aniam141
Wrześniowe mamy 2008
Gosieńka ceny nowych opon do mojego auta też zwalają z nóg
Ale że J ma kilka hurtowni używek dobrych i mają tam kontakty to zawsze coś wykombinuje . latem też komplet kupiłam , bo letnie do bani były już
ktoś sobie chyba bączki tym autem kręcił 
Ma S zacięcie w taki mróz
My palimy gazem . Pieca węglowego nikt obsłużyć nie umie . Teściowa ma kominek którego nie używa 
bez komentarza to pozostawię , ale jak chce mieć zimno , to niech sobie ma . Na dole domu jest kamień i ciężej ogrzać niż górę .
Nata - a to ten co Elvie pokazywała ?
Wronka powodzenia
będzie dobrze dasz radę , bo Ty wygadana babka jesteś . I daj znać jak poszło .
Ja czekam aż się hrabia potocki J syn obudzi i jedziem laczki zmieniać .
Ale że J ma kilka hurtowni używek dobrych i mają tam kontakty to zawsze coś wykombinuje . latem też komplet kupiłam , bo letnie do bani były już
ktoś sobie chyba bączki tym autem kręcił 
Ma S zacięcie w taki mróz
My palimy gazem . Pieca węglowego nikt obsłużyć nie umie . Teściowa ma kominek którego nie używa 
bez komentarza to pozostawię , ale jak chce mieć zimno , to niech sobie ma . Na dole domu jest kamień i ciężej ogrzać niż górę . Nata - a to ten co Elvie pokazywała ?
Wronka powodzenia
będzie dobrze dasz radę , bo Ty wygadana babka jesteś . I daj znać jak poszło . Ja czekam aż się hrabia potocki J syn obudzi i jedziem laczki zmieniać .
ale hrabia na Acanie i Royalu, więc pewnie kubeczki smakowe nie tegez... żartuję, bo Purinę, czy Kit-Kata zje, jak dadzą
wiecie, on negocjacje ma we krwi, więc jak już zaczął, to nie mógł skończyć, panie padły ze śmiechu, pamiętały go jeszcze z ostatniej wizyty (hehehe... gościa trudno zapomnieć). Teraz czekamy na wyniki.
bo jak spadało to cała sztywna była. Ale jakoś się przemęczę;-)