Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Wpadam z wieściami pełnymi nadziei. Lekarz powiedział, że na skutek urazu miała poprzestawiane kręgi, ponastawiał wszystko i ma być dobrze. Jeszcze do kontroli mamy przyjechać w piatek, ale jestem dobrej myśli. Od razu mi lepiej.
Agnieszka nie zazdroszczę takiego maratonu. Daj znać co pani psychoterapeutka powiedziała.
Aniez biedny Bartuś, ale jaki dzielny.
znikam trochę poracować, bo od rana się skupić nie mogłam
A u nas była zima i się zmyła... pewnie w nocy znowu napada śniegu... tak dla odmiany ;-)
Wpadłam napisać, że test zaliczyłam na 85%, więc tragicznie nie jest, ale różowo też nie, pora się pouczyć... ;-) tylko ja leń jestem
Anna oj- dobre wieści, &&& za szybką poprawę!
Basia- wiesz na czym stoisz, pytanie co z tym zrobisz. Uważam, że w dzisiejszych czasach należy nieco światopogląd niektórym panom naprostować, bo oni z XIX wieku z mentalnością nie wyszli... z całym szacunkiem, masz prawo do odpoczynku, masz prawo do szacunku, masz prawo do przyjemności. Rozumiem, że masz skomplikowaną sytuację rodzinną, ale sądzę, że jesteś na tyle świadoma problemu, że tak, czy inaczej sobie poradzisz :-) jakby co my tu jesteśmy
Idę się pooddtykać solą hipertoniczną hehehe... blondi się nowego wyrazu nauczyła :-) Małżonek ogórkową zrobił i kurczaka w sosie pomidorowym z mascarpone i teraz mnie nęci... a pora późna... eh...
jakieś 15-20 cm?? I widze że znowu coś sypie 

która chętna ;-)
ale i tak obserwuj.

Przepis na kurczaka poproszę już dziś! Mascarpone z almy ma dziś do mnie dojechać
, ale wiem, że są rzeczy które powinnam umieć, a je właśnie "położyłam". Jak się uczę to na teście mam 95-97% ;-)
bo J. do przedszkola trzeba było wybrać...wstaje a M. już nie śpi i tatusiowi na kolanach siedzi i komp okupują 
wczoraj to stwierdziłam
ale z własnej woli nikt mnie z łóżka o 6:30 nie wygoni