aniam141
Wrześniowe mamy 2008
Dopiero ranek, a stary juz mnie wkurzyl. Dziad bierze leki na nadcisnienie i na serce (jakies pozawalowe) i kladzie je na stole, gdzie mloda moze w mgnieniu oka je dostac i polknac. Mowie mu zeby schowal leki i nie pokazywal malej, a ten zasapal sie. Nie odzywa sie dzaid do mnie teraz, bo przeciez jak smiem mu uwage zwracac. Jakis czas temu upadla mu tabletka, a ten kretyn zamiast jej szukac na czworaka z latarka w zebach, polazl do innego pokoju... No jebnac mu tylko.
Jeszcze w dodatku chodzi wsciekly, bo Obama wygral wybory. No jak tak, czarnuch? Jebnac mu - znaczy staremu? Jebnac!
Pogoda gowniana, dobrze ze chcociaz mloda dala do 6:30 pospac.
Moja teściowa zawsze leki chowa , raz się zdarzyło że sobie połozyła na talerzyku ze śniadaniem już ( za min. dosłownie miała brać . ) wparowała Olka tabletkę złapała i do buzi wzięła , na szczęście zaraz wypluła . a teściowa tylko po kubek do kuchni poszła . Nie jej wina oczywiście ale to chwila wystarczy
hejka
u nas wietrznie, że głowę urywa.
Muszę z moją psiną na zabieg usunięcia przepukliny pępkowej się umówić:-( Okazało się, że wmasowywanie niewiele daje, a jak ją chcemy wystawiać kiedyś to lepiej, żeby teraz zabieg przeprowadzić, troszkę się boję.
dzięki, ale chyba zajrzę do tesco dzisiaj. Zależy mi na czasie, bo nie chce mi się prania tak często robić, szczególnie, że to co mam są białe.
Aniez też chyba w lego zainwestuję, chociaż nad COBI się zastanawiam, słyszałam, że są ok, ale sama nie wiem.
Zielona wewnetrznego spokoju Ci życzę;-) Dorosły, żeby nie powiedzieć stary facet i nie pomyśli..
uciekam pracować
Anna Cobi to ***** a nie klocki .
Może jak ktoś nie miał lego to mu się spodobają . ostatnio była promocja jakaś na BP i przytargał J stację benzynową właśnie z cobi . Autka beznadziejne - jakieś koła dziwne co z nich opony spadają . Niektóre klocki ciężko dopasować i trzeba wcianąc na siłe , żeby to się kupy trzymało . Ja tam się zniechęciłam . lego to lego . wolę mieć mniej ale lego
maonka - końcówki ciąży współczuję, mnie po 37tc najgorzej było. Paczka kurierem wysłana, obiecywali, że na jutro u Ciebie będzie. Paczka to mało powiedziane, to dwie wielkie paki, ponad 100szt. Do Magdy 280szt. poleciało. Będzie miała Aniamowa czym handlować
Lecę się szykować do konferncji i dzieciarnię ogarniać. Musimy ich z M. wykąpać i nakarmić wcześniej, Macia dodatkowo spać położyć, a później trzymać kciuki by się nie obudził jak matka zacznie nawijać.
Damy radę

Anna - zdrówka dla psiunia .
Wronka dobrze że Ty masz robotę , bo byście dopiero mieli nerwa .
My jutro na imprę idziemy się odchamić

BMW Jazz Club
byliśmy już na kilku . ważne że bez dzieci

a Hanka to taka umiarkowana chuliganka ;-)zresztą ja lubię dzieciaki charakterne
to co pamiętam to obolałe palce po próbach dopasowania klocków 
w sumie to dobrze bo od jakiegoś miesiąca nas męczył o elektryczną ale małżon mu to z głowy wybił tłumacząc że jak na Mazury pojadą to nie będzie ciągał jakiegoś wzmacniacza ze sobą ;-)Tylko ja się zastanawiam kiedy on na naukę gry będzie chodził bo tylko poniedziałek ma wolny a z piłki i z tenisa nie chce rezygnować, no bądz tu mądry...