Moja biedronka przed chwilą wstała, zaczyna ją swędzieć więc pudroderm poszedł w ruch i od razu lepiej, rosół zjadła i teraz z Mateuszkiem gra
Kici powiem ci jak jest u nas, składamy się na Mikołaja na paczki dla dzieciaków wyłącznie słodycze, w zeszłym roku było to 10 zł na dziecko, pani wychowawczyni od razu zaznaczyła że ona sobie sama zapłaci za paczkę

U Emila jest inaczej bo w czwartej klasie z okazji Mikołaja był organizowany wyjazd na basen bo wiadomo starszaki to na słodycze nie są chętni ;-) i w tym roku też tak będzie

Nie ma u nas zwyczaju wręczania prezentów z okazji urodzin czy imienin nauczycieli , tylko w dzień nauczyciela była składka 5zł na kwiaty a zaznaczam że klasy u nas małe to mega kwota z tego nie wyszła , ale liczy się pamięć a nie za ile bukiet się kupi

Jak dla mnie jesteś jak najbardziej normalna
Agnieszka &&& za Marka za zabieg , oby udało się w znieczuleniu miejscowym. Co do pasowania to zapytaj pani bo kurcze jakaś informacja musiała być, z reguły jest poczęstunek i wiele rzeczy się przedtem ustala, dziwne że przedszkolanka cię nie zaczepiła i nie zapytała
Ella ja z bólem walczę już prawie 2 lata , z małymi przerwami

w moim przypadku rehabilitacja tylko trochę pomogła, zwykłe leki przeciwbólowe nawet silne neurologiczne też nie dały rady.Od miesiąca mam nawrót i prawdopodobnie kolejna przepuklina się pojawiła bo prawa noga odmawia mi posłuszeństwa

dlatego podjęłam decyzję o operacji bo już nie wyrabiam a nie mogę położyć się i nic nie robić .
Elvie jak chcesz zrobić rezonans prywatnie to spokojnie czeka się krótko, ja dzwoniłam wczoraj a dzisiaj jadę tylko 400 zł mniej będę miała w portfelu

na kasę chorych terminy w Legnicy dopiero na kwiecień

I generalnie rezonans mówi o wiele więcej niż tomograf komputerowy
Onka zdrówka dla Natalki.
Od teraz jestem na diecie tylko woda, takie zalecenie przed rezonansem;-)