reklama

Kwietniówki 2010!!!

U nas po staremu, czyli dostosowujemy wszystko i wszystkich do płaczącej Hani. Trafił mi się okaz!

ostrzegałam ?....ostrzegałam....jednak Hanki to istne hooliganki ;-)

Gosienka, to jak, zobaczymy się jutro ?

Witam
Ja jestem jakaś dziwna jak pojawia się @ dostaję kopa i cały czas biegam i sprzątam. W sobotę wysprzatałam cały dom, zrobiłam 2 obiady, posprzatałam tochę przed domem, ogarnełam lodówki i zamrażarki, wczoraj prasowałam przez prawie 4 h, posprzatałam pralnię i trochę piwnicę. Dzisiaj dla odmiany wybieram się na strych.
Miłego dnia!

Sonia, jak ja Ci zazdroszczę...poza faktem, że zabiłabym wszystkich na pniu, to przez całe 5 dni kręci mi się w głowie i nie wyłaziłabym z łóżka...nienawidze tego, bleeeeeeeeeeeeeeeee...

Witamy i my

Kurcze chodze jak struta, mamy z W chyba ciezko ciezkie dni i to mi odbiera checi.

Milego dnia kobiety

Iza, no c Ty...nie dawaj się tak łatwo....

Na obiad sobie bigos ugotowalam i tak mi dagsila na mysl przyszla...

No, czasami myślę co u Dagi...brakuje jej tutaj :-(

Sledzie marnowane kusily z lodowki, ale sie im oparlam. Udalo mi sie to dzieki wyobrazni - tak bylam pelna, ze zwizualizowalam sobie ogon tego sledzia wystajacy mi z paszczy i od razu mi chec przeszla.

buahahahaha, Zielona, ajlowju :-D

4 lata to dlamnie niewyobrazalne po co karmic czteroletnie dziecko piersia?

mam sąsiadkę, która karmiła swoją córcię ponad 6 lat i tylko wizja u dziecka, że dzieci będą się z niej w szkole śmiały odciągnęła ja od maminego cyca :-)...nie chciałam znać szczegółów, więc nie pytajcie po co :-)

właśnie skończyłam z L robić plakat na historię pt. "droga Polaków do niepodległości"...mam nadzieję, że dziecko dostanie 6-kę, bo się urysowałam, ukleiłam, udrukowałam, jak głupia, wszystko w pozycji na kolanach na podłodze, z głową w arkuszu...
no ale z historii Polski w latach 1772 - 1918 to mnie teraz mało kto zagnie, hehe...

reklama
Witam
również uważam że 200 zł na tydzień dla 3-osobowej rodziny spokojnie wystarczy, ja zakupy robię głównie w biedronie, lidlu, ostatnio również zapisuję wydatki i muszę popracować nad wydatkami na jedzenie
Maonka ja majtki ostatnio kupuję w pepco, dla dziewczynek płacę 2,99-4,99 i jak dla mnie są super, napweno lepsze niż z tesco z których nadruki po praniu schodzą, nitki wiszą :no:
Ola ma się lepiej, w ciągu dnia kaszlu nie ma tylko w nocy ją męczy, żeby nie było tak dobrze Kuba i Mania zaczynają pokasływać:wściekła/y:
Ja jestem jakaś dziwna jak pojawia się @ dostaję kopa i cały czas biegam i sprzątam. W sobotę wysprzatałam cały dom, zrobiłam 2 obiady, posprzatałam tochę przed domem, ogarnełam lodówki i zamrażarki, wczoraj prasowałam przez prawie 4 h, posprzatałam pralnię i trochę piwnicę. Dzisiaj dla odmiany wybieram się na strych.
Miłego dnia!

Nie wiem co w tym tesco trafiłaś , ale te co kupowałam nadruków spranych nie mają .
I w sumie jak nówki . zawiozłam do Olki przedszkola . bo tam jak panie uczą na nocnik to nie raz rodzice nie myślą i za mało dzieciom gaci dadzą , albo wcale nie dadzą . bez komentarza . No i zawiozłam babkom paczkę i mają awaryjne

Witam,
gościu od wymiany blatu w kuchni miał o 10:00 być i nadal go nie ma. Osiwieję z ta firmą, a jestem zmuszona jeszcze dwie szafki górne domówić, bo się z gratami nie mieszczę.
Poza tym odzwyczaiłam się od robienia makijażu a dzisiaj muszę i włosy i makijaż jakiś zrobić, bo film z zaproszeniem na środową konferencję najwyższa pora nagrać.

maonka - paka mega duża, spakowałam ubranka i rożek. Jak Ci coś nie będzie odpowiadało to mi odeślesz, albo od razu do Aniam;-) Ceny Aniamowe są świetne, mam nadzieję, że będziesz zadowolona. Tych najmniejszych rozmiarów Maciek nawet nie nosił, bo się w nie nie zmieścił, startowaliśmy od 68, a teraz ma już 80 gigant mój.

gosienka - dobrze, że się na rehabilitację w ogóle załapałaś, teraz to często z cudem graniczy. Zdrówka życzę!

zielona - narobiłaś mi ochoty i ja również 1/3 lampki winka wypiłam. Mam nadzieję, że Maćkowi nie zaszkodzi:zawstydzona/y:

gosia - udanego spacerku! Na pocieszenie: ja jem za 3:zawstydzona/y: Dobrze, że tu schody mam to trochę ruchu, bo poza tym nic nie robię.

Miłego poniedziałku!

Na bank będzie bo te rzeczy śliczne były :tak: teraz już masz u mnie zeszycik :-D
ale na tamte rzeczy mogę znaleźć rozpiskę ile mniej wiecej kosztowały , bo to od jednej babki wszystko prawie było . To mniej wiecej Ci podam .
Przedszkole bardzo fajne .
U mnie jaki wypas postawili to wam szczęki zlecą , tak jak mi zleciała :-D
Z figlo rajem z kulkami na miejscu .
Nie wiem ile kasy władowali ale na pewno full .
Nie mają jeszcze fotek w galeri . ledwo się owtorzyli , ale budynek jest wypas . Specjalnie pod przedszkole stawiany prywatne .

Hejka

Jestem, żyję po rehabilitacji;-)
Tak na szybko
Monia będę jutro koło 17 :tak: przywiozę wałówkę ;-)

Maonka dzisiaj drzwi wstawione, jutro tylko wykończenie, ekipa super, posprzątali nawet podłogę umyli:tak:

Mamusia miłej kąpieli:-)

Zielona no to witaj w klubie ja też przed @ jestem i też żre ;-)

Elvie śliczne przedszkole:tak:

gosia Hanka musi mieć swoje zdanie i koniec ;-)

Sonia zdrówka dla dzieciaków, przyjeżdżaj do mnie jak cię energia rozpiera:tak::-)

Basia ja mam kilka zabiegów pod rząd i w sumie 10 dni:tak:

Isabela ja już sobie z W pogadam jak do was dojadę ;-)Będzie dobrze:tak:

papatki

Gosieńko sprawdziłam jak nic 500 km, z chęcią bym pomogła, mam tylko nadzieję że mój zapał do pracy nie minie pojutrze z odejściem @:rofl2:
Obejrzałam właśnie perfekcyjną panią domu, kilka ostatnich odcinków też oglądałam i chyba to mnie zmotywowało żeby odgruzować dom. Dzisiaj szalałam na strychu, moja teściowa jest zbieraczem znalazłam gazety z 1995, masa butów z przed 20/30 lat:eek: tam jest poprostu wszystko, bez kontenera tego nie widzę. Jak uważacie ucieszy się z porządków jak przyjedzie na święta?:-D
Spokojnej nocy!

Monia wczoraj rozmawiam ze znajomą opowiadała jaką ma nieokiełznaną dwuletnią siostrzenicę i dodaje z przejęciem " i wiesz Justyna nie dość, że jest ruda to ma na imię Hanka" :-D:-D:-D:-D myślałam że padnę :-D

gosienka miłe spotkanko wam się szykuje :tak:
sonia wczoraj po 22 była perfekcyjna pani domu miałam plan obejrzeć ale nie dotrwałam sen był silniejszy ale teściowa jest niezła po co jej gazety z '95 hehe a buty dobrze przejrzyj moda co raz powraca może któreś z nich jeszcze założysz?:-D;-)

