basia0412
Fanka BB :)
witam
padam dzisiaj jak mi się chce spać szok !!! no cóż trzeba zaparzyć kawę
Agnieszka cięszę się że oczkiem M już wszystko w porządku. Ja wczoraj zakupiłam mojemu basen a że jesteśmy w tej chwili na wsi to dzisiaj mu się rozłoży i niech szaleje
Isabela a ja wolę się na kanapie wylegiwać sportowiec ze mnie żaden
i z tąd kłopoty moje z tuszą + dużżżo słodyczy
Aniam to ja może w sobotę (17.08) bym do was z małym dotarła bo mój się na wypad do kopernika nie nadaje. Chyba bym po godzinie z nim w takim miejscu osiwiała
kitteki współczuję zdrowka dla T. Tulę cię mocno
Gosieńko biedulko mam nadzieję że w końcu ci ten ból odpuści.
padam dzisiaj jak mi się chce spać szok !!! no cóż trzeba zaparzyć kawę

Agnieszka cięszę się że oczkiem M już wszystko w porządku. Ja wczoraj zakupiłam mojemu basen a że jesteśmy w tej chwili na wsi to dzisiaj mu się rozłoży i niech szaleje

Isabela a ja wolę się na kanapie wylegiwać sportowiec ze mnie żaden
i z tąd kłopoty moje z tuszą + dużżżo słodyczyAniam to ja może w sobotę (17.08) bym do was z małym dotarła bo mój się na wypad do kopernika nie nadaje. Chyba bym po godzinie z nim w takim miejscu osiwiała

kitteki współczuję zdrowka dla T. Tulę cię mocno
Gosieńko biedulko mam nadzieję że w końcu ci ten ból odpuści.
Ja też nawet nie wiesz jak bardzosuper że karmienie nocne wyeliminowane
kici kubuś jest słodki padłam
annaoj tylko tam ZA bardzo nie szalej kobitoa że się cieszysz chętnie uwierzę
gosia wspólczuję ale aby do września to Mati wróci do przedszkola to zawsze trochę łatwiej . Oby szybko udało wam się roziązać sprawę z 3 migdałem trzymam kciuki &&
Aniez tak jak pisałam Aniam jak się zgodzicie to przyjadę do Aniam w sobotę
onka trzymam kciuki za wyniki Natki &&&&
Ostatnia edycja:

Wczoraj ogarnęłam już naszą sypialnię i pokój Helenki , nawet w szafach posprzątałam i pozbyłam się niepotrzebnych rzeczy
oczywiście jak im zwrócę uwagę to jest dobrze, ale czy ja wiem co robią jak mnie nie ma, potem oczywiście etykieta pójdzie że mama nie nauczyła
Mój lekarz ręce rozkłada i ciągle coś o operacji wspomina, ale ja na bank na nią nie pójdę, póki co nie boli mocno więc daję radę.