Hejka!
Monia zdolna bestia z ciebie, kurcze mi tak jak Agnieszce sie ani zele ani hybrydy nie trzymaja, zreszta lakier tez slabo, nie mowiac juz o tym jak slabe i miekkie mam pazurki, grrr.
Aniam tispow jeszcze pewnie jest sporo. Ja osobiscie chcialabym miec ladnie zrobione hybrydy bo sa cienkie i eleganckie. Nawet zele sa dla mnie za grube.
Gosienko ty sie nie chwal bo ci bedziemy zazdroscic, matko kiedy byly te chwile gdy Maja spala do 10tej. Tak sobie mysle,ze jakby w dzien nie spala to moze by i w weekend do 9-10 pospala,ale poki co jeszcze sie domaga snu w dzien. Wiec spi w tygodniu od 9tej do ok7:30 (chyba,ze wredna matka ja o 6:30 obudzi), a pozniej w dzien 2 godziny. Do tej pory tylko raz w ciagu dnia nie spala.
Elvie trzymam kciuki za projekt

)
Basiu dobrze,ze bezpiecznie wrociliscie bo to co sie dzieje na drogach w ciagu tego weekendu to masakra.
Marta ciesze sie,ze Olusia kolejne postepy robi. Co do 1% to jak bedziesz miala kalendarzyki takie jak Dorotka robila to moge je przekazac znajomym, z pewnoscia pomoga

))
Soniu zdrowka dla Oli!
O porzadkach bylo, matko temat rzeka. Ja to mam wrazenie,ze one nigdy sie nie koncza. T duzo zaczal pomagac, w koncu dotarlo do niego,ze aby caly dom wysprzatac to trzeba sie napracowac

Mamy kompromis i znalezlismy tez dodatkowa pomoc. Na ogrodzie tez porzadki porobil, tylko jeszcze aeratorem na jesien trawe musi zrobic.
U nas dalej szaro, buro i ponuro. Majka do 21:30 szalala, w lozku bajki lalom opowiadala, bo jej w dzien nie moglam dobudzic, do 17tej spala, ponad 3 godz,ale to dobrze bo obudzila sie w lepszym humorze, przeziebiona jest i przed drzemka maruda jej sie wlaczyla, a poza tym rano dluzej nam da pospac.
Nastepny taki leniwy weekend mamy w grudniu wiec przyda sie pospac dluzej

))
Wogole to w ciagu dnia potrafi przez wiekszosc czasu bawic sie w domku (T jej przeniosl ten ogrodowy domek do pokoju na gorze). Gotuje tam, lalki usadza na krzeselkach, uczy je rysowac, piosenki im spiewa, itp.
Ja sobie spokojnie moge cos zrobic. Ciesze sie, ze jest kreatywna i rzadko sa chwile kiedy mruczy,ze sie nudzi.
Dobra zmykam na seans filmowy. Dzis T wybieral film wiec zobacze co tam proponuje
Spokojnej nocki.