monia555
Fanka BB :)
aaaaaaa i powiem Wam Piękne, że byłam wczoraj na "praniu mózgu" nt. zdrowego odżywania...dowiedziałam się, że mam 3 kg tłuszczu w sobie za dużo i 7 kg mięśni za mało...ogólnie więc powinnam przytyć 4 kg ale "mięśniami", a nie "tłuszczykiem"...no i mój wiek metaboliczny jest stanowczo za "stary", bo mam 30 lat (normalnie 34), a powinnam mieć do 15 -stu mniej...
pije stanowczo za mało wody, bo powinnam jej pić 1,8 l dziennie...taaa, chyba bym musiała nie wychodzić z toalety...a wodę to najlepiej powinnam pić "strukturalną", czyli wodę z kranu, przegotowaną, a potem zamrożona i rozmrożoną - wtedy ponoć jest najlepsza struktura wody
to się o sobie dowiedziałam...jakby któraś wrocławianka chciała, to mogę zdradzić, gdzie takie cuda robią :-)
pije stanowczo za mało wody, bo powinnam jej pić 1,8 l dziennie...taaa, chyba bym musiała nie wychodzić z toalety...a wodę to najlepiej powinnam pić "strukturalną", czyli wodę z kranu, przegotowaną, a potem zamrożona i rozmrożoną - wtedy ponoć jest najlepsza struktura wody

to się o sobie dowiedziałam...jakby któraś wrocławianka chciała, to mogę zdradzić, gdzie takie cuda robią :-)
:-)
nawet Helka będzie brała udział w apelu