bajki też chłopięce kocha . Chłopaki mają fajniejsze zabawki
A już kocham teksty u siebie w pracy ( dziewczynka bawi się u nas w sklepie autem ) mama na to : oj ja już nie wiem co ja mam robić , ona tylko samochody lubi , wcale ją nie interesują np . lalki . MOja odpowiedź zawsze jest jedna : Nic , mądra dziewczyna wie co fajne
Upał , upał , kocham upał

Ella kciuki trzymam .
lepiej zapas gaci kupić . taniej wyjdzie . zielona nie cierpię tych typowo dziewczyńskich zabawek - kuchni , żelazek itp . dziewczynki od małego się uczy że trzeba prać , prasować i gotować . także bardzo mnie cieszy , że Ola lubi zabawki Szymka i bajki też chłopięce kocha . Chłopaki mają fajniejsze zabawki

A już kocham teksty u siebie w pracy ( dziewczynka bawi się u nas w sklepie autem ) mama na to : oj ja już nie wiem co ja mam robić , ona tylko samochody lubi , wcale ją nie interesują np . lalki . MOja odpowiedź zawsze jest jedna : Nic , mądra dziewczyna wie co fajne

Upał , upał , kocham upał

Ella kciuki trzymam .

Kapustę z grochem zrobiłam, ale już nie ruszam, bo mogłoby się źle skończyć. Zjem jutro.
wiec wzięłam się za pakowanie bo dzisiaj po południu mąż wywozi mnie z małym na wieś do moich rodziców.