Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przynajmniej cały dzień miałam czym palić w piecu ;-) Miejsca się trochę zrobiło ale na razie na zakupy się nie wybieram :-( nic to uśmiech Mateuszka ważniejszy

Czekamy na fotki małego księcia.
Jeśli chodzi o małża to nic ci nie doradzę bo zdaję sobie sprawę że dla ciebie to beznadziejna sytuacja i musisz w niej tkwić i nic tu nasze cudowne porady nie pomogą :-(bo są ludzie i parapety...to tak nawiązując do mycia okien ;-)
Może u babci przyczyną niedosłuchu jest za wysokie ciśnienie tak miała moja babcia 
może Kubie ta wysypka tak dokucza że jest bardziej pobudzony, chociaż Helenka też ostatnio szogun jakich mało 
Dawaj Kubusia do mnie podjazd trzeba wyrównać a on uwielbia łopatą się bawić ;-)
Też mam codziennie smerfa marudę kiedy do przyjaciółki Tosi pojedziemy? :-) 

dopiero na 13 rehabilitantka może mnie przyjąć i zobaczymy , spróbuje rozmasować i plastry nalepić.Dobrze że dzieciaki spokojne i grzecznie się sobą zajmują.
Męża nikomu nikt nie wybiera i wg mnie jak się jest w związku w którym kobieta spełniona nie jest to zawsze tą sytuację można zakończyć i spróbować życia w pojedynkę, by później móc wejść spokojnie w lepszy związek z kimś innym.
Także ja leże (dzisiaj dosłownie) i podjadam... a to batonik, a to czekoladka, ciasteczko itd
;-)
może rzeczywiście przyda się małżowi przywalilć w łeb coby mu się obwody przestawiły na właściwe tory ;-)
oby szybko przestała boleć...