reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam
również uważam że 200 zł na tydzień dla 3-osobowej rodziny spokojnie wystarczy, ja zakupy robię głównie w biedronie, lidlu, ostatnio również zapisuję wydatki i muszę popracować nad wydatkami na jedzenie
Maonka ja majtki ostatnio kupuję w pepco, dla dziewczynek płacę 2,99-4,99 i jak dla mnie są super, napweno lepsze niż z tesco z których nadruki po praniu schodzą, nitki wiszą :no:
Ola ma się lepiej, w ciągu dnia kaszlu nie ma tylko w nocy ją męczy, żeby nie było tak dobrze Kuba i Mania zaczynają pokasływać:wściekła/y:
Ja jestem jakaś dziwna jak pojawia się @ dostaję kopa i cały czas biegam i sprzątam. W sobotę wysprzatałam cały dom, zrobiłam 2 obiady, posprzatałam tochę przed domem, ogarnełam lodówki i zamrażarki, wczoraj prasowałam przez prawie 4 h, posprzatałam pralnię i trochę piwnicę. Dzisiaj dla odmiany wybieram się na strych.
Miłego dnia!

reklama
hej,
witam z kawusią. Starszak już w żłobku, zakupy zrobione, więc mam luz, oby Hanka nie dawała w kość...Pogoda u nas barowa.
Ja majtki często kupuję w Tesco. Fakt nadruki szybko się spierają. Lubię też majtki firmy Key, są świetnie wykonane. Płacę za nie 6-7zł, ale uważam, że warto.
Zielona ja również zazdraszczam winka, coś ostatnio za mną chodzi, do tego fajeczka i pełnia szczęścia.
Muszę chyba coś ze sobą zrobić, mam taki apetyt, że szok:szok: jak tak dalej pójdzie, nie zmieszczę się już na pewno w żadne ciuchy. Mam nadzieję, że troszkę Hania ze mnie wyciąga. Karmiąc Matiego tez miałam apetyt, ale nie aż taki.
Uciekam na spacer spalić ciacho, które przed chwilą pożarłam:-D

Witam,
gościu od wymiany blatu w kuchni miał o 10:00 być i nadal go nie ma. Osiwieję z ta firmą, a jestem zmuszona jeszcze dwie szafki górne domówić, bo się z gratami nie mieszczę.
Poza tym odzwyczaiłam się od robienia makijażu a dzisiaj muszę i włosy i makijaż jakiś zrobić, bo film z zaproszeniem na środową konferencję najwyższa pora nagrać.

maonka - paka mega duża, spakowałam ubranka i rożek. Jak Ci coś nie będzie odpowiadało to mi odeślesz, albo od razu do Aniam;-) Ceny Aniamowe są świetne, mam nadzieję, że będziesz zadowolona. Tych najmniejszych rozmiarów Maciek nawet nie nosił, bo się w nie nie zmieścił, startowaliśmy od 68, a teraz ma już 80 gigant mój.

gosienka - dobrze, że się na rehabilitację w ogóle załapałaś, teraz to często z cudem graniczy. Zdrówka życzę!

zielona - narobiłaś mi ochoty i ja również 1/3 lampki winka wypiłam. Mam nadzieję, że Maćkowi nie zaszkodzi:zawstydzona/y:

gosia - udanego spacerku! Na pocieszenie: ja jem za 3:zawstydzona/y: Dobrze, że tu schody mam to trochę ruchu, bo poza tym nic nie robię.

Miłego poniedziałku!

Też co jakiś czas o niej myśle tak jak i o salamandrze, kamisi, kici...

Mniam bigos :-) musze A. podpuscić coby zrobił :tak: ale to dopiero w następny weekend bo teraz go znowu nie ma...
U nas za to dzisiaj bedzie pizza :-p tylko muszę ją zamówić bo J. sobie jakiś czas temu zażyczył :-)

Do lekarza jestem umówiona na jutro na 10:10...

Dajcie mi bigosu!! I to szybko!!

Za nami runda po okolicznych przedszkolach, są cztery, wybraliśmy takie:
Klub Kubusia Puchatka Przedszkole Częstochowa Wrocław
Lenka nie chciała wyjść:szok: Rozpłakała się i prosiła "Mamusiu, Lenka chce do dzieci"
W cenie angielski, rytmika, drama, logopeda, gimnastyka korekcyjna, basen, kino, teatr.. Kuchnia na miejscu i po degustacji stwierdzam, że gotują bardzo smacznie. Poza tym kolorowo tam i cudnie, panie przesympatyczne i taniej nas to wyniesie niż Klub Maluszka.

Tak sie nawpieprzalam tego bigosu, ze teraz ledwo sie ruszam i spac mi sie strasznie chce...

Elvie, fajnie ze przedszkole znalezlizcie i oferta brzmi bardzo, bardzo interesujaco.

Witam w środku nocy ;-) Oj rozleniwiłam się przez te parę dni:tak:
Helka jeszcze dosypia a ja czekam na fachowców od drzwi, dzisiaj mają nam montować wejściowe, cieszę się bo stare takie szczelne że :szok:
Potem śmigam na męczarnie ;-)

Agnieszka no nasza rodzina w sumie 8 osobowa;-) bo jeszcze pies i 2 koty ( a one potrafią zeżreć :-D)
Zdrówka dla Janka.

Maonka no cena gaci dziecięcych naprawdę powala, ja ostatnio kupuje w Texstil markecie ( to tam gdzie Zielonej się ceny przez winko zamazały :-p) gatunkowo super, fajne mają tam też rajtki , ostatnio kupowałam za 9,90.Jak by co to daj znać mogę coś poszukać i ci prześlę:tak:

Aniam no u nas terminów też nie ma na ten rok:no: oczywiście w szpitalu bo dzięki bogu istnieją też coś takiego jak w Świerzawie że masz skierowanie i idziesz niby prywatnie zabieg normalnie kosztuje 15 zł ale połowę za ciebie płaci gmina tak więc płacisz tylko 7,50 zawsze to coś bo jak ktoś musi do Złotoryi do szpitala dojechać to za samego busa z 10zł zapłaci więc to tylko pic na wodę fotomontaż że za darmo zabiegi są :wściekła/y:

Miłego dnia:-)
Daj znać jak fachowcy dali radę i ile czasu im to zajeło, mnie właśnie mąż powiadomił telefonicznie, że jutro też do nas fachowcy przyjeżdżają wymieniać drzwi. Szkoda, że będę sama wtedy, bo wolałabym jakby on to nadzorował.

hej,
witam z kawusią. Starszak już w żłobku, zakupy zrobione, więc mam luz, oby Hanka nie dawała w kość...Pogoda u nas barowa.
Ja majtki często kupuję w Tesco. Fakt nadruki szybko się spierają. Lubię też majtki firmy Key, są świetnie wykonane. Płacę za nie 6-7zł, ale uważam, że warto.
Zielona ja również zazdraszczam winka, coś ostatnio za mną chodzi, do tego fajeczka i pełnia szczęścia.
Muszę chyba coś ze sobą zrobić, mam taki apetyt, że szok:szok: jak tak dalej pójdzie, nie zmieszczę się już na pewno w żadne ciuchy. Mam nadzieję, że troszkę Hania ze mnie wyciąga. Karmiąc Matiego tez miałam apetyt, ale nie aż taki.
Uciekam na spacer spalić ciacho, które przed chwilą pożarłam:-D

Ja też jestem już coraz większa, cięższa i mam mega apetyt. U mnie niestety dopóki karmiłam kg nie zleciały. Ale może w Twoim przypadku będzie inaczej.

Witam,
gościu od wymiany blatu w kuchni miał o 10:00 być i nadal go nie ma. Osiwieję z ta firmą, a jestem zmuszona jeszcze dwie szafki górne domówić, bo się z gratami nie mieszczę.
Poza tym odzwyczaiłam się od robienia makijażu a dzisiaj muszę i włosy i makijaż jakiś zrobić, bo film z zaproszeniem na środową konferencję najwyższa pora nagrać.

maonka - paka mega duża, spakowałam ubranka i rożek. Jak Ci coś nie będzie odpowiadało to mi odeślesz, albo od razu do Aniam;-) Ceny Aniamowe są świetne, mam nadzieję, że będziesz zadowolona. Tych najmniejszych rozmiarów Maciek nawet nie nosił, bo się w nie nie zmieścił, startowaliśmy od 68, a teraz ma już 80 gigant mój.

gosienka - dobrze, że się na rehabilitację w ogóle załapałaś, teraz to często z cudem graniczy. Zdrówka życzę!

zielona - narobiłaś mi ochoty i ja również 1/3 lampki winka wypiłam. Mam nadzieję, że Maćkowi nie zaszkodzi:zawstydzona/y:

gosia - udanego spacerku! Na pocieszenie: ja jem za 3:zawstydzona/y: Dobrze, że tu schody mam to trochę ruchu, bo poza tym nic nie robię.

Miłego poniedziałku!

To napisz mi PW teraz ile mam Ci wpłacić kasy za przesyłkę i ciuszki. I czym będziesz wysyłać. Na razie sobie wszystko pooglądam, a od grudnia biorę się za pranie i prasowanie.

Aniam nie udało mi się dziś wysłać tej paczki z paczkomatu. Wszystko było ok do momentu płatności, wyskoczyło mi, że nie ma możliwości zapłacenia kartą i odesłało mnie do najbliższego paczkomatu oddalonego o 60km. Spróbuję jeszcze poprzez tę etykietę nadać paczkę, ale to już przez mojego małżonka w najbliższych dniach.

Byłam u lekarza z Alą, osłuchowo wszystko w porządku, syrop wykrztuśny przepisała, kazała małą zatrzymać w domu na ten tydzień. Szkoda mi jej, bo jak jechałyśmy do lekarza to przejeżdżałyśmy koło przedszkola i chciała tam iść, do tego śpiewa cały czas piosenki poznane tam. Teraz mała padła, odkąd ma to przeziębienie mówi często, że ją boli główka, lekarce też mówiłam o tym, mam nadzieję, że przejdą jej te bóle jak tylko skończy się przeziębienie. Po wizycie w aptece jestem lżejsza o 90zł. Odebrałam zamówienie internetowe, pomału robię już zakupy dla dzidziusia, czyli woda morska, jakiś aspirator do noska - sopelek, tego jeszcze nie miałam, sudocrem itp.

Obkupiłam małą w gacie, byłyśmy w pepco i tam kupiłam 3-pak za 6,99zł, do tego 2 pary rękawiczek i skarpetki, a w tesco 5-pak majtasów za 15zł takie bez nadruków i śliczną bluzeczkę za 12zł. Zobaczymy jakie będą jakościowo.

Ostatnia edycja:
reklama
Dajcie mi bigosu!! I to szybko!!

Za nami runda po okolicznych przedszkolach, są cztery, wybraliśmy takie:
Klub Kubusia Puchatka Przedszkole Częstochowa Wrocław
Lenka nie chciała wyjść:szok: Rozpłakała się i prosiła "Mamusiu, Lenka chce do dzieci"
W cenie angielski, rytmika, drama, logopeda, gimnastyka korekcyjna, basen, kino, teatr.. Kuchnia na miejscu i po degustacji stwierdzam, że gotują bardzo smacznie. Poza tym kolorowo tam i cudnie, panie przesympatyczne i taniej nas to wyniesie niż Klub Maluszka.

Przejeżdżałam koło jednego z tych przedszkoli w częstochowie, mieści się to koło mojej mamy, ślicznie wygląda z zewnątrz, tak bajkowo, wymalowane jest tam ogromne ciasteczko ze Shreka. Za każdym razem mam ochotę stanąć i zrobić Alicji zdjęcie z tym ciachem. Ale opinii nie słyszałam, wiem tylko, że rano jest tam mnóstwo rodziców odwożących maluchy z całej częstochowy i okolic. Mam nadzieję, że będziecie zadowoleni.

Bigosu mi się nie chce, bo najadłam się u teściowej teraz w święto.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry