reklama

Kwietniówki 2010!!!

Konstancja przybiegla do mnie z aparatem przystawionym do oka i wrzeszczac "dźem" hahaha po jakims czasie przypomnialo mi sie, ze ogladala wczesniej malego Bila i oni w tej bajce krzycza dżem kiedy robi im sie zdjecia :tak: poki co u nas kroluja pojedyncze sylaby skladane w cale zdania. Ciekiawe kiedy zacznie mowic pelnymi wyrazami...

reklama
Hej

Witam i znikam.. policję musimy odwiedzić. Wyczyścili nam 3 konta, wszystkie M., moje całe, uff.. Bez komentarza:wściekła/y:

Póki co Mać śpi, a Lenka pojechała z M. do przedszkola. dziś jej pierwszy dzień, więc prosimy o kciuki!

Tyle lat mamy konto w mbanku i pierwsze słyszę o takiej sytuacji, dobrze, że raczej zawsze nic na koncie nie mamy, to nie wiele by nam wyczyścili. A co powiedzieli w mbanku?

Pół dnia mi zeszło dziś przy ubrankach, ale już wszystko poukładane i pochowane większe rozmiary.
Alicja już nie przytomna chodzi więc biorę się za kąpanie.

Zielona - Kostka boska! Przesyłkę nadałam. Jak będziesz przy tele to puść strzałkę a ja oddzwonię.

U nas klimat ok, oświadczyłam M. że limit złych rzeczy wyczerpał;-)
nie wiem co to, ale ciesze sie jak dziecko. dzis chyba nie uda mi sie uwolnic od Wredzki, spac ani mysli... @ przylazla i kiepsko sie czuje, w dodatku spac mi sie chce...

Witam wieczorkiem
Mam przerwę, coś mnie napadło i zagniotłam kluski na jutro do rosołu, jak dojdę do siebie to ugotuje:-D
Narobiłam sie dzisiaj w ogródku, chyba odciski mi sie porobią od grabi, a na jutro została druga część ale zagonię Kubę do pomocy:-D
Dzisiaj humor mi wrócił, nie rozmawiam z M od poniedziałku(tylko służbowo), kurcze troche tak głupio bo jutro ma urodziny, nie zrobiłam nawet tortu, niedobra ja:zawstydzona/y:
Ola świruje w domu, cały czas pyta kiedy w końcu do szkoły pójdzie, Kuba był dzisiaj na wycieczce , zwiedzali zamek królewski i odwiedzili manufakture cukierków-przytargał sobie zapas- w sensie pamiątka z wycieczki:-D Marysia jeszcze kaszle, ale choroby to po niej nie widać:-D
Elvie ale się porobiło, trzymam kciuki aby jak najszybciej wszystko wyjaśnili. Jak Lence minął pierwszy dzień w przedszkolu. Spóźnione buziaki dla Maciusia!
Zielona moja mała uwielbia zdjęcia, wczoraj jak zobaczyła że mam aparat ustawiła się na baczność, uśmiech od ucha do ucha i wszeszczy sie(ser), pozuje 2 sekundy, ja nie zdąże zdrobić foty a ona już biegnie zobaczyć jak wyszła:-D
Choróbska się zozszalały, wszystkim chorym zdrówka życzę!
Idę makaron gotować:-)

Cudni dzień dzisiaj miałam, słodki, prezentowy i rodzinny :tak::-)
... poinformuj D że mam mi bigos zrobić jak chce kolejną dostawę :-D

Gosienka, coś nas ominęło? skąd te prezenty ?

no i przykro mi ale od M to byś dłuuuuuuuuuugo na ten bigos czekała, bo choć złoty do dzieci, to do gotowania dwie lewe ręce ;-)

Monia pij dużo wody! czysta prawda. Poproszę o namiary, może i mnie coś poradzą bym schudła.
Uciekam jeszcze na Allegro. Poszukuję karuzelki nad łóżeczko i maty edukacyjnej, muszę czymś zaciekawić to moje dziecko. Coś polecacie? po M. sprzedałam.
dobrej nocy

Gosia, znam Bobolandię doskonale, w końcu L tam niejedne urodzinki miała...niemniej jednak nie lubię tam chodzić, bo duzo jest większych dzieciaków, które skutecznie nasze "karzełki" ze wszelkich dmuchańców zrzucają :happy:...ponoć drugą otwarli na Bielanach ostatnio, ale tam nie byłam...
Jeśli chodzi o namiar na dietetyka, to to jest centrum zdrowia i urody przy Armii Krajowej 8B, mogę dać namiar telefoniczny...ale też jest to centrum dystrybucji Herbalife, więc zajmują się też sprzedażą...

chorowitkom zdrowia zycze....

Witam i znikam.. policję musimy odwiedzić. Wyczyścili nam 3 konta, wszystkie M., moje całe, uff.. Bez komentarza:wściekła/y:

:szok::szok::szok::szok::szok:

H znów dziś histerię urządzała, w związku z tym nie pojechała ze mną na zakupy...powodem było to, że w foteliku ma ją zapinać mamusia, nie tatuś...:confused:
ja natomiast urwałam się na zakupy dla 2-miesięcznej Hanki od psiapsiółki prezent kupić i kompletnie nie wiedziałam, co mam wybrać...już zapomniałam co ja najbardziej potrzebowałam w tym czasie i rozmiarów też nie pamiętałam...do tego się wybudowali, więc musiałam coś na nowy dom kupić, a nie było to łatwe bo laska z perfekcyjnych :happy:...ale dałam radę...

wróciłam do domku chwilkę temu, zrypałam rodzinkę za niezaładowaną zmywarkę i mam czas dla Was :tak:

no i dotarły hybrydy, ale dam sobie dziś już spokój, nie chce mi się walczyć...

miłego wieczorka...

H znów dziś histerię urządzała, w związku z tym nie pojechała ze mną na zakupy...powodem było to, że w foteliku ma ją zapinać mamusia, nie tatuś...
confused.gif
Monia, u nas tego typu akcje sa na porzadku dziennym...

Mala ma akcje na kopanie lub bicie babci. Babcia dzis mi mowi, ze jak jej mowi iz nie wolno, to Wredzka sie zapienia i jest jeszcze gorzej. No to poinformowala szanowna protoplastke, ze trzeba do znudzenia powtarzac... Ja mowie Mlodej, ze pojdzie do kąta (jeszcze nie byla...), na co ona pokrzykuje, ze "nie końta nieeee" i przestaje. Ewidentnie czuje respekt w stosunku do wspomnianego. Ciekawe co ja zrobie, jak wreszcie pojdzie do kąta, a to nie zrobi na niej najmniejszego wrazenia :confused:

No, a w ogole mloda wreszcie padla. Mnie cycki i brzuch bola, poza tym obzarlam sie czekolady, orzeszkow i wafelkow oraz makowca... Nienawidze calej tej @

I wkleje nawet obrazek tematyczny
525584_297594683688045_1119811104_n.jpg

Ostatnia edycja:
Joł
Poczytałam :-D

Elvie Ty to masz jakiś dar ściągania do mnie ludzi . Może nie być nikogo pół godziny , gadam z Tobą i zawsze się ktoś przypałęta :happy:

Maonka paczkę dostałam , czeka w bagażniku na swoją kolej :-D Drukarka mi się za chwilkę zesra , więc pewnie na początku tygodnia , dam Ci znać co i jak . Pierwszy raz odbierałam coś z paczkomatu , ale w sumie fajne to cudo jest .

Zielona - jeszcze raz współczuję taty :no:

Na jazz club było całkiem fajnie , choć byłam na lepszej edycji . jakoś ta mnie na kolana nie powaliła :-D ale darowanemu się w zeby nie zagląda . A przynajmniej gdzieś wybyliśmy bez dzieciarni

Witam wieczorkiem

Apel udany, najlepsza była Helenka zasnęła u pani na kolanach :-) tak ją wymęczyły piosenki patriotyczne ;-)

Monia czy ty musisz czytać aż tak dokładnie ;-)Efekt jest taki że niestety kremy 35+ muszę już używać na dobre ;-):-)Kolejny roczek minął :-pDobra z bigosu zrezygnuję nie będę D męczyć, ale na bank parking ma być zrobiony cobym nie musiała po krzakach parkować :-D

Aniam fajnie że imprezka udana, my jutro na kolejny bal charytatywny idziemy , najgorzej że towarzystwa nie znamy a ja to szybko nowych znajomości niestety nie zawieram :zawstydzona/y:

Zielona u nas też dżem z małego Bila króluje :tak: to żremy obie bo ja też mam @ i coś czuję że skuszę się jeszcze na ostatni kawałek tortu :zawstydzona/y:

Sonia no nie bądź taka i tort na zgodę małżowi proszę zrobić ;-)Zdrówka dla dziewczynek. Na jakich bateriach ty chodzisz ? :-D

Maonka to wyprawka pomału się szykuje dla Leonka :tak:

Elvie jak tam Lenka po przedszkolu? Współczuję sytuacji z kasą mam nadzieję że wszystko wam zwrócą.

Agnieszka czyli zakupy udane :tak:

Ella zdrówka

Idę popływać w wannie, spokojnej nocy:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry