reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Na szybko pisze. My juz dotarlismy. Droga powrotna jeszcze szybciej sie wraca do domu. Leon o dziwo nie usnal w drodze powrotnej wiec zaraz idziemy z mezem ogarniac ich do spania.
Agnieszka daj znac jak dojedziesz.
Dzieki dziewczyny za spotkanie. Bylo super

reklama
O jakie pustki .
U u nas już dzieś piękne słoneczko było , nawet grila udało się zrobić :)
I oby już tak zostało . :tak:

Dzieńdoberek :-)

Weekend minął pod znakiem ogarniania 5 dzieciaków :rofl2: Emila kolega przyjechała a razem z ni jego siostra tak więc Helenka była wniebowzięta :tak: Trochę się napracowałam w kuchni bo dzieciaki zażyczyły sobie pizzę i gołąbki , ale jak puste talerze lądowały w kuchni to zapomniałam o wysiłku ;-)
Poza tym pogoda była pod psem, trochę stracha mieliśmy bo strumyk koło nas zrobił się rwącym potokiem :szok: gdyby dłużej popadało byłoby nieciekawie :no: dzisiaj jest już spokojnie , woda opadła, pogoda taka sobie bo niby ciepło ale pochmurnie, jedyny plus że w ogrodzie idealne warunki na sianie i sadzenie ;-)

Agnieszka, Maonka , Elvie super że spotkanie udane :tak:Onka wiesz jak Karola taka grzeczniutka w żłobku to w domu musi odreagować ;-)

Ella zdrówka dla dziewczynek, mam nadzieję że dzisiaj już lepiej.

Anna mój S to spóźnialski do potęgi trzeciej :no: najbardziej mnie wkurza jak sam się wyszykuje i czeka przy drzwiach patrząc jak ja trójcę ogarniam :wściekła/y: i jeszcze zadaje 10000 pytań do :rofl2:

Aniez jak tam po imprezie było mrówka nie tup ;-) Czy ja ma przyjechać z piłą i pomóc ci w wycince drzew ;-) bo ja sobie ciebie wyobraziłam latającą z siekierą po osiedlu :-p:-D

Aniam robisz za panią Kwiatkowską która żadnej pracy się nie boi ;-):-D Błoto to jest to co tygryski lubią najbardziej :tak:

Agnieszka zdrówka dla Janka niech ręka szybko dojdzie do sprawności a egzamin pewnie jak pogadasz z trenerem będzie mógł zdać w innym terminie w końcu to wyjątkowa sytuacja.

Maonka jak tam Leon po szczepieniu? Też mi się marzy suszarka :tak:

Mamusia super że usg Jasia wyszło dobrze i że rehabilitacja przynosi efekty :-)Przekaż Filonce że &&&& zaciskam aby interes wypalił :tak:

Kittek tobie to odpoczynek się należy jak nikomu innemu :tak:

Basia &&&& aby przyznali wam tyle godzin ile chcecie . Niestety do portfela to pieniądze tak chętnie nie wpadają ;-)Zdolniacha jesteś z tymi tortami :tak:

Aga2010 ja z dzieciństwa też pamiętam bieganie po kałużach na bosaka oczywiście ;-)i teraz wiem po kim mają to moje dzieciaki :-D

Uciekam por i seler sadzić w myśl przysłowia "kto sadzi, sieje w błoto ten zbiera złoto" ;-):-D

Miłego dnia

Dzien dobry dziewczyny.
U nas dzis piekne slonce :) szkoda ze weekend byl kiepski, ale i tak udalo mi sie wyskoczyc na chwile bez chorowitkow z domu. Czytalam ze spotkanie sie udalo :) zaluje bardzo ze nie udalo nam sie dolaczyc. Julcia zdrowa tylko rano ciut zaflegmiona a alicji glut z zielonego zrobil sie bezbarwny i goraczki nie ma wiec jest niezle.

Agnieszka biedny J z ta reka :(
Elvie Lenka slodka ze wycina julcie i Ale z papieru :) mam nadzieje ze juz niedlugo sie spotkamy.
Juz nie planuje- bedzie zdrowie i pogoda w najblizszy dogodny dla Was weekend to przyjezdzamy :)

Dziewczyny zycze milego dnia i do pozniej bo mi dzwoni budzik na antybiotyk ;)

Agnieszka- no to faktycznie nieciekawie z J. dobrze, że jakoś to znosi. W szkole już są na końcówce, więc pewnie sobie poradzi, ale załatwił się na całego.

Super, że spotkanie udane, ktoś zdjęcia robił? :)

Gosieńko- no wiesz... stanowiłabym niezłą atrakcję turystyczną :p hehehe... ale są plusy, bo z okien mam ładny widok, więc może jednak je oszczędzę :p
Jak Ty już tam posiejesz i posadzisz i Ci urośnie co trzeba, to przyjedziemy podziwiać :p Ja Ci może nr tel. do mojej teściówki zapodam, ona też uprawia ziemię dookoła domu... a ponoć grzebać w niej nie lubi, w co mi się wierzyć za bardzo nie chce, biorąc pod uwagę ilość plonów.

Kittek- mnie też wzięło na hamburgery :)

Basia- eeg nie jest badaniem rozstrzygającym tylko pomocniczym i właśnie nie podobało mi się to, że pani neurolog u której byliśmy na odczycie, potraktowała je jako badanie główne. Mam nadzieję, że jeszcze w tym miesiącu będziemy mieli konsultacje u naszego neurologa. Ja zresztą nie panikuję, bo nie mam takiej natury, a Kuba poza dziwnym eeg nie wykazuje niczego, co mogłoby mnie zaniepokoić bardziej ;)

Zmykam, bo coś się dzisiaj kompletnie nie mogę ogarnąć :(

dzień dobry:-)
słońce, w końcu słońce:-D wczoraj znowu większość dnia na działeczce:tak: co prawda nie obyło się bez burzy, ale humoru nam nie popsuła:sorry:

Dziewczyny, super, że spotkanie się Wam udało, zazdroszczę bardzo:-)

Hej dziewczyny
Wpadam na chwilę zameldować, że młoda gorączkuje od piątku, byliśmy dziś w przychodni ale pediatra ma wolne, jutro dopiero ją sprawdzi. Młoda nie ma kaszlu, kataru tylko tę gorączkę:-( pod 40 podchodzi więc co 4 godziny zamiennie jej nurofen z paracetamolem daję i jakoś zbijamy.

Nie mam szans nadrabiać, może wieczorkiem poczytam ale oczy mi się zamykają przez te pobudki:-(

Buziaki dla wszystkich, zdrówka i takiego słoneczka i ciepełka jak u nas dzisiaj;-)

reklama
Bry
Wpadam zameldować że żyję ale ledwo ;-) Posadziