reklama

Kwietniówki 2010!!!

maonka - końcówki ciąży współczuję, mnie po 37tc najgorzej było. Paczka kurierem wysłana, obiecywali, że na jutro u Ciebie będzie. Paczka to mało powiedziane, to dwie wielkie paki, ponad 100szt. Do Magdy 280szt. poleciało. Będzie miała Aniamowa czym handlować:-D

Lecę się szykować do konferncji i dzieciarnię ogarniać. Musimy ich z M. wykąpać i nakarmić wcześniej, Macia dodatkowo spać położyć, a później trzymać kciuki by się nie obudził jak matka zacznie nawijać.

Czekam na mega paczkę :-) no chyba, że jakaś kwietnióweczka zaciąży:-) i paka pójdzie dalej :-)
Też mam w mbanku z mężem i wszystko gra

Gosieńko ja też nie mogę uwierzyć, że ta ciąża taka szybka :-D Dwa razy szybciej leci mi czas, z Alicją to miałam wrażenie jakbym 2 lata chodziła w ciąży :-D
Wronka widać, że odezwała się kobieta spełniona, szkoda tylko, że z męża pracą tak się porobiło. Udanego spotkania ze Ślązaczkami ;-)

No i zapomniałam się przywitać
Dzień dobry

reklama
WAŻNE!! Czy ktoś z Was miał w ostatnich dniach problem z płatnościami kartą? Od niedzieli z karty z mbanku ukradziono nam już ponad 1000zł za jakieś płatności zagraniczne, których nie dokonywaliśmy! Reklamacja złożona, trzeba czekać..

to jaki bank, jest bez znaczenia. My tak mielismy ze scotiabank - bank kanadyjski. mieli tam swojego czasu kiepawe zabezpieczenia. Nam udchudzili konto o jakies 500 dolcow, ktore bank zwrocil. Slyszalam jednak o kolosalnych ubytkach na kontach innych ludzi. No i nasza kasa zostala wydana w jakims kasynie w Vegas hahaha. Wazne aby karty nie spuszczac z oka przy dokonywaniu zaplaty. Nie, ze karta w restauracji wedruje do rachunku, kelner z nia znika, a po chwili przynosi wydruk swiadczacy o dokonanej wplacie. Ma portal do platnosci przynosic i koniec. Wystarczy spisac dane z karty, by dokonac na nie zakupu w necie...

Witamy i my :-)

U nas dzisiaj goscinnie, najpierw narzeczona chrzestnego Toski z mała Lena, potem moj wujek, a teraz moja mama :) Lubie takie dni gdy same nie siedzimy :-)

Gosienka nie zakupy narazie wstrzyme do odwolania a przynajmniej do grudnia. A co do Emila, poradzi sobie chlopak twoje dzieci są strasznie zaradne, i samodzielne, az sie nachwalic ich nie moge.

Maonka podziwiam za cierpliwosc, ja nie jestem taka cierpliwa i jak dostane paczke musze od razu wypakowac.

Aniam mam prosbe jakbys miala tam u siebie jakies zeczy z Myszka Minnie prosze daj znac, albo zostawiaj mi przyjme kazda ilosc :-)

Elvie bylam wczoraj chwile na Twojej konferencji, ale masz fajny glos i wogole przekonalas mnie do zakupu jednego produktu, tego zelu rozsswietlajacego very me :-) Wiec sie do Ciebie zglosic musze :-)

Do pozniej kobiety

Od jakiegos czasu dochodza mnie wiesci ze juz za chwileczke, juz za momencik malzon otrzyma zaplate za kilka przepracowanych miesiecy... No i tak co pare tygodni... Oczywiscie nikt mu zaleglej kasy nie wyplacil i nie wyplaci. :angry::angry::angry: A moj dobrotliwy maz - glupiec siedzi i czeka. nigdzie nie zlozyl doniesienia, w zadnej skarbowce, w zadnym sadzie pracy... no zesz qrwa mac!

zielona - a kiedy to się Wam stało z tą kasą? To podobno wyciek z kwietnia 2012. Niby wspominali o tym nawet w wiadomościach wczoraj, ale ja tv nie oglądam.

maonka - a właśnie miałam dzwonić i pytać, czy doszła:) Cierpliwa jesteś, że po spacerze oglądasz. Jak do mnie coś przychodzi to muszę już, natychmiast, uwielbiam samo otwieranie:-)

isabela - dziękuję za obecność i komplement;-) Żelik szczerze polecam, jest w 2 wersjach kolorystycznych. Promocja od poniedziałku przez 3 tygodnie będzie. Odezwij się na privie jak coś potrzebujesz;-)

Mać dzisiaj 6 miesięcy skończył niecałą godzinkę temu tralala! Kocham. Kocham. Kocham.:happy:

Elvie, Aniam śliczne te wszystkie rzeczy :-) I dotarło do mnie ze zdwojoną siłą, że TO już, za chwilę :-D
Hehe cierpliwa :happy:, no nie wiem, czekałam od rana na paczkę, ale taka ładna pogoda, że jak już miałyśmy wychodzić na dwór to przyjechał kurier. A że od paru dni siedziałyśmy w domu przez Alicji choróbsko to już był mus wyjść i się dotlenić.
A bodziak, ala smoking cudny :-D Kaftaników to faktycznie miałaś sporo na Maćka! Jutro napiszę Ci co będę brać, właściwie to większość.

No i wszystkiego najlepszego z okazji Maciusia pół roczku, a pamiętam dobrze, jak nam się pochwaliłaś, że jesteś w ciąży :tak:

Zielona ty to powinnaś dostać jakąś rekompensatę za cierpliwość do męża i jego spraw

Isabela jeśli chcesz to mogę Ci w moim tesco kupić czapkę, o ile jeszcze będzie, jest teraz na przecenie, chyba po 6zł. Rozmiar 2-4latka.

Załączniki

• SAM_0494.jpg
    SAM_0494.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnia edycja:
reklama
dobry wieczór,

H już śpi, więc dziś chwilka wytchnienia na BB...

Gosienka była, 3 godziny zleciały nawet nie wiem kiedy i pewnie mogłybyśmy i całą noc przegadać, tyle tematów było do omówienia :-)...a w ogóle to złota dziewczyna z tej naszej foremki, przyjechała z taaaaaaaaką wałówką, że chyba nikt mnie nigdy tak nie obdarował....Gosiu, dzięki, wszystko pyszne, a większość już wypróbowałam :-)...no i święta mam już zapewnione w domowe wyroby :-)

Prezenty świąteczne widzę że wybieracie, Emil chce gitarę klasyczną :rofl2:

moja L też mi marudzi, ale sama nie wiem :nerd:

czekam na ekipę kurczę maja być na 9 zobaczymy czy uda im się odnaleźć tego zdechlaka:baffled:

Basiu, i jak? Już po delikwencie ?

WAŻNE!! Czy ktoś z Was miał w ostatnich dniach problem z płatnościami kartą? Od niedzieli z karty z mbanku ukradziono nam już ponad 1000zł za jakieś płatności zagraniczne, których nie dokonywaliśmy! Reklamacja złożona, trzeba czekać..

Elvie nie strasz, ja się zawsze tego boję :confused:...mam nadzieję, że się szybko wyjaśni...
no i dla Maciejki, duuuuuuuuuuużo zdrówka i spełnienia dzięcięcych marzeń, buziaki od cioteczki...

Zmykam pracować:-)

Wronka, a jak się pracuje ? Zadowolna ?

Isabela, ja też nie lubię siedzieć sama w domu, więc w takich sytuacjach zazwyczaj wydaję sporo kasy, bo wiecznie po sklepach się bujam :-p...zdecydowanie goście to lepsze rozwiązanie :-)

jutro dzień niepodległości w szkole...strój galowy obowiązkowy, rota na pamięć nauczona (to L, ja pamiętam ze szkoły), czas poprasować białe kołnierzyki ;-)

do potem...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry