Hej dziewczyny!
Mam nowa metode na pisanie, pisze na raty i zapisuje w wordzie bo inaczej nie dam rady;-)
Dzis sie wyspalam, pan tata spi bo ma druga zmiane

Ostatnio w niedziele T. wczesniej wstaje do Mai, ja spie do 9tej a on idzie pozniej pospac. Bardzo mi sie ten uklad podoba bo ja w dzien spac nie umiem, a T tak
Z okazji 55 lecia szkoly sobote spedzilam w pracy, czesciowo z Maja wiec mi ciocie babcie dziecko zabawialy. Wszystkie zachwycone,ze ona taka grzeczna. Tylko siedziala i rysowala albo meczyla dziewczyny aby jej cos narysowaly,a mnie wyganiala abym dzieci uczyla bo przeciez ja do pracy przyjechalam i mialam uczyc, tylko w szkole zamiast uczniow byli absolwenci z lat 80,90
Gosienko spoznione zyczenia urodzinowe kochana! Spelnienia marzen! Przede wszystkim duuuzo zdrowka oraz milosci!!!
Jak przyjedziecie do nas to bedzie mial kompana do rozmow, szwagier to zagorzaly mysliwy, oni sie juz chyba poznali

Tylko uwazaj to meeega drogie hobby

Moja siostra w zeszlym roku wsciekla jak osa chodzila, bo jej szanowny malzonek zamiast na jechac na wczasy wola sobie szafe pancerna na bron kupic. Taaa powiedziala ta, ktorej maz na sprzety sportowe co chwile kase wydaje, a butow pilkarskich na rozne nawierznie ma pol szafy, nie mowiac i innych elementach stroju pilkarskiego. Ostatnio chcial jechac na mecz realu,ale mu to z glowy wybilam bo sam bilet prawie 400zl kosztowal,a w jakiej kwocie zamknalby sie wyjazd to nawet nie chce myslec
Aniez zazdraszczam wam tego zoo, my chcielsmy z Majcia do zoo jesienia jechac,ale sienie udalo. Jakby na miejscu bylo to by nas pewnie co tydzien ciagnela bo ona uwielbia wszelkie zwierzaki,ale najblizsze zoo w Gdansku...
Nata zdrowka dla dla Julenki. Po zwolnienie idz do pediatry, my jak bylismy ostatnio przy zapaleniu krtani na doraznej to nam powiedzieli,ze oni zwolnien nie moga dawac i tez musialam nastepnego dnia do pediatry jechac,ale juz bez Mai tylko z zaswiadczeniem i bez problemu dostalam zwolnieni.
Aniam,Soniu oj ci malzowie to nas chyba uwielbiaja wkurzac, grr.Moj sie poprawil, chyba sie nie na zarty przestaszyl,ze go wymieniena lepszy model;-)
Elvie wspolczuje tej paskudnej historii z mbankiem. Mam nadzieje,ze sie wszystko wyjasni i zwroca wam pieniadze.
Filonka zdrowka dla Twoich mezczyzn a ty uwazaj na siebie!
Maonka jejku jak ta twoja ciaza szybko zleciala. Wlasnie sobie przypomnialam jaka niespodzianke ci Ala zrobila, ciekawe czy Leos tez z mamusia bedzie chcial sie wczesniej przywitac. U nas tez na topie sa pytania o siusianie na stojaco. Z kolei jesli chodzi o prace to Majka nieustannie sie pyta kiedy ona pojdzie do pracy bo ona tez chce skoro mama i tata chodza.
Monia moja zaba tez wierszyki miksuje, uwielbiam te jej wierszyki-zlepiaki.
Jak napisalas o tym,ze twoj D dziewczynki na konie zabral to sobie wyobrazilam Hanule na siodle, pewnie niedlugo beda was obie z Laura na konika namawiac
Ella zdrowka dla Was! Ja tez cieplolubna jestem i czasami sobie mysle, ze najchetniej bym sobie czasami z Maja posiedziala w domku gdy za oknem szaro i buro. w pizamkach bysmy sobie lezaly w lozku, wyglupiajac sie i czytajac bajki wiec leniu**** ile wlezie... ja sobie caly czas powtarzam oby do swiąt, bo pozniej to juz coraz blizej do wiosny

)))
Gosiu super,ze z nozkami M wszystko ok i, ze z Helenki taka silna dziewczynka
Wronia jak Wercia i Borysek, mam nadzieje,ze juz sa zdrowi? A ty na szkolenie sie chyba szykujesz?
Zielona moja kuzynka tak malej czesto powtarzala,ze pojdzie do kata jak jeszcze raz cos tam zrobi. Efekt jest taki,ze jak ja chce do kata postawic (a mala jest wyjatkowo niegrzeczna wiec z pewnoscia czesto jej to mowila) to sie po prostu z niej smieje. Wiec mowienie bez wyciagania konsekwencji to nie jest dobry pomysl.
Jeszcze raz zdrowka dla chorowitkow!!!
Zmykam do papierow bo troche sprawdzianow mam do przygotowania,a jeszcze wiecej do sprawdzenia, a pozniej na basen jedziemy.
Milej niedzieli.