reklama

Kwietniówki 2010!!!

Kamisia - Pieluchomajtki tez pielucha :-D lepiej zapas gaci kupić . taniej wyjdzie .

zielona nie cierpię tych typowo dziewczyńskich zabawek - kuchni , żelazek itp . dziewczynki od małego się uczy że trzeba prać , prasować i gotować . także bardzo mnie cieszy , że Ola lubi zabawki Szymka i bajki też chłopięce kocha . Chłopaki mają fajniejsze zabawki:tak:
A już kocham teksty u siebie w pracy ( dziewczynka bawi się u nas w sklepie autem ) mama na to : oj ja już nie wiem co ja mam robić , ona tylko samochody lubi , wcale ją nie interesują np . lalki . MOja odpowiedź zawsze jest jedna : Nic , mądra dziewczyna wie co fajne :-D

Upał , upał , kocham upał :-D:-D

Ella kciuki trzymam .

reklama
mój leniwy weekend własnie się zaczął - jutro odstawiamy małą do dziadka i idziemy do kina - dziewczyny pierwszy raz odkąd Julka się urodziła.

mam kilka planów kulinarnych - po ostatnio bardzo to zaniedbalam a no i zaczęłam gorączkowe poszukiwanie fajnego wyjazdu tam gdzie ciepło - ale ceny mnie szybko stopuja - zobaczymy jak bedzie

Witam niemcy zazegnani za rada gosienki bylo buzi buzi i atmosfera sie oczyscila ;-) teraz K poszedl do pracy, Natalka spi a ja pije piwko z sokiem i padam ze zmeczenia nie wiem co mi jest skro nie jestem w ciazy to dlaczego chce mi sie spac, mdli mnie i mam nabrzmiale cycki? Moze to lambrie (czy jak to tam sie pisze)

hej kochane,

myślałam,że uda mi się dziś ponadrabiać, ale po 16tej wróciłam z rady, później jeszcze zakupy pakowanie, ogarnianie ogrodu i jeszcze mam kilka rzeczy do zrobienia..
Jutro o 4tej pobudka więc muszę się zaraz spać kłaść, choć w sumie żadna nowość bo Maja dziś teżo 4:30 wstała więc oczy mam na zapałkach.
Stresa mam trochę więc proszę o kciuki abyśmy bezpiecznie dojechali :) Wylot z Poznania mamy o 11tej, na Kos powinniśmy dolecieć ok 15tej.
Dziś jeszcze przyjechali do nas goście i zostają na kilka dni więc nie martwię się o ogród bo kwiatki będzie miał kto nam podlewac.

Dziewczyny życzę wam cuuudownej pogody, samych słonecznych dni,
ja odezwę się jak będę na miejscu.

3majcie się cieplutko :)

witam:) mialam nadzieje was wlasnie ponadrabiac, ale moje dziecko wlasnie przewrocilo sie ze swoim krzeslem (nic sie nie stalo:-)), taka zmeczona, wiec musze ja polozyc spac. do innego razu wiec:-)

Agnieszka a Tobie udanego weselicha
Kittek & za szczęśliwy lot
Mamapulinki zdrówka dla Pauli
Ella & za Julisiowe rodzeństwo
Elvie skoro zielone światło to uważajcie, żeby nie zmajstrować kolejnego dzidziusia ;-) Wiem, wiem masz tabletki
Mamusia może to jednak to, więc radzę odstawić piwo
Aniam udanego spotkania

Najadłam się sałatki z bobu i teraz beluje mi w brzuchu cały czas :zawstydzona/y: Kapustę z grochem zrobiłam, ale już nie ruszam, bo mogłoby się źle skończyć. Zjem jutro.

reklama
cześć dziewczyny
ale miałam ostatnie dwa dni zakręcone uff jak wiecie w środę zostawiłam kurtkę i klucze w busie i myślałam że już nie odzyskam, ale wyobraźcie sobie że wracając w czwartek po pracy natknęłam się na tego samego kierowcę więc zapytałam czy nie znalazł a on na to że TAK i kurtka jest u nich na bazie do odebrania, a że baza blisko mego domku to powrocie podjechałam autkiem i odebrałam zgubę z zawartością:-)
Ostatnie dwa dni w robocie miałam zawalone pracą jako że koniec miesiąca no i jestem od poniedziałku na urlopie 2 tygodnie i chciałam zostawić puste biurko:-p
No i w czwartek jeszcze zaliczyliśmy z małym ortopedę jako że zaniepokoiło nas że mały stawia od jakiegoś czasu jedną stópkę do środka jak wracaliśmy to mąż podrzucił mnie do centrum handlowego abym sobie kupiła drugą kurtkę ale zanim weszłam do centrum zdarzyła się powyższa historia więc od razu wróciłam do domku a jak wracaliśmy z bazy to jeszcze skoczyłam do Rossmanna po pampersy i mleczko dla małego na wyjazd. A jak wróciłam wzięłam się za prasowanie sterty ubrań i w międzyczasie gotowałam obiad na drugi dzień jak skończyłam to była już 22.30 i nie miałam już na nic sił.
Z kolei w piątek jak wróciłam to niestety mój mąż okupował komputer i nie chciał odstąpić go na krok :wściekła/y:wiec wzięłam się za pakowanie bo dzisiaj po południu mąż wywozi mnie z małym na wieś do moich rodziców.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry