reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dajcie mi bigosu!! I to szybko!!

Za nami runda po okolicznych przedszkolach, są cztery, wybraliśmy takie:
Klub Kubusia Puchatka Przedszkole Częstochowa Wrocław
Lenka nie chciała wyjść:szok: Rozpłakała się i prosiła "Mamusiu, Lenka chce do dzieci"
W cenie angielski, rytmika, drama, logopeda, gimnastyka korekcyjna, basen, kino, teatr.. Kuchnia na miejscu i po degustacji stwierdzam, że gotują bardzo smacznie. Poza tym kolorowo tam i cudnie, panie przesympatyczne i taniej nas to wyniesie niż Klub Maluszka.

Elvie w Ramiszowie mieszka moja siostra. Oferta wygląda zachęcająco.
Maonka ty masz prawo rosnąć, ja już nie. Mam nadzieję, że karmiąc będę chudła, tak było z Matim. Nie chce się teraz odchudzać, bo wiadomo przy karmieniu trzeba się raczej dobrze odżywiać, żeby nie podupadły zęby, włosy.
zielona dziś kusi bigosem, a ja znowu nie mogę:-D

reklama
maonka - u nas w okolicy są dwa oddziały tego przedszkola i oba bajecznie piękne, a w środku to już w ogóle magia barw, kolorów, postaci z bajek.. Zaraz po wizycie w przedszkolu zadzwoniła sama właścicielka się przedstawić, przywitać i podziękować za wybranie ich oferty. Powiedziała, że ona i jej personel zrobią wszystko, by Lenka była tam zadowolona. Wszystko tam maja na ostatni guzik zapięte, nawet rozpiska czego się w danym tygodniu uczą jest. Koszty ubranek podliczę to dam znać, Aniam musi mi ceny przypomnieć, a Ty możesz mi wpłacać na raty, nie ma problemu.

Jeśli chodzi o gatki to my mamy z tesco i jestem zadowolona. Jakieś 7-paki kupowałam z tego, co pamiętam.

gosia, czy ja dobrze pamietam, ze Matiego cale wieki karmilas? Z mala tez planujesz tak dlugo?

Sasiedzi moich starych maja 15 letniego syna chorego na mukowiscydoze. Ostatnio jego mama przyznala sie, ze karmila mlodego przez 4 lata. bo on taki chorutki byl...

Alicja pospała 2 godziny, więc nie mam co liczyć na położenie jej o stałej porze.

Będąc dzisiaj w tej aptece zobaczyłam takie farby do włosów COLOR&SOIN? Color&Soin - Farba do włosów w aptekach - naturalne farby bez amoniaku. Znacie może te farby? Zaintrygowały mnie, są to farby roślinne, bez amoniaku, kolorki dosyć ciekawe, cena 33zł na miejscu w aptece, przez neta 30zł. Odrosty już mam spore, w dodatku farba szybko mi zeszła po ostatnim farbowaniu. Co prawda miałam farbować dopiero na święta włosy, ale już mnie zaczynają denerwować odrosty.

Też czasami myślę o Dagsili. Ciekawe co u niej.

Alicja pospała 2 godziny, więc nie mam co liczyć na położenie jej o stałej porze.

Będąc dzisiaj w tej aptece zobaczyłam takie farby do włosów COLOR&SOIN? Color&Soin - Farba do włosów w aptekach - naturalne farby bez amoniaku. Znacie może te farby? Zaintrygowały mnie, są to farby roślinne, bez amoniaku, kolorki dosyć ciekawe, cena 33zł na miejscu w aptece, przez neta 30zł. Odrosty już mam spore, w dodatku farba szybko mi zeszła po ostatnim farbowaniu. Co prawda miałam farbować dopiero na święta włosy, ale już mnie zaczynają denerwować odrosty.

Też czasami myślę o Dagsili. Ciekawe co u niej.

Maonka nie znam, pierwszy raz widzę.

gosia, czy ja dobrze pamietam, ze Matiego cale wieki karmilas? Z mala tez planujesz tak dlugo?

Sasiedzi moich starych maja 15 letniego syna chorego na mukowiscydoze. Ostatnio jego mama przyznala sie, ze karmila mlodego przez 4 lata. bo on taki chorutki byl...

zielona karmiłam 1,5 roku. Nie wiem czy to dużo czy mało. Małą też chciałabym taki czas karmić, tylko nie wiem czy ten mój mały krzykacz będzie chciał. Ona jest zupełnie inna niż Mati. Nie wiem czy przez kolki czy to już wychodzi jej charakter, ale często złości mi się przy cycu, krzyczy. Ogólnie charakterna kobitka mi rośnie.

Kuzynka mojego M starszego syna karmiła do 4 lat, mały korzystał tylko z jednej piersi, z młodszym robi to samo ma teraz ponad 3 lata:eek:
Starszaki karmiłam po 18 m-cy, Marysia odstawiła sie sama jak miała niecałe 9

4-letnie dziecko na cycu??!!:szok: Sorry, ale dla mnie to jakiś obłęd. Mnie się już Maciek mega duży wydaje, chociaż on cycownik doskonały i mamine cyce uwielbia (wie facet co dobre:-D). Lenka się odstawiła sama jak miała 9,5miesiąca, ale my wtedy te akcje z teściową mieliśmy, masę nerwów, więc mi praktycznie pokarm zanikł. Planowałam karmić do roku, z Maćkiem zobaczę jak będzie, ale dłużej niż rok nie planuję.

gosia - w tym Ramiszowie to mają tak powaloną numerację, że prawie godzinę szukaliśmy tego przedszkola. Tam chyba nadawali numery zgodnie z tym jak stawiali nowe domy, bo jest 65 a obok 120 i taki bajzel wszędzie. Masakra.

a u mnie @ w natarciu. cycki mnie bola jak diabli. i jeszcze z tydzien pobola :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: do tego zre jak prosiak. po bigosie poszlaa prawie cala tabliczka czekolady i jeszcze orzechy do tego, a na kolacje pasztet. Sledzie marnowane kusily z lodowki, ale sie im oparlam. Udalo mi sie to dzieki wyobrazni - tak bylam pelna, ze zwizualizowalam sobie ogon tego sledzia wystajacy mi z paszczy i od razu mi chec przeszla.

biore lapa do wyrka poczytac jakas ksiazke, choc tak naprawde mam chec na jakis oglupiajacy film.

reklama
Elvie pieknie wyglada to przedszkole jak z bajki ;-)
Maonka pierwszy raz sie spotykam z tymi farbami, jak wyprubujesz to daj znac
Ja N karmilam okolo poltora roku, jak zaczela gryzc to ja odstawilam 4 lata to dlamnie niewyobrazalne po co karmic czteroletnie dziecko piersia?
Strasznie mialam dzisiaj zapracowany dzien probowalam w pracy do was napisac ale niestety sie nie udalo dopiero teraz weszlam do wanny wiec mam chwile dla siebie zatem zabieram sie za nadrabianie zapeglosci na bb

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry