Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

), fajnie że mamy kafle, ogród i tereny do spacerowania. Opinia 10/10 więc w piątek po psiaka jedziemy
Jak pogłaskałam i wyprzytulałam tą jej suczkę to sobie uświadomiłam, jak mi psa brakowało:-)
Jak juz wyjde z emigracyjnych papierow, to zajme sie lakarskimi i moze jakims cudem uda mi sie lekarza rodzinnego znalezc, bo dzis popatrzylam w lustro i na moje oko to cos tam jest poprzestawiane, bo zdecydowanie roznia mi sie biodra i spod prawj nogawki mam we wszystkich spodniach wytarty...
ale słoneczka też nie było .
czekamy na foty psa . 
W końcu Emil strzelił z grubej rury ( wspomniał kobietę która mnie urodziła
) ale tak jak to powiedział tak się zorientował że trafił w czuły punkt i że przegiął. Zaczął mnie przepraszać, ja płakałam on płakał , Helka stała i patrzyła i nie wiedziała co się dzieje. Wzięłam go na rozmowę, taką szczerą i powiedział o co chodzi. Jest mega zmęczony szkołą, czuje presję ze strony nauczycieli , chodzi o stypendium które dostaje się za wyniki w szkole, daje je burmistrz a wiadomo dyrekcji zależy bardzo na tym żeby jakiś uczeń je dostał ;-) Teraz w szkole gorący okres, bo sprawdziany, kartkówki i codziennie coś
Powiedziałam mu że dla mnie średnia się nie liczy,że jak będzie to stypendium to dobrze jak nie to nic się nie stanie bo to nie jest żaden wyścig .
Ale chyba to dobrze oczyścić atmosferę, jedno wiem że mój mały synek już nim nie jest, dorósł i niestety muszę przygotować się na takie dni , grunt że rozmawiamy
i potrafimy powiedzieć słowo przepraszam .
Mam nadzieję że egzamin poszedł ci dobrze
dobrze że wczoraj wieczorem nie czytałam twojego posta bo pewnie jeszcze bym do lodówki zajrzała ;-) a przez to imprezowanie pewnie z 2 kg do przodu mam
Wrzuć na kulinarny przepis tej szarlotki z truskawkami plisss :-)
&&&&&& za egzaminy