zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Filonka, to nie chodzi o to, ze zapomnial jak to jest z malym dzieckiem. On jest po prostu koszmarnie bezmyslny. Temat rzeka. Ale szkoda slow.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dziec rozpoznaje rodzaje muchomorów i innych trujaków. Opowie z jakiej rodziny są. Zbiera poprawnie gąski zółte i opieńkę miodową. Poza tym wszsytkie gąbkowce jak ja to mówie...
więc skoro dziec wykazuje ewidentnte predyspozycje do tego i jeszcz to lubi to stwierdziliśmy że baardzo się z tego ucieszy. Starą encyklopedię PWNowską to ma na stronie grzybów już tak wymiętą że szok. A że tam tylko szkice to o kant doopy rozwalić...już się doczekać świąt nie moge żeby jego minę zobaczyć 
looknełam, dziękuję :-) Obiad palce lizaćMaonka, looknij na kulinarny![]()
hejo
umieram, coś w rurach pod moim biurkiem zdechło smród !!!!! a ekipa z kamerką dopiero jutro przyjedzie kurczę do końca dnia zaczadzieję ale nabawię się bólu głowy .
Dziecię wyprzytulało się z ranan i grzecznie powędrowało do przedszkola
zielona ty to się masz z tym swoim tatusiem kurczę współczuję
annaoj biedna ta twoja psinka
aniez jak ja ci zazdroszczę tego odpieluchowania mi się twarda sztuka trafiła która w żadnym zakresie nie chce ze mną współpracować, chociaż zaczyna sam jeść i przymierza się do zdejmowania i zakładania bucików. Ale reszta katastrofa nie da sobie nawet nic pokazać.
Co do prezentów to ja czekam na początek grudnia ale to tylko z tego względu że kupię dopiero jak dostanę talony na święta co zawsze następuje w pierwszych dniach grudnia - narazie myślę co by tak kupić dzieciakom.
Mojej 13 letniej siostrzenicy raczej dam pieniążki bo ona na tablet zbiera. Ale muszę coś kupić 6 letniej i czteroletniej a nie mam najmniejszego pojęcia co - bo obie mają tych zabawek multum no i mojemu chyba taki komputerek zabawkowy kupię
Cześć!
wpadam na chwilę, między obiadem a porządkami.
Mały właśnie mi zwiał z kuchni i cicho siedział w pokoju, wiec pytam co robi z ciekawości, bo jak cicho to pewnie coś broji, a on mi odpowiada "coś czytam" i biegnie do mnie niosiąc w rękach mój kodeks cywilny:-)
Maonka - niby norma jest do 140. Nie wiem ja mysle ze bede musiała powtórzyc to badanie bo naprawde zaszalałm ze słodkościami przed, poprostu wyleciało mi z głowy i dopiero wieczorem w niedz sie opamietałam .A wogóle to jak Ty sie czujesz, bo ja co raz gorzej, cięzko mi chodzić jak juz teraz chodze to boli mnie w kroczu za kazdym krokiem, brzuch mi wylazł teraz strasznie jakby mi piłkę wsadzili, no i przy tym nieprzyjemne swędząca rozciągająca sie skóra.małemu jest juz ciasno i kazdy jego ruch sprawia małą bolesność.Czasami myślę ze strasznie sie spieszy juz do wyjścia.
Zielona - Ty to masz cyrk na kółkach ze swoim Tatą.Ale ja myśle ,że w niektórych spr to on poprostu chyba juz zapomniał jak to jest mieszkać w domu z małym dzieckiem.
Gosieńka- co do koloru pokoju to jest tak ze K położył na ścianach taki tynk koloru jasny zielony groszek. jak bede zgrywac fotki z aparatu to wstawie.
ANNA OJ - biedna psinka.
Basia- współczuje niemiłych zapachów.
Agnieszka- to musiało być swietne spotkanie.
Gosia- ale masz wspaniałomyślnego syna co by Mikołaja nie naciagać za bardzo w koszty.
Resztę pozdrawiam Panienek
Do tego łapie mnie jakiś skurcz w jednej nodze i wtedy ciężko mi się chodzi. W ogóle chodzę już jak kaczka, P. się ze mnie śmieje, że chodzę jak taran, co mi stanie na drodze to taranem go.no to sie cieszelooknełam, dziękujęObiad palce lizać![]()

Zapomniałam ostatnio na wizycie powiedzieć, że mnie czasami łapią takie skurcze. Z Alą nagminnie drętwiała mi ręka podczas snu, a teraz to tak w ciągu dnia mnie łapie.no to sie ciesze
Maonka, na kurcze bierz magnez w polaczeniu z potasem. pomaga.