hejka kobietki
Melduję że nadal żyję ale co to za życie

Dopiero dzisiaj zwlekłam się z łóżka i ubrałam,nie pamiętam kiedy ostatnio choróbsko aż tak bardzo mnie przydusiło

Dodatkowo przez kaszel który mnie masakrycznie męczy jeszcze bardziej mnie kręgosłup boli ( a myślałam że bardziej nie może

) mam tylko nadzieję że coś więcej mi nie przeskoczyło.
Helenka ze mną w domu siedzi bo jej pani na L4 dzięki bogu nic ode mnie nie załapała, chłopcy też zdrowi tylko małżon lata na pełnych obrotach i mam nadzieję doceni ile pracy mnie kosztuje obsługa dzieciaków, zwierzaków i domu ;-)
O prezentach dla teściowej było, mnie to nie dotyczy ;-) ale przypomniało mi się jednego roku kupiliśmy mamusi jakiś lek z lecytyną tak profilaktycznie coby jej na pamięć wpływało czyt. aby sobie przypomniała że wnuki ma
Kittek zdrówka, kurcze może jeszcze się telefon znajdzie a jak nie to podaj mi numer do T to zadzwonię
Anna zdrówka dla ciebie i Alicji. Jeśli chodzi o Karen to nasza Sonia też miała taki etap i tak jak napisała Zielona, za kark i wynosić psiaka u nas podziałało
gosia z dietą poczekaj aż skończyć karmić

potem zobaczysz , ja polecam wizytę u dobrego dietetyka, ustali ci co i jak i zobaczysz że efekty będą

Mam nadzieję że jogging ci się udał i gdzieś w zaspie nie utknęłaś ;-)
Aniez to dzisiaj testujesz ? Prawdziwe chłopaki ci rosną jak za rozbieranie się już zabierają ale widać tatusia chcą naśladować

U nas w przedszkolu też takie mamuśki się zdarzają, ostatnio jedna na wycieczkę dzieciaka z gorączką wysłała i przed wyjazdem powiedziała pani że mały w plecaku ma syrop na gorączkę i że jak zacznie się coś dziać to pani mam mu go podać

pani oczywiście powiedziała jej że ona nie może dziecku podać leku i że to niepoważne aby dziecko w takim stanie na wycieczkę wysyłać
Basia zdrówka dla ciebie i Wiktora. Małża swojego do mnie na przeszkolenie przyślij

;-)
Aniam zmęczona po wizycie u fryzjera jesteś?;-) Moje dzieciaki też z tych dziwnych, ale katar od czasu do czasu mają , tylko ja mówię że katar to nie choroba ;-)
Onka co u ciebie bo widzę że się pojawiłaś?
Zielona jakie wieści od małżona, kasę mu wypłacili ? środa minęła
Maonka super że Alicja czuje się już lepiej

to się mama ucieszy z góry prasowania :-)
Filonka mam nadzieję że Kacperek trochę odpuści w końcu święta idą

Trzymaj się cieplutko , jeszcze trochę i finisz
Magda widzę że leniu****esz

Zdrówka dla dziewczynek.
Monia to witaj w klubie migrenowców, Aniez też do niego należy ;-) Tak sobie myślę czy ten grzaniec pod stokiem nie jest najlepszym lekarstwem na migrenę
Elvie jak tam Maciuś lepiej? TY agresywna

Nata jak się czujesz, bóle ustąpiły?
sonia trzymam kciuki za odchudzanie
Jeśli chodzi o bajki to na Królu Lwie zawsze ryczę i na Epoce Lodowcowej wtedy kiedy dzieciaczka oddają :-( generalnie ja płaczliwa jestem
Dobra nadrobiłam

uciekam do wyrka .
Miłego dnia kobietki :-)