Komplement mojej córki na dziś :
N: Ja lubię truskaweczki!
Ja: Bo są słodziutkie?
N: Tak! Tak jak ty mamusiu!
normalnie miód na moje serce :-)

Monia wczoraj rozmawiam ze znajomą opowiadała jaką ma nieokiełznaną dwuletnią siostrzenicę i dodaje z przejęciem " i wiesz Justyna nie dość, że jest ruda to ma na imię Hanka" :-D:-D:-D:-D myślałam że padnę :-D

Komplement mojej córki na dziś :
N: Ja lubię truskaweczki!
Ja: Bo są słodziutkie?
N: Tak! Tak jak ty mamusiu!
normalnie miód na moje serce :-)

buahahahaha, paodłam z tej Hanki...

no a tekst Natalki wymiata...ja dziś rano jak się obudziłąm, usłyszałam:

"ciemu nie ma jeście mojego mlećka ?, ić sibko po mlećko, no ić !!!"

Witam z kawką
Połozyłam sie po północy, po 6 wstałam Kubę wyszykować na autobus i poszłam dalej spać, o 8 obudził mnie kurier:wściekła/y:
Mani choróbsko się rozkręca, dzisiaj po południu śmigam do lekarza z całą trójcą
Mamusiu nawet przez myśl mi to nie przeszło, pozatym nie wstrzeliłam się w rozmiar:-D
Uciekam poszaleć z odkurzaczem:-)

Witam
Od 7 chce się przywitać i dopiero teraz mi się udało :eek:
U mnie za oknem deszcz sie rozkręca...qurde dawno nie padało :no:

Dzisiaj wieczorem ide na zebranie do szkoły. W-ce dyrektorka dzwoniła że jest zebranie rodziców dzieci 6 letnich już chodzacych do szkoły i dzieci przedszkolnych które w przyszłym roku ida do 1szej klasy. Także mam nadzieję sobie pooglądać salę dla dzieciaków, i ogólenie się czegoś dowiedzieć bo niestety przez to że J. chodzi do prywatnego to nie jestem o niczym informowana przez przedszkole... dobrze że zadzwoniłam ostatnio i pytałam o dni otwarte. A że w-ce dyrektorką jest była wychowawczyni mojego A. to obiecała że zadzwoni jak bedzie się coś działo w tym kierunku :-)

Mamusiu Ruda Hanka powala :-D A słodziutki tekst Natalki roztapia serducho.
Monia twoja też dała czasu...się będziesz matka wylegiwac jak dziecko głodne :no: :-p

M. się zaczyna rozkręcać z gadaniem...jeszcze często go nie rozumiem co gada ale zaczyna gadać zdaniami... Ostatnio zapamiętany tekst:
M (z odkrywczym zdziwieniem): Jeteś mamom
Ja: Tak jestem mamą.
M.: Mojom mamom
Ja: Tak kochanie twoją mamą
M.: Mojom mamom i Jasia
Ja: Tak kochanie twoją i Jasia
M.: Kocham cie...
i sie przytulił i wycałował...a jak on zaczyna całowac to można zejść ze śmiechu :-D

Gosieńko, Monia udanego spotkania

witam porannie z nad zwyczajowej kawy jestem już od rana padnięta mały rano tak marudził że szok a na dotatek musiałam zawieźć próbki do badania małeg do przychodni więc do pracy dotarłam na 9 w zawiązku zczym posiedze sobie do 17 ufff

zielona jesteś boska:-D

reklama
Witam:)

zielona - przez ten ogon to prawie z fotela spadłam:-D

mamusiu - Natalka boska! Moja jeszcze tak nie gada, ale też czasami rozbroić umie. Kilka dni temu M. jej kupił koktajl i co zrobiła? Przez tą szeroką rurkę powrzucała do koktajlu kredki:szok::-D

Agnieszka - u mnie tak całuśny to Maciek jest, obślini mnie zawsze potwornie.

sonia - też Perfekcyjną oglądam, zazwyczaj na kompie i zaraz sobie w tle włączę wczorajszy odcinek;-)

Mać śpi, blat w kuchni zostanie wymieniony dopiero jutro, bo się facetowi pies rozchorował, myślałam, że padnę. Lecę pokój z Lenką do ładu doprowadzić, bo 2 dni tam nie byłam i niedługo nie będzie jak wejść.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry