Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Teraz możesz odetchnąć i spokojnie czekać na przyjście Wiktorka na świat 
jak nie urok to 

jedno co mnie przeraża to sprzątanie strychu bo baby z dziadem tam brakuje. Coś czuję że wykorzystam kwietniówki które przyjadą 
Wagowo też wydaje mi się ze stoi w miejscu , ale może to chwilowe ;-)
Najprawdopodobniej zerwałam się jak chciałam psy w nocy wypuścić na dwór i zrobiłam to zbyt gwałtownie a że kręgosłup w rozsypce to mam za swoje 
Wizytę u rehabilitantki ci na bank załatwię

dobrze że z oczkiem M lepiej 
moja rehabilitantka zawsze mi to miejsce rozgrzewa takim specjalnym żelem, podłącza pod jakieś urządzenie . Ja się boję że teraz po prostu strasznie nienaturalnie chodzę i za chwilę coś mi przeskoczy w odcinku piersiowym
Ech starość ;-)
maści w ogóle nie działają :-( generalnie już trzy miesiące nie chodzimy na tańce i dlatego kręgosłup zaczyna szwankować, byle do września 

brawa dla Kostusi . Mój mówi o sobie niunio ale jak widzi siebie na zdjęciu.Wiktor też nie mówi tak bardzo super a niektóre słowa to chyba tylko ja rozumę bo mój mąż mówie że nie wie czasami co on mówi a Kostusia w stosunku do mojego poszła bardzo do przodu u mojego zdanie składa się z 3 wyrazów ale też jestem szczęśliwa że zaczyna cokolwiek mówićKto tam? - zapytalam. Mala odparla: kostańcia, siujprajś! No to rzeczywiscie byla niespodziankaJa natomiast zyskalam piekne imie> moninia.![]()
leżę i kwiczę mój za to uwielbia tą postać i jak zobaczy to nie pozwala mi przewinąćLenka usiadła przy mnie, a ja czytam posta Zielonej.
Młoda patrzy i nagle:
- Mamo tu Konstancja jest. Ona je loda. Ja też chcę loda.
Ja: Idź do lodówki i sobie weź.
Lena (pokazując na emotkę pokazującą język, tą przy fotce Kostki): Mamo, a co to? To jest jej mama? Nie jest ta mama ładna. I robi buuu. Nie lubię jej. Brzydki język ma. Czerwony.
![]()
![]()
dalejpadłam i wstać nie mogęGosieńko no własnie mówi cały czas , że mnie upije i wykorzysta . Kurde ale ja i bez upicia dam się wykorzystać

Super że wszystkie wynki tarczycy masz w porządku. 

to zupełnie jak jajak kupuję buty to cholernie niezdecydowana jestem
Biedulko współczuję bólu oby szybko ci przeszło

, duża już z niej panienka, mój ma jakieś 103/104 cm. Ja raczej nie wzięłabym małego na rower bo niestety nie mam za dużo siły i mały mógłby nas przewrócić 
Ufff