magda1978
Fanka BB :)
Abiga moim zdaniem 600 zł na 3 tyg to wcale nie mało. Swego czasu robiłam zapiski dotyczące wydatków żeby zorientować się gdzie mi się kasa rozpływa i na spożywkę u mnie idzie ok 200 zł tygodniowo (jeżeli jest to normalny okres bez świąt, urodzin, większych imprez), a na jedzeniu oszczędzać nie umiem.
Wszystko jeszcze zależy gdzie, bo w różnych miastach koszty utrzymania różnią się bardzo, ale drożej niż w wawie to chyba nigdzie nie jest.
U nas dziś spacerkowo było, cieplutko, po południu słoneczko wyjrzało, dziewczyny poganiały po parku, karmiły ptaszki
Elvie ja też w dzieciowych ubrankach tonę - Zośkowe staram się na bieżąco albo sprzedawać albo oddawać, a i tak masa tego mi zostaje. Że o zabawkach nie wspomnę, jakoś nam się psuć nie chcą, po Oli jeszcze był sens odkładać na potem a teraz chyba do jakiegoś domu dziecka zawiozę
Ella kopniaczki cudowne uczucie, nie opisania.
Zdróweczka. Oby Julcia się nie zaraziła
Wszystko jeszcze zależy gdzie, bo w różnych miastach koszty utrzymania różnią się bardzo, ale drożej niż w wawie to chyba nigdzie nie jest.
U nas dziś spacerkowo było, cieplutko, po południu słoneczko wyjrzało, dziewczyny poganiały po parku, karmiły ptaszki
Elvie ja też w dzieciowych ubrankach tonę - Zośkowe staram się na bieżąco albo sprzedawać albo oddawać, a i tak masa tego mi zostaje. Że o zabawkach nie wspomnę, jakoś nam się psuć nie chcą, po Oli jeszcze był sens odkładać na potem a teraz chyba do jakiegoś domu dziecka zawiozę
Ella kopniaczki cudowne uczucie, nie opisania.
Zdróweczka. Oby Julcia się nie zaraziła
tak więc kolejny pytuś nam rośnie ;-)
przede mną maraton, zaczynam o 9:10 a kończę o 12:00 jak wyjdę żywa to znaczy że jest nadzieja ;-)
albo i źle podobnie jak Zielona Maupa % zaszkodziły