Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
radość moja oczywiście wielka, pewnie nikogo przekonywać niem muszę;-)Tak.Annaoj fajnie że to jużteraz tylko wyprawkę szykować
![]()

W następny czwartek mamy wizytę u laryngologa. Dziwne jest to, że on nie chrapie, nie choruje prawie wcale (odpukać w niemalowane!) Ponoć takie objawy zawsze występują u dzieci z przyrostem trzeciego migdała. Oczywiście żadna z lekarek, które badały Matiego nie widziały potrzeby skierowania go do specjalisty. Ponoć ja - nadgorliwa matka sobie wymyśliłam!!!!!! a dziecko ma niedosłuch... poradźcie kobiety.
co do wycinki 3. migdała, nie jestem specjalistą i wiadomo, że każdy przypadek jest inny, ale nam mówiono, że najlepiej wycinać po czwartym roku życia, z tym, że weź pod uwagę, że na sam zabieg się czeka kilka miesięcy (nam się udało ten czas skrócić z 6 do 3, bo zgodziliśmy się na wycinanie w wakacje, a wtedy jest mniej chętnych). Polecam zabieg w Szpitalu Kolejowym na Wiśniowej we Wro. Zabiegi robią tylko raz w tygodniu, stąd długie kolejki, więc najlepiej weź skierowanie na pół roku przed terminem. Niedosłuch jest wskazaniem do wycięcia, jak mały będzie miał katar niedosłuch będzie się pogłębiał. Zapytaj laryngologa o możliwość podania szczepionki donosowej (polivaccuum mite, albo coś podobnego), zmniejsza to ilość infekcji kataralnych, możecie podać pierwsza partię na jesieni. W naszym wypadku po zabiegu Kuba jest okazem zdrowia, chociaż nadal ma tendencje do zapalenia uszu, ale w ciągu 2 lat miał je raz, a nie co chwila.
Paczka z kosmetykami wyszła ode mnie priorytetem dziś, za zwłokę przepraszam, ale się zorganizować nie mogłam z ta wysyłką. Kamila auta nie miała, a ode mnie na pocztę kawałek i w upały nie chciało mi się tam wybierać.
Jak wrócisz to zrobimy zamianę;-)
W czasie takich rozmów można się ciekawych rzeczy od dziecka dowiedzieć.
Kurde pizza za mną łazi a u nas nie ma takiej dobre jak u was .