reklama

Kwietniówki 2010!!!

hej,
witam przy kawce.
zielona ja ciebie podziwiam. Mój stary by życia nie miał gdyby mnie tak urządził!
iza polecam, jedźcie i dobrze się bawcie.
chorowitkom zdrówka.
miłego dnia

reklama
Witam i znikam.. policję musimy odwiedzić. Wyczyścili nam 3 konta, wszystkie M., moje całe, uff.. Bez komentarza:wściekła/y:

Póki co Mać śpi, a Lenka pojechała z M. do przedszkola. dziś jej pierwszy dzień, więc prosimy o kciuki!

Witam i znikam.. policję musimy odwiedzić. Wyczyścili nam 3 konta, wszystkie M., moje całe, uff.. Bez komentarza:wściekła/y:

Póki co Mać śpi, a Lenka pojechała z M. do przedszkola. dziś jej pierwszy dzień, więc prosimy o kciuki!

no to niezle. mam nadzieje, ze szybko sytuacja sie rozwiaze. kciuki zaciskam.
pozniej sie do Ciebie odezwe w sprawie TF, ale chcialabym najpierw skontaktowac sie z malzonem, co moze byc dzis wyjatkowo skomplikowane.

Witam się i ja.
Milczę bo nic się nie dzieje poza przeziębieniem od półtorej tygodnia. :wściekła/y:Rozpleniło się jak pleśń i nas wszystkich pochłonęło. Katar gogant łeb mi rozsadza, kaszel beznadziejny zwłaszcza nocami i ogólne samopoczucie fatalne. :no: I tak ja , Julisia i M też dołączył więc ogólna jesienna masakra. Weny, siły, chęci na cokolwiek brak.:-( Dlatego mało piszę bo tak "zimuję" dzień za dniem czekając na zdrowie i kwiecień;-) Maluch w brzuchu rośnie i chyba wszystko z nim ok, choć wstrzący odkaszlowe jakie mu zapodaje to nie zazdroszczę. Cóż...musimy to przetrwać...za tydzień usg- może dowiemy się co ma między nogami nasza druga kinder niespodzinaka.

Elvie- coż to za masakra z tymi kontami? Co się dzieje?! Jak to możliwe?! (u nas wszystko ok- wczoraj M sprawdzał)

Zielona-To ten Twoj Ojciec faktycnzie jakiś niepoważny- tabletki tak przy dziecku zostawiać i olewać czy połknie czy nie:szok: Zdecydowanie jebnąć!
Co do małżona to też kurna sie nie popisuje..naiwny czy co? Przeciez to już jakieś jaja są. Wy tu, on tam i już tak prawie rok. Przecież Kostka całkiem go zapomni:zawstydzona/y:

Aniez- gratulacje z tym odpieluchowaniem! ...ciekawe kiedy u nas nocą mała zacznie wołać..bo ciągle pielucha na noc...w dzień nawet to idzie choć od września walczę...

Annaoj-
jakże to piesiunia sobie przepukline zrobiła?

Filonka- Ależ ten czas leci- ja dopiero co zaczęłam czuć kopniaczki maleństwa a Ty już mówisz że ci ciężko, że się rozpycha i do porodu "się szykujesz":szok::-D

Maonka-
powtorz badanie. Mnie w ciąży z Julisią wyszło na granicy i wysłali mnie na diabetologię i musiałam się kłuć i sprawdzać po każdym posiłku do końca ciąży :baffled:
A na skurcze jak pisze Zielona- magnez i potas

Wronka-
miło czytac że zadowolona jesteś. Fajnie, że mały zaczyna gadać i zdrówka dla Werci i Boryska życzę. Nas też zaraza jesienna dopadła.
Monia i Gosienka- super że tak wam sie udało wspolne spotkanie :tak:

Isabela- też nie lubie być sama. Miło,że miałąś towarzystwo.

gosia23s- super, że tak miło rodzinnie spędziliście czas- fajowy ten park:-)

nata- łącze się w bólu- zdrowiej szybko! mi nie po drodze ze zdrowiem od tygodnia...

mamusia- czasem takie reset jest potrzebny..ja nie piję teraz a od 2 dni czuję się jakbym miła kaca- łeb boli i czuję się tak przymulona że masakra...

basia- dobrze że pozbyliście się tego "zapachowego bukietu".

Miłego piątku foremki..lezę sie położyć bo zdycham..

Ella zdrowia!
Co do małżona to też kurna sie nie popisuje..naiwny czy co? Przeciez to już jakieś jaja są. Wy tu, on tam i już tak prawie rok. Przecież Kostka całkiem go zapomni
embarrassed.gif
Mloda o dziwo pamieta go calkiem dobrze. Nie wiem tylko czy mi sie jeszcze chce pamietac.

To dobrze, że jeszcze go pamięta. A Ty...no przecież tak go kochałaś...może jakoś się opamiętacie i wspólnie jeszcze się gdzieś ulokujecie i jakoś da się to ogarnąć. Różnice kulturowe znaczne, ale w końcu za coś go kochałaś/kochasz? Siły życzę, choć wiem że to wszystko trudne cholernie:zawstydzona/y:

Ella, milosc nie ma nic do rzeczy w calej tej sytuacji. W zyciu kochalam kilku mezczyzn i do konca zycia bede ich na swoj sposob kochac, to ze z zadnym z nich nie jestem jest wynikiem wielu zmiennych ;-)

reklama
Witam tak na szybko.
Mąż zabrał mi lapka na którym pracowałam a zostawił mi swój pracowy...masakra jak mam go używać to mnie szlag trafia więc póki jakoś mi działa i się nie oprotestował.
Przeczytałam ile mi się udało.
Zdrówka dla chorowitków.
Elvie masakra z tym mBankiem :no: oby wam się udało wszytko odzyskać a policji szybko wyjaśnić sprawę. Polecam Deutsche Bank :tak:Darmowe wybieranie we wszystkich bankomatach na swiecie :tak: z przelewami też super bo praktycznie wszystkie mamy darmowe :tak:
Gosieńko ano załatwiłam ale bez babci nie dałabym rady w życiu.
Kupiłąm sobie butki na zimę do śmigania z chlopakami :-D chcialam wam pokazać ale nie ma ich na stronie ccc... a załapałam się na promocję i zapłaciłam niecałe 100zł za butki super ocieplone :tak:

Zmykam kończyć obiad

Do poczytania ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry