aniez
Fanka BB :)
Gosienko no mysle, ze lataliby szczesliwi i ututlani po same uszy. Bartula rano tez zaspany chodzi
ciekawe po kim to ma... prawda 
Ja jestem zaganiana i mam troche problemow ze zdrowiem, a ze zdrowie najwazniejsze, to trzeba je podreperowac. Spotkanie we Wro... chetnie, byle nie w ten weekend. Uknijcie cos.
Elvie ja wiem, jak tna i farbuja w saloniku, bo moja znajoma od lat tam chodzi i ma naprawde swietne fryzury. Tylko ona w innym stylu niz Ty, bo mega nowoczesnie
w.stylu "retro" nie wygladalaby najlepiej, bo ma taki typ urody. Na szkoleniu dasz rade.
Gosia no jak byla glowa pod kran, to czas na zmiane. Zdrowka dla Hani. Ja bym ja dalej inhalowala, mierzyla temp.i co jakis czas szla osluchac do pediatry.
Basia jak mi jeszcze napiszesz, ze ona Ci postawila diagnoze przy malym, to chyba tu padne.
Agnieszka okulary w dzisiejszych czasach to norma
cale szczescie, ze dal so ie zrobic badanie wzroku.
Maonka dobrze, ze Ala lepiej.
Anna oj mialam wlasnie pytac jak Karen. A zdecydowaliscie sie na diagnostyke.we Wro? U nas tez od rana dom wariatow i czasem mocno sasiadom wspolczuje
ale trafili nam sie idealni na szczescie.
Kuba juz dobrze. Uszko w stanie dobrym, refleks jest
bardzo mnie to cieszy 
Ja jestem zaganiana i mam troche problemow ze zdrowiem, a ze zdrowie najwazniejsze, to trzeba je podreperowac. Spotkanie we Wro... chetnie, byle nie w ten weekend. Uknijcie cos.
Elvie ja wiem, jak tna i farbuja w saloniku, bo moja znajoma od lat tam chodzi i ma naprawde swietne fryzury. Tylko ona w innym stylu niz Ty, bo mega nowoczesnie
Gosia no jak byla glowa pod kran, to czas na zmiane. Zdrowka dla Hani. Ja bym ja dalej inhalowala, mierzyla temp.i co jakis czas szla osluchac do pediatry.
Basia jak mi jeszcze napiszesz, ze ona Ci postawila diagnoze przy malym, to chyba tu padne.
Agnieszka okulary w dzisiejszych czasach to norma
Maonka dobrze, ze Ala lepiej.
Anna oj mialam wlasnie pytac jak Karen. A zdecydowaliscie sie na diagnostyke.we Wro? U nas tez od rana dom wariatow i czasem mocno sasiadom wspolczuje
Kuba juz dobrze. Uszko w stanie dobrym, refleks jest
metoda prehistoryczna jest na NFZ.
Samo ściąganie w sumie nie boli , ale piaskowanie jest wstrętne , jakieś słono słodkie g... a lakierowanie kwaśne jak cholera .