monia555
Fanka BB :)
U nas po staremu, czyli dostosowujemy wszystko i wszystkich do płaczącej Hani. Trafił mi się okaz!
ostrzegałam ?....ostrzegałam....jednak Hanki to istne hooliganki ;-)
Gosienka, to jak, zobaczymy się jutro ?
Witam
Ja jestem jakaś dziwna jak pojawia się @ dostaję kopa i cały czas biegam i sprzątam. W sobotę wysprzatałam cały dom, zrobiłam 2 obiady, posprzatałam tochę przed domem, ogarnełam lodówki i zamrażarki, wczoraj prasowałam przez prawie 4 h, posprzatałam pralnię i trochę piwnicę. Dzisiaj dla odmiany wybieram się na strych.
Miłego dnia!
Sonia, jak ja Ci zazdroszczę...poza faktem, że zabiłabym wszystkich na pniu, to przez całe 5 dni kręci mi się w głowie i nie wyłaziłabym z łóżka...nienawidze tego, bleeeeeeeeeeeeeeeee...
Witamy i my
Kurcze chodze jak struta, mamy z W chyba ciezko ciezkie dni i to mi odbiera checi.
Milego dnia kobiety
Iza, no c Ty...nie dawaj się tak łatwo....
Na obiad sobie bigos ugotowalam i tak mi dagsila na mysl przyszla...
No, czasami myślę co u Dagi...brakuje jej tutaj :-(
Sledzie marnowane kusily z lodowki, ale sie im oparlam. Udalo mi sie to dzieki wyobrazni - tak bylam pelna, ze zwizualizowalam sobie ogon tego sledzia wystajacy mi z paszczy i od razu mi chec przeszla.
buahahahaha, Zielona, ajlowju

4 lata to dlamnie niewyobrazalne po co karmic czteroletnie dziecko piersia?
mam sąsiadkę, która karmiła swoją córcię ponad 6 lat i tylko wizja u dziecka, że dzieci będą się z niej w szkole śmiały odciągnęła ja od maminego cyca :-)...nie chciałam znać szczegółów, więc nie pytajcie po co :-)
właśnie skończyłam z L robić plakat na historię pt. "droga Polaków do niepodległości"...mam nadzieję, że dziecko dostanie 6-kę, bo się urysowałam, ukleiłam, udrukowałam, jak głupia, wszystko w pozycji na kolanach na podłodze, z głową w arkuszu...
no ale z historii Polski w latach 1772 - 1918 to mnie teraz mało kto zagnie, hehe...

teraz już masz u mnie zeszycik 
tam jest poprostu wszystko, bez kontenera tego nie widzę. Jak uważacie ucieszy się z porządków jak przyjedzie na święta?