zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
bez kitu, faceci sa z marsa. ide spac
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

gazetą już nie raz dostała, za karę na taras ją wystawiamy i jak do niej gadam, że nie wolno to oczywiście wyraz pyska ma "korzący" i "ja nie wiem jak to się stało, ja już nigdy, przenigdy".Annaoj, ja mam psa alfę w domu i w latach młodości było ciężko samemu go doprowadzić do ładu...polecam książkę "okiem psa", duzo daje do zrozumienia...jakkolwiek, w sytuacji o której piszesz, ja bym ostro ucięła tego typu zachcianki, zdjęła ze stołu, skarciła gazetą i prosto w oczu mówiła, że nie wolno...Alfa musi czuć, że to Ty jesteś silniejsza i to Ty jesteś alfą w tym stadzie...inaczej nie dacie rady...
Monia a jak Twoja Hanka-Huliganka w przedszkolu?

On taki nierozgarnięty, czy udaje nierozgarniętego
Trzymam kciuki, oby tym razem wziął się w garść i was ściągnął! to Meksykanin, a to wiele tlumaczy ;-)zielona, ten twój małżon zwyczajnie w kulki leciOn taki nierozgarnięty, czy udaje nierozgarniętego
Trzymam kciuki, oby tym razem wziął się w garść i was ściągnął!![]()
Postanowiłam jedna nie użalać się nad sobą i zupa wstawiona, ciasto na naleśniki zrobione,pranie się pierze a teraz czas na nałóg 

Ale dobrze nam tak bo czas tak szybko leci i nawet się nie obejrzymy jak nasze dzieciaki w świat pójdą...
a po drugie to chłopak jest a nie jakaś mamzela ;-)
Mimo wszystko uważam że Bartolini jest bardzo słodki i do schrupania ;-)