reklama

Kwietniówki 2010!!!

Hej Lejdis,

Annaoj
, zdrówka dla Wiktorka...

Basiu, zdrówka...

Maonka
, dla mnie to co piszesz o pani pomocy z przedszkola, to jakiś koszmar...zróbcie coś z tym, bo to nie jest normalne...

Kittek
, kusisz, kusisz, uwielbiam takie winko....

Mamusiu, a może pogadaj na osobności z panem rehabilitantem, może kup jakiś mały prezent dla Natalki, przekaż Panu niech jej wręczy podczas ćwiczeń, w ramach zawężania relacji...no pod warunkiem, że z panem wszystko ok....

Gosienko, bo prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie, tacy bliscy to majątek :tak:....my też mielismy dziś bardzo udany dzień, do tego rano pospaliśmy przednio, Hana była dziś łaskawa dla rodziców i pomimo, że wstała o 6, to nam dała pospać do 9...w tym czasie pocięła Laurce wszystkie kartki na biurku na małe, mniejsze i najmniejsze kawałeczki...dobrze, że tam zeszytów nie było :baffled:...

wczoraj H miała akcje żołądkowe, ale wieczorkiem juz było lepiej, dziś bez żadnych ekscesów, tylko troszkę osłabiona...nadal męczy ją przeziębienie: katar i kaszel, ale to już chyba grubsza sprawa i czas zacząć leczenie laryngologiczne :baffled:....L wróciła z biwaku średnio zadowolona, bo za wcześnie ją zgarnęliśmy i nie została na ognisku :confused2:....taaaa, a zadanie domowe to chyba ja bym miała za nią odrobić :-)...moje dziecko nadal ma hopla na punkcie harcerstwa i to nie z powodu harcerstwa samego w sobie, tylko towarzystwa w którym się obraca :baffled:...dziecko mi dorasta i tyle...

miłego wieczorku...

reklama
Jestem, super wczoraj było, małżonek wykazał się i robił nam pyszne drinki :-) w efekcie troszkę mrówka rano tupała, ale dość szybko się pozbieraliśmy :P

Anna oj
- jak Wiktorek?

Gosieńko- zdrowia! Niech już ból pójdzie precz!!! Dobrze, że goście pozwolili Ci trochę zapomnieć o bólu i zrekompensowali brak wizyty we Wrocku.

Ella- mam nadzieję, że niedziela była równie udana, co sobota :-) a pogoda Wam cudnie dopisała :-)

Kittek- jak parapetówka? :-)

Zielona- oby był to wyjątek, który potwierdza regułę... oby jednak historia się nie powtórzyła :-)

Aniam- hehehe... mam wizję, jak będziemy te kuraki ogarniać :P

Kubula nam troszkę siąka nosem i pokasłuje, i mam nadzieję, że nic się nie rozwinie. Bartula jak to Bartula :-) szalejusek mały, ale grzeczniusi. Wytargał skądś Szczeniaczka- Uczniaczka i teraz muszę słuchać pioseneczek w wykonaniu psiaka i dziecka tyż :P

Anka- na bank zaczęłybyśmy od... kupra :-) hehehe... ale myślę, że po winku będzie nam jabłuszko, nie?
Wiesz jaką oni mieli ostatnio ze mnie polewkę, jak chciałam się wykąpać, a w wannie... cyklopy... normalnie prawie miałam zawał :)

hej dziewczyny!

U nas nieciekawie, wczoraj Maja wieczorem mocno kaszlała, w nocy miała ataki kaszlu. Mama podała jej dexa pico przeciwkaszlowy.. Dziś inhalujemy, dostaje pneumolan, nasmarowałam ją pulmexem, napar z ziół zrobiłam, mama jej syrop z cebuli zrobiła. Jutro idziemy rano do pediatry, mam nadzieję, że nie zeszło jej na oskrzela, a tym bardziej na płuca bo kaszel brzmi paskudnie. W zeszłym roku miała zapalenie płuc i tak nie kaszlała, ale teraz nie gorączkuje na szczęście.

Uciekam jeszcze materiały dla maturzystów pokserować bo jutro i we wtorek mnie nie będzie więc muszę im zajęcie znaleźć i przez koleżankę podam.

Dobrej nocy!

Anka- na bank zaczęłybyśmy od... kupra :-) hehehe... ale myślę, że po winku będzie nam jabłuszko, nie?
Wiesz jaką oni mieli ostatnio ze mnie polewkę, jak chciałam się wykąpać, a w wannie... cyklopy... normalnie prawie miałam zawał :)

he he po winie mogę iść z Tobą na skubanie :-D:-D Oj by Gosieńka polewkę z nas miała :-D
bbuhhaahhhhaaa wyobraziłam sobie Ciebie w pięknych szpilkach odstawioną jak skubiesz kurę .. i monitor oplułam he he ...

Kittek zdrówka dla Majeczki . mam nadzieję , że to nic strasznego .

Aniam, nie znam zadnego Latynosa mieszkajacego w Europie i bedacego w zwiazku z Europejka. Malzenstwa latynoskie tak, ale oni tworza sobie swoj wlasny swiat (podobnie jak malzenstwa arabskie). Jakis czas temu doszla do wniosku, ze Latynoska i Europejczyk maja szanse stworzyc doskonaly uklad, no bo co w jej zyciu sie zmieni? Najwyzej pojdzie do pracy. Chlop Europejczyk i obiad ugotuje, i w chacie posprzata i gadzina sie zajmie...Wiec tak naprawde bedzie jej lzej. A Latynos i Europejka... Hehe, chyba nie musze tlumaczyc ;-) To se ne da. Oni maja pewne wartosci tak silnie wpojone, ze nawet kwasem nie da sie ich wykrzewic.

Zdrowka dla choruskow.

Dobrze że jeszcze zajrzałam :-p

Aniam ciebie to sobie wyobrażam jak kury skubiesz ale Aniezową to raczej nie :-D chyba byśmy musiały na tego kurczaka nieźle poczekać a i tak by było " Rafał choć zrób coś z tym" i nawet winko by nie pomogło :-D
Generalnie kura by na zawał zeszła jak by ją w tych szpilka zobaczyła :-p:-p:-p i problem zabijania by się sam rozwiązał :-D

Monia tak tak prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie ;-) Zdrówka dla Hanki.Czyli moja synowa dorasta ;-)musi sobie D strzelbę kupić na potencjalnych kandydatów ;-)a w tej kwestii niech z moim S porozmawia bo on początkujący myśliwy nie :-D

Kittek zdrówka dla Mai

reklama
Bry wieczór ;-)
Uwielbiam takie weekendy :tak:
Wczoraj zabrałam chłopców na Urodziny Pluszowego Misia do jednej z bibliotek w ościennej miejscowości :tak: M. był zachwycony, J. się nie podobało więc czas spędziliśmy w czytelni dla dzieci :-) Wieczorem pojechaliśmy na zaległe urodziny do mojego kuzyna i dzieciaki były przeszczęśliwe, że mogły się ze swoją kuzynką spotkać :tak:
Dzisiaj my w domu totalna laba a J. zawiozłam na urodziny do kolegi z klasy. Dzieć szczęśliwy wrócił więc ja też zadowolona jestem :tak:

Zdrówka dla dzieciaczków i dla was dziewczyny
Aniam, Aniez hahahahah bomba! Normalnie już was widzę jak szkubiecie :-p :-D Matko przypomniało mi się jak gołębiowi robiłam "sekcję zwłok".... może nie będę szczegółów pisać...:baffled::-D
Winko popijajcie ;-) a ja wasze zdrówko tymi rencoma zrobioną aroniówką wznoszę:laugh2: NA ZDROWIE!

Idę spać...zadanie domowe odrobiłam więc już mogę :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry