zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Rytmów, taktów, metrumna następny dzień miała kartkówkę z muzyki, właśnie z rytmów, taktów, metrum

eeeee, czy Ty nas czasem nie obrażasz? ;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rytmów, taktów, metrumna następny dzień miała kartkówkę z muzyki, właśnie z rytmów, taktów, metrum

eeeee, czy Ty nas czasem nie obrażasz? ;-)No i wyobraziłam sobie babuleńkę, jak ona z suszarką do włosów te jabłka w pocie czoła suszy...właśnie mój harpagan rozbił wielką szklana misę wypełnioną po brzegi suszonymi jabłkami...to się babcia ucieszy, bo sie trochę nasuszyła

, miałabym spore szanse kiblować w tej 4 klasie przez muzykę. Moje lekcje muzyki wspominam jako koszmar - zmuszanie dzieci do wyjścia na środek, odśpiewania czegoś, zrobienia z siebie idioty przed kolegamiNasz muzyk byl wielkoduszny i pozwlal nam recytowac... Ale za to o malo mnie w I kl liceum facet nie uwalil z muzy, bo dupek kazal spiewac przy calej klasie i recytowac zyciorysy kompozytorow, a poza tym zeszyty sprawdzal jak dzieciom w podstawowce. Nie omieszkalam mu powiedziec, co o jego metodach nauczania sadze.Monia powaliłaś mnie tą muzyką, miałabym spore szanse kiblować w tej 4 klasie przez muzykę. Moje lekcje muzyki wspominam jako koszmar - zmuszanie dzieci do wyjścia na środek, odśpiewania czegoś, zrobienia z siebie idioty przed kolegami![]()
No i wyobraziłam sobie babuleńkę, jak ona z suszarką do włosów te jabłka w pocie czoła suszy...![]()
Aniam no i jak dogadałaś się z Zieloną ;-) jaki ty rozmiar nogi masz że każesz mi po działach męskich śmigać![]()

Z naszej Zosi na cmentarzu zawsze pożytek jest - sprząta, sprząta i jeszcze raz sprząta, zmiotka do łapki i dziecko najszczęśliwsze pod słońcem.
Dziś się nie wybraliśmy, bo Zosia trochę katar ma, Ola pokasłuje, wolę nie ryzykować. Patrząc w tv na sceny jakie rozgrywały się pod naszym cmentarzem dziękowałam Bogu, że się mimo wszystko nie wybraliśmy.
Ella Monia cierpliwości do szogunów
Monia powaliłaś mnie tą muzyką, miałabym spore szanse kiblować w tej 4 klasie przez muzykę. Moje lekcje muzyki wspominam jako koszmar - zmuszanie dzieci do wyjścia na środek, odśpiewania czegoś, zrobienia z siebie idioty przed kolegami
nie mam talentu do takich rzeczy , bo nie mam i koniec . a oczywiście oceniana byłam za zdolności a nie za to że pracę starannie zrobiłam 
Popołudniu Emilowi przypomniało się że ma ususzyć liście do zielnika , no i musieliśmy wsiąść w autko i pojeździć po okolicznych lasach w poszukiwaniu dębu, brzozy i innych takich ( nie wspomnę ,że zielonych liści jak na lekarstwo;-))
Ja z wielkopolski pochodzę i my naród gościnny więc proszę mi tu nie marudzić

:-)
Śpiewała i grała tak głośno że małż tv nie mógł oglądać i wiecie co w ogóle nie reagował, zachwycony na córcię patrzył ;-) ech kilka lat temu jak chłopcy by taki koncert urządzili to już by ich pogonił
Córeczka ma tatusia w kieszeni a jak mu do ucha powie" tatusia kocham "to tak się nad tym rozpływa:-)

Zielona jak przeczytalam o twoich ekstremalnych przygodach to pomyslalam,ze moze jak bedziesz miala ochote sprobowac prawdziwej kapieli morsow to do nas nad baltyk zima zapraszam))
hehehe stópka jak u Kopciuszka;-);-);-) Moja tez w tym obszarze, bo 40 albo 41, albo 42 nosze - wkladka 26,5cmnoszę 40 stkę , a Ty się tak nie reklamuj , bo możesz tego nie przeżyć . w sensie ilości wypitego alkoholu![]()