reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dopiero ranek, a stary juz mnie wkurzyl. Dziad bierze leki na nadcisnienie i na serce (jakies pozawalowe) i kladzie je na stole, gdzie mloda moze w mgnieniu oka je dostac i polknac. Mowie mu zeby schowal leki i nie pokazywal malej, a ten zasapal sie. Nie odzywa sie dzaid do mnie teraz, bo przeciez jak smiem mu uwage zwracac. Jakis czas temu upadla mu tabletka, a ten kretyn zamiast jej szukac na czworaka z latarka w zebach, polazl do innego pokoju... No jebnac mu tylko.
Jeszcze w dodatku chodzi wsciekly, bo Obama wygral wybory. No jak tak, czarnuch? Jebnac mu - znaczy staremu? Jebnac!

Pogoda gowniana, dobrze ze chcociaz mloda dala do 6:30 pospac.

Moja teściowa zawsze leki chowa , raz się zdarzyło że sobie połozyła na talerzyku ze śniadaniem już ( za min. dosłownie miała brać . ) wparowała Olka tabletkę złapała i do buzi wzięła , na szczęście zaraz wypluła . a teściowa tylko po kubek do kuchni poszła . Nie jej wina oczywiście ale to chwila wystarczy

hejka
u nas wietrznie, że głowę urywa.
Muszę z moją psiną na zabieg usunięcia przepukliny pępkowej się umówić:-( Okazało się, że wmasowywanie niewiele daje, a jak ją chcemy wystawiać kiedyś to lepiej, żeby teraz zabieg przeprowadzić, troszkę się boję.

dzięki, ale chyba zajrzę do tesco dzisiaj. Zależy mi na czasie, bo nie chce mi się prania tak często robić, szczególnie, że to co mam są białe.
Aniez też chyba w lego zainwestuję, chociaż nad COBI się zastanawiam, słyszałam, że są ok, ale sama nie wiem.
Zielona wewnetrznego spokoju Ci życzę;-) Dorosły, żeby nie powiedzieć stary facet i nie pomyśli..

uciekam pracować

Anna Cobi to ***** a nie klocki .
Może jak ktoś nie miał lego to mu się spodobają . ostatnio była promocja jakaś na BP i przytargał J stację benzynową właśnie z cobi . Autka beznadziejne - jakieś koła dziwne co z nich opony spadają . Niektóre klocki ciężko dopasować i trzeba wcianąc na siłe , żeby to się kupy trzymało . Ja tam się zniechęciłam . lego to lego . wolę mieć mniej ale lego

maonka - końcówki ciąży współczuję, mnie po 37tc najgorzej było. Paczka kurierem wysłana, obiecywali, że na jutro u Ciebie będzie. Paczka to mało powiedziane, to dwie wielkie paki, ponad 100szt. Do Magdy 280szt. poleciało. Będzie miała Aniamowa czym handlować:-D

Lecę się szykować do konferncji i dzieciarnię ogarniać. Musimy ich z M. wykąpać i nakarmić wcześniej, Macia dodatkowo spać położyć, a później trzymać kciuki by się nie obudził jak matka zacznie nawijać.

Damy radę :-D:-D

Anna - zdrówka dla psiunia .

Wronka dobrze że Ty masz robotę , bo byście dopiero mieli nerwa .

My jutro na imprę idziemy się odchamić :-D
BMW Jazz Club
byliśmy już na kilku . ważne że bez dzieci :-p:-p

reklama
Hejka wieczorkiem

Wczoraj już nie dałam rady bo od Moni koło 22 wróciłam i okazało się że w całej wiosce ciemno ( jakaś awaria ) więc coś czuję że w przyszłym roku trochę dzieci się urodzi w Sokołowcu ;-):-p
Generalnie spotkanko bardzo udane, tego mi było trzeba:tak: a Hanka to taka umiarkowana chuliganka ;-)zresztą ja lubię dzieciaki charakterne :tak:Monia chudzielec się zrobiła no a moja synowa to już w ogóle pannica, no tak rosną nam starszaki rosną :-)

Aniam mam podobne zdanie o klockach cobi :no: to co pamiętam to obolałe palce po próbach dopasowania klocków :no: Dla mnie lego to numer jeden:tak:
Udanej imprezki:-) No i jeszcze doczytałam że nowy piecyk macie to teraz ciepełko w całym domu to co lubisz nie ;-)

Wronka zdrówka dla Weroniki. Mam nadzieję że twój mąż szybko znajdzie lepszą pracę, trzymam kciuki:tak:

Elvie udanej konferencji i niech dzieciaki grzecznie śpią :tak:

Maonka patrzę na twój suwaczek i nie mogę uwierzyć jak ten czas szybko biegnie, jeszcze trochę i Leonek będzie z wami :-)Mam nadzieję że magnez pomoże na skurcze.

Agnieszka no w szoku jestem Janka zainteresowaniami , mały przyrodnik ci rośnie :tak:Super że już zdrowy :tak:

gosia każda znajomość grzybów jest dobra ;-):-D no i Mateuszek mało wymagający w sprawie prezentów;-)

Aniez spotkamy się spotkamy tylko ustalcie jakiś dzień w końcu ;-) a tak na poważnie z Monią byłyśmy umówione na 17 bo ona z pracy szybko do domu i pewnie nie miała by z kim dziewczynek zostawić :tak:
I co wybrałaś kobieto stretching czy pilates ( ja na drugą opcję głosuję :tak:) No i smrodnik mnie powalił :-D

Filonka mały niech jeszcze siedzi w brzuchu i niech się nie rozpycha;-)

Basia współczuję smrodku:no:

Anna biedna sunia:-(

Zielona ojca prać i to po gołym tyłku :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Isabela co ty takie porządki robisz, no chyba że namówiłaś W na zakupy i miejsca potrzebujesz ;-):-)

Sonia i jak tam po wizycie u lekarza z dzieciakmi? Mania lepiej się czuje?

Prezenty świąteczne widzę że wybieracie, Emil chce gitarę klasyczną :rofl2: w sumie to dobrze bo od jakiegoś miesiąca nas męczył o elektryczną ale małżon mu to z głowy wybił tłumacząc że jak na Mazury pojadą to nie będzie ciągał jakiegoś wzmacniacza ze sobą ;-)Tylko ja się zastanawiam kiedy on na naukę gry będzie chodził bo tylko poniedziałek ma wolny a z piłki i z tenisa nie chce rezygnować, no bądz tu mądry...

Spokojnej nocy kobietki

Gosieńko aż tak ciepło nie mam :no: widok rachunku za gaz skutecznie zniechęca do odkręcania mocniej pokętełek na piecu :-D:-D ale to chyba jak u większości ludzi mających domy:-D:-D

doberek
Przeczytałam ale coś mi dzisiaj pamęć szwankuje...
Mam tyyle do załatwienia dzisiaj i nie wiem jak ja to zrobie...bo oczywiście każda spawa gdzie indziej a musze M. i potem J. zostawić w domu i jestem uzależniona od obecności babci...

czekam na ekipę kurczę maja być na 9 zobaczymy czy uda im się odnaleźć tego zdechlaka:baffled:
aniam nie tylko domu my za zaeszły sezon musieliśmy 900 zł dopłaty za ogrzewanie a nadmienię że mamy 2 pokojowe mieszkanie

Agnieszka dasz radę jak zawsze podziwiam

Gosieńko super że spotkanie z Monią udane. Gitarę powiadasz to ci mały czaruś na kobiety rośnie

elvi mam nadzieję że konferencja się udała

hejka
wpadłam na chwilkę, bo młyn mi się zapowiada w pracy
Wronka to koniecznie musimy się zobaczyć, nie wiem jak Agnieszcze, mnie wtorek pasuję. Wezmę sobie z namiarów Twój telefon to się w poniedziałek zdzwonimy. Zdrówka dla Weroniki, fajnie, że z pracy jestes zadowlona.
Aniam dobrze wiedzieć, nie będe ich kupować, tylko lego.
Gosieńko jak ma chęci to da radę. Im więcej zajęć tym człowiek lepiej zorganizowany podobno:-)
Agnieszka mój Igor też bardzo lubi chodzić na grzyby i książkę też namietnie przegląda.
znikam
może jeszcze później dam radę zajrzeć.

Laski witam się na szybko, witam i pytam bo problem mamy:-(

WAŻNE!! Czy ktoś z Was miał w ostatnich dniach problem z płatnościami kartą? Od niedzieli z karty z mbanku ukradziono nam już ponad 1000zł za jakieś płatności zagraniczne, których nie dokonywaliśmy! Reklamacja złożona, trzeba czekać..

elvi ja nie mam problemu ale ja mam w innym banku

wronka
fajnie że ci się podoba w pracy i jesteś zadowolona. Zdrówka dla córci.

Dziewczyny a ja z innej beczki potrzebuję namiary na jakiegoś dobrego psychologa dziecięcego w W-wie lub okolicach

reklama
Aniam- uśmiałam się okrutnie, bo mój małżonek też przytargał ten zestaw z BP i jak go składał to mówił róne wyrazy... głównie niecenzuralne ;-) więc my pozostaniemy przy Lego :-)

Kuba sobie wymyślił inny prezent... hm... ma być dźwig i laweta:
Kalisz, Zabawki, Foteliki, Wózki, Malutek, Wyprawki, Coletto Matteo, artykuły dla dzieci
Silverlit Laweta I/R S81116 - zdalnie sterowana.
Noooo... a moja torebka, o którą męczę męża to co??? ;-) zobaczymy, co się da zrobić :-D

Mamy z tej serii buldożer i faktycznie jest niezniszczalny, a miał już kilka wypadków :-)

Elvie- może Wam skopiowali kartę? Znajdź forum Mbakowców albo jakiś wątek na FB, może tam znajdziesz więcej informacji.

No i wczoraj wygrał pilates. W piątek też idę, ale muszę się jakoś przeorganizować, żeby zdążyć... moje dzieci kochają fitness hehehe... babki w przedszkolu zdębiały, jak Kuba wyleciał z krzykiem "Idziemy na fiiiiitneeees" :-) sala zabaw spełnia swoje zadanie idealnie, cała rodzina ma co robić :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry