zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Maonka, looknij na kulinarny 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ziuta ledwo dycha, ale oni się nią zajmują hehehe.dzięki, ale chyba zajrzę do tesco dzisiaj. Zależy mi na czasie, bo nie chce mi się prania tak często robić, szczególnie, że to co mam są białe.Anna mogę Ci kupić w hurtowni choć nie wiem kiedy będę .
.![]()

pranie zrobione (pan ładnie mi ją naprawił i tylko 120zł dałam :-)). umówiłam się z J. na oglądanie szkoły i zajęć lekcyjnych na jutro na 9:50. Idziemy do klasy mojej byłej wychowawczyni z kas 1-3
już się ciesze. Wczoraj bylam na zebraniu i było malutko rodziców dzieci 5letnich. A Pani Ewa mnie tak czule przywitała że aż bylam zaskoczona. Wyściskała mnie
ehhh wspomnienia ....gosia - w tym Ramiszowie to mają tak powaloną numerację, że prawie godzinę szukaliśmy tego przedszkola. Tam chyba nadawali numery zgodnie z tym jak stawiali nowe domy, bo jest 65 a obok 120 i taki bajzel wszędzie. Masakra.
a u mnie @ w natarciu. cycki mnie bola jak diabli. i jeszcze z tydzien pobolado tego zre jak prosiak. po bigosie poszlaa prawie cala tabliczka czekolady i jeszcze orzechy do tego, a na kolacje pasztet. Sledzie marnowane kusily z lodowki, ale sie im oparlam. Udalo mi sie to dzieki wyobrazni - tak bylam pelna, ze zwizualizowalam sobie ogon tego sledzia wystajacy mi z paszczy i od razu mi chec przeszla.
biore lapa do wyrka poczytac jakas ksiazke, choc tak naprawde mam chec na jakis oglupiajacy film.

Także kasy zbierać nie muszę
:-)
więc głowa do góry! Będzie dobrze.
może mu jeszcze coś dokupimy
wysprzątane... poprane...jeszcze prasowanie mi zostało ale już mi się teraz nie chce. Zabieram się za naprawianie podartych książek...M. to taka psuja
a potem musze dalej robić porządek w zdjęciach...