Dzieńdoberek
Impreza suuuuper, wróciliśmy o 3 , potańczyliśmy i nawet mnie noga nie bolała ;-)no gdyby repertuar był trochę inny ( discopolo króluje

) Towarzystwo super, już się umówiliśmy na imprezę lutową w takim samym składzie

Generalnie to coś fantastycznego te bale charytatywne, ten wczorajszy był organizowany przez przedszkole, cel - nowy plac zabaw dla dzieciaczków

były licytacje prac dzieci oraz innych przedmiotów, powiem wam że uzbierała się naprawdę niezła suma
Filonka zdrówka dla Kacperka i małża. Te skurcze o których piszesz to mogą być skurcze przepowiadając.Odpoczywaj babucho i podłogą się nie przejmuj jak to mówiła moja babcia nikt z niej jeść nie będzie.
Elvie to niech ci się twój sen spełni
Nata nocki współczuję, takie jednodniowe gorączki się zdarzają, organizm z czymś tam walczy.
Aniez cena biletów zachęcająca

no ale sama z trójcą nie pojadę, mój małżon sobie wczoraj wymyślił że dzisiaj są Marcinki i jak byliśmy piękni i młodzi to do Poznania jeździliśmy 11 listopada bo tam urodziny ul. Świętego Marcina i można kupić przepyszne rogale marcińskie mniam

i on stwierdził że mam dzieciarnie zabrać i po rogale pojechać 200 km ot tak sobie
gosia mój S to tak bardzo nie naciska aby myśliwym zostać, to bardziej kwestia jak on to mówi polityczna ;-)Tak się składa że dziki upatrzyły sobie nasze pola z kukurydzą i wiadomo koło łowieckie ma obowiązek pilnowania aby w szkodę nie wchodziły bo jak nie to odszkodowanie nam się należy, ale jak małż jest członkiem koła to wiadomo od swoich kasy nie weźmie ;-)Dzisiaj miał niby naganiać ale się okazało że będzie woził upolowane sztuki bo auto ma odpowiednie

Wiesz co ja tam nie protestuję bo pewnie mnie nie posłucha ale Helenkę już odpowiednio nastawię i kilku tekstów nauczę coby tatusiowi serce zmiękło
Aniam ja to zawsze małżowi mówię że andropauzę przechodzi;-)Ten nasz pies to cholerna mieszanka bigla z jakimś polnołąkowym

tylko że więcej cech ma bigla i coś czuję że dlatego te problemy

Małż stwierdził że zawsze mieliśmy owczarki niemieckie ,przygarnięte i to były psy z którymi nigdy nie mieliśmy problemów.
Sonia zdrówka dla dzieciaczków.
Dobra idę się ogarnąć bo kiepsko wyglądam