Cudni dzień dzisiaj miałam, słodki, prezentowy i rodzinny

:-)
... poinformuj D że mam mi bigos zrobić jak chce kolejną dostawę
Gosienka, coś nas ominęło? skąd te prezenty ?
no i przykro mi ale od M to byś dłuuuuuuuuuugo na ten bigos czekała, bo choć złoty do dzieci, to do gotowania dwie lewe ręce ;-)
Monia pij dużo wody! czysta prawda. Poproszę o namiary, może i mnie coś poradzą bym schudła.
Uciekam jeszcze na Allegro. Poszukuję karuzelki nad łóżeczko i maty edukacyjnej, muszę czymś zaciekawić to moje dziecko. Coś polecacie? po M. sprzedałam.
dobrej nocy
Gosia, znam Bobolandię doskonale, w końcu L tam niejedne urodzinki miała...niemniej jednak nie lubię tam chodzić, bo duzo jest większych dzieciaków, które skutecznie nasze "karzełki" ze wszelkich dmuchańców zrzucają

...ponoć drugą otwarli na Bielanach ostatnio, ale tam nie byłam...
Jeśli chodzi o namiar na dietetyka, to to jest centrum zdrowia i urody przy Armii Krajowej 8B, mogę dać namiar telefoniczny...ale też jest to centrum dystrybucji Herbalife, więc zajmują się też sprzedażą...
chorowitkom zdrowia zycze....
Witam i znikam.. policję musimy odwiedzić. Wyczyścili nam 3 konta, wszystkie M., moje całe, uff.. Bez komentarza

H znów dziś histerię urządzała, w związku z tym nie pojechała ze mną na zakupy...powodem było to, że w foteliku ma ją zapinać mamusia, nie tatuś...

ja natomiast urwałam się na zakupy dla 2-miesięcznej Hanki od psiapsiółki prezent kupić i kompletnie nie wiedziałam, co mam wybrać...już zapomniałam co ja najbardziej potrzebowałam w tym czasie i rozmiarów też nie pamiętałam...do tego się wybudowali, więc musiałam coś na nowy dom kupić, a nie było to łatwe bo laska z perfekcyjnych

...ale dałam radę...
wróciłam do domku chwilkę temu, zrypałam rodzinkę za niezaładowaną zmywarkę i mam czas dla Was
no i dotarły hybrydy, ale dam sobie dziś już spokój, nie chce mi się walczyć...
miłego wieczorka...