reklama

Kwietniówki 2010!!!

Gosienka, i jak ? Odwiedzisz psiapsiółkę na wsi?

porządki na dworze....taaaaaaaaaaaa...przydałyby się i mnie, ale najpierw muszę odgruzować chałupkę...ale to jutro....dziś poprasowałam i siedzę w allegro...chodzą za mną lakiery hybrydowe od jakiegoś czasu i się zastanawiam, czy lepiej wydać raz a porządnie, czy płacić co dwa tygodnie kosmetyczce :baffled:

następne dylematy matki w średnim wieku, która chce mieć piękne paznokcie :-)

reklama
Ło.... toście zaszalały z rana ;-)

Monia hybrydy też trzeba nadlewać czy jak to się tam fachowo nazywa i wsio zależy od tego jak szybko ci paznokcie rosną... miałam hybrydy na wesele brata... wytrzymały 5 dni potem odpadły... jak zresztą wszytko na moich paznokciach... taka ich już uroda...
Żona kuzyna nadlewa co 2-3 tygodnie...zależy od pory roku :-p i od szybkości rośnięcia paznokcia...

Dzisiaj śmigamy na urodziny do szwagierki :-D mniam już się ciast nie moge doczekać :-p

Dzieńdoberek:-)
Nie rzucajcie we mnie nożami ale dzisiaj pospałyśmy z Helenką do 10:15 :tak:kocham moją córeczkę bo tego mi było trzeba:-)

Kittek cieszcie się sobą, leniu****cie , na pogaduchy koniecznie musimy się umówić :tak:

Anna i jak tam zdrówko?

Agnieszka coś mi się wydaje że wszystkie nasze dzieciaki uważają że skakanie po grobach to super zabawa ;-)
Miłego imprezowania i nie objedz się za bardzo ( chociaż tobie to nie zaszkodzi chudzielcu ;-))

Filonka to tatuś sobie pobiegał po cmentarzu ;-)Ja dzisiaj ostatnie porządki w ogrodzie robię i finito :tak: Jak już pokój skończycie to fotki musisz wstawić:tak:

Martuś brawo dla Olki , chociaż ty pewnie przez to jeszcze bardziej będziesz musiała na nią uważać ;-)biedna jest z tymi guzami:-(

Sonia zdrówka dla Oli.

Monia będę , będę mam nadzieję że się wyrobię, dawno na wsi nie byłam;-) błotko masz czy już ci drogę zrobili ? :-p
Jak by co to na mnie możesz ten lakier wypróbować ;-):-)

Nata cały czas myślę jak tam Julka, choróbsko odpuściło?

Zielona, Aniam problem z obuwiem dla was rozwiązany, znalazł się książę który dopasuje pantofelek na wasze stópki ( kaloszki o większych rozmiarach ma na stanie mój małżon :-p)

Dobra rodacy czas do pracy, miłego dnia kobietki , buziaczki :-)

Witam,
myślę o Was i zaglądam, ale czasu i weny na pisanie brak.
Zaangażowałam się w pewien projekt i teraz mam milion pomysłów do tego stopnia, że po nocach spać nie mogę, ale ja jak to ja uwielbiam to uczucie:)
Spadam odkurzacz trzymać, bo M. dziury wierci;-)
Miłego weekendu!

Agnieszka, ostatnio rozmawialam z kosmetyczka o Twoim przypadku hybrydowo akrylowo zelowym. Ona twierdzi, ze pewnie plytke masz za tlusta (a ja myslalam, ze za sucha) i tak bedzie. A hybryd sie nie uzupelnia, tylko naklada nowe :tak:

:-) mnie kosmetyczka powiedziała to samo o moich paznokciach... Mnie się nawet lakier nie trzyma :-( nad czym boleję...

a co do hybryd to może...nie doszłam do tego etapu to nie wiem :-D

gdy płytka jest tłusta, trzeba dobrze odtłuścić primerem...

ja standardowo robię co 2-3 tygodnie, moje trzymają się świetnie, no i trzeba pamiętać, że dużo też zależy od rodzaju hybrydy....bo podróbek na rynku jest mnóstwo, a te łatwo odpadają...

ja chyba się pokuszę i zainwestuję, bo jak dla mnie to świetny wynalazek...

Gosienka, ależ ci zazdroszczę tego spania...ja posprzątałam, obiadek ugotowałam, L na urodzinki poszła, H walczy z ojcem coby nie zasnąć....a ja się chyba też myknę bo snu mi brakuje, oj brakuje :sorry2:

Elvie, brzmisz tajemniczo :-)

hybrydy sa boskie. Ja niestety mam dwie lewe rece do malowania paznokci, wiec sila rzeczy musze u profesjonalistki robic. ostatnie trzymaly mi sie miesiac i gdyby nie odrosnieta plytka, spokojnie moglabym jeszcze je ponosic. No i prawda, podrobki odpadna po chwili. Warto zaplacic wiecej.

cześć dziewczyny wróciliśmy przed chwilką od moich rodziców ( a mamy prawie 300 km) dlatego dzisiaj wpadłam się tylko przywitać i dać znać że żyję jutro wpadnę na dłużej

do jutra uciekam bo muszę wszystko rozpakować

reklama
hybrydy sa boskie. Ja niestety mam dwie lewe rece do malowania paznokci, wiec sila rzeczy musze u profesjonalistki robic. ostatnie trzymaly mi sie miesiac i gdyby nie odrosnieta plytka, spokojnie moglabym jeszcze je ponosic. No i prawda, podrobki odpadna po chwili. Warto zaplacic wiecej.

Zielona, przyjeżdżaj, razem damy radę :-)...ja też jestem samoukiem, ale żele sobie sama robiłam, bez żadnych kursów, to i z hybrydami dam radę...kupiłam 2 kolorki: coca i gotcha:
CND Shellac 36 KOLORóW BASE TOP ____ PROMOCJA! (2738284297) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
do tego top i base ale z innej firmy (kabos gelika)...

już się nie mogę doczekać :-)

H ida piątki...od 2óch miesięcy zresztą...i dopiero wybija się drugi...może te jej histerie właśnie biorą się stąd, ale jak tak dalej pójdzie, to ja zacznę łykać jakieś uspokajacze chyba :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry