Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

hej,
ja to mam szczęście. Właśnie odebrałam mandat z Długołęki. Złapali mnie na radar jak do elvie zmierzałam, 200zł i 4pkt karne.

No, no. Dziary mogłabym nie znieść, bo nie lubię, ale właściwie mogłabym się poświęcić. A oczyma wyobraźni zdecydowanie łatwiej jest mi ujrzeć jakiś miły weekendzik na Wyspach, powiedzmy. Tylko musiałabym młodą gdzieś sprzedać, a nikt nie chce podjąć się opieki nad nią
Ciekawe dlaczego?
![]()
Z cudzymi dziećmi sobie czasem lepiej człowiek radę daje niż ze swoimi 

Z innymi dziećmi się nie leje
a Jaśka potrafi złapać za kudły i o ścianę . Potem go całuje i mówi że to jej Jaś
Także na podrapaną Olkę już nie zwracam uwagi , bo wiem że to JAś 
i jeden karton zabawek, którymi już się nie bawią
Więc jest miejsce na prezenty od Mikołaja 
Aniam, no ja tam o Twojej propozycji pamietam. I bardzo mozliwe ze w styczniu z niej skorzystam, ale jeszcze nie wiem tego z cala pewnoscia.
Tylko dawaj cynka wcześniej , co bym panie w przedszkolu uprzedziła 
A jak nie, to i tak z winkiem przyjade 
więc powinnam być teraz normlanie.

a że chłopaki rosną to i porcje coraz większe, Helenka w ślady braci idzie ale ja tam się z tego cieszę, niech jedzą na zdrowie gorzej by było gdybym musiała im wszystko wmuszać
i jeśli ten stan będzie trwał dłużej to napisze ci adres i tam też są okna do umycia i szafy do posprzątania