Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a co ja moge facetowi, ktory jest 10000km stad zrobic? nic.Mój stary by życia nie miał gdyby mnie tak urządził!
Witam i znikam.. policję musimy odwiedzić. Wyczyścili nam 3 konta, wszystkie M., moje całe, uff.. Bez komentarza
Póki co Mać śpi, a Lenka pojechała z M. do przedszkola. dziś jej pierwszy dzień, więc prosimy o kciuki!
Rozpleniło się jak pleśń i nas wszystkich pochłonęło. Katar gogant łeb mi rozsadza, kaszel beznadziejny zwłaszcza nocami i ogólne samopoczucie fatalne.
I tak ja , Julisia i M też dołączył więc ogólna jesienna masakra. Weny, siły, chęci na cokolwiek brak.:-( Dlatego mało piszę bo tak "zimuję" dzień za dniem czekając na zdrowie i kwiecień;-) Maluch w brzuchu rośnie i chyba wszystko z nim ok, choć wstrzący odkaszlowe jakie mu zapodaje to nie zazdroszczę. Cóż...musimy to przetrwać...za tydzień usg- może dowiemy się co ma między nogami nasza druga kinder niespodzinaka.
Zdecydowanie jebnąć!

Mloda o dziwo pamieta go calkiem dobrze. Nie wiem tylko czy mi sie jeszcze chce pamietac.Co do małżona to też kurna sie nie popisuje..naiwny czy co? Przeciez to już jakieś jaja są. Wy tu, on tam i już tak prawie rok. Przecież Kostka całkiem go zapomni![]()

oby wam się udało wszytko odzyskać a policji szybko wyjaśnić sprawę. Polecam Deutsche Bank
Darmowe wybieranie we wszystkich bankomatach na swiecie
z przelewami też super bo praktycznie wszystkie mamy darmowe 
chcialam wam pokazać ale nie ma ich na stronie ccc... a załapałam się na promocję i zapłaciłam niecałe 100zł za butki super ocieplone