Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

to jak bym czytała o moimkolejny raz pokazal, ze jest beztroskim, bezmyslnym, skoncentrowanym na sobie oslem.
często jest tak że coś mówię a za godzinę się pytam o to to mówi że przecież nic mu nie mówiłam i on o niczym nie wie albo pytam się o czym przed chwilą mówiłam a on na to że nie pamięta
Szymek padł
Przy kolacji , przy stole .![]()
Mąż mi rower swój wytaszczył , przystosował do moich celów . Znaczy się jego rower , już stał się moim rowerem , no i z małolatem pół dnia jeździłam . Wykończyłam moje dziecko , a myślałam , że nie jest to realne . Ale co km. nakręcił , to tylko on wie
Do tego dodać należy ile się musiał napedałować , bo raz że na 4 , to jeszcze na 16![]()
![]()
![]()

kittek Zmykam do moich robotek recznych (czyt. tłumaczenia dla dziekana,który mnie ostatnio wq***wia na maxa zasypując dzikimi streszczeniami na jakas konferencje)
a autkiem 40-50 min . Mojemu niestety nie udało się dostać do przedszkola ale brawa dla Boryska
biedna się napiła dość sporo...O ile należę do tych samych cieplolubnych co Ty, to w tak doborowym towarzystwie pogoda nie jest potrzebna, a po kilku % bedzie napewno ciepelko heheheh. No jakoś spróbuje sie ogarnać bo licze na większ spotkano nad morzem, tak kombinujemy od jakiegos czasu i cos sie zgrac nie możemy przydaloby sie wynająć kilka domków i rządzić :-)
Wronka ja poza majem raczej nad naszym morzem nie zawitam
Wolę jednak gdzieś na pewniaka pogodowego śmignąć .
właśnie odkopałam sie z pod góry papierów, ale tak to jest jak sie nie robi na bieżąco tylko się odkłada na kilka stosików
i intensywny dzień. Przypadkiem dowiedziałm się że od wrzesnia otwierają państwowe przedszkole w mojej mieścinie, zapowiada się że będzie fajne więc jutro wybywam dowiedzieć się czegoś więcej, pozatym Kuba musi koniecznie na trening w końcu dotrzeć bo cały miesiąc nie był, najpierw choroba, póżniej próby w kościele i biały tydzień, ja w tych godzinach mam zebranie na którym też muszę być, oczywiście M nie ma, więc będzie wesoło