zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Agnieszka, no to mam nadzieje, ze uda sie znalezc zrodlo moczenia i z nim uporac.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Dzisiaj byliśmy dzisiaj po południu na terapii i było trochę już lepiej niż ostatnio trochę popłakał ale nie tak strasznie jak poprzednio. Przed chwilką zrobiłam małemu inhalacje i mogę trochę odpocząć uff pracowicie minął mi dzień:-)niezła z niej spryciulaWczoraj kupiliśmy rowerek dla Natalki dzisiaj gwiazda pojechała do babci w kasku jak to argumentowała "bo moje serduszko zemdleje jeśli nie pojeżdżę na rowerku
no to sie rozumiemy...współczuję mój często ma takie dni że wszystko na przekór i wszystko na NIE jest a histeria goni histerię po takim dniu wyglądam i czuję się jakby mnie walec przejechał

Tylko ja cholernie to przeżyłam i czuję się jakbym opadła z sił :-(Muszę jakąś mądrą książkę znaleźć w jaki sposób rozmawiać z nastolatkiem bo coś czuję że będą jazdy a wolę być przygotowana aby za szybko nie osiwieć ;-)

zresztą dwa razy do roku mam coś takiego , najgorzej jest w nocy bo nie można spać 
:-)

pogratulowałam mu, pochwaliłam (ale nie robiłam jakiegoś strasznego szumu) i od razu dostał 2 żelki
Czyli jednak coś dotarło do niego... 
w dzień jest w stanie bardzo długo wstrzymać sikanie nawet do 30 minut
od momentu jak zakomunikuje że chce... Badania wszystkie porobiliśmy bo i mocz i pojemność pęcherza i inne też. Lekarz jest przeciwnikiem jak narazie stosowania u J. farmakologii. Do tego J. ewidentnie stwierdza że jemu tak jest wygodnie i jego to nie denerwuje jak ma mokro bo nie czuje tego (nawet jak mu przebierze pampek
).
masakra
ide coś przekąsić i za obiad jakiś się złapać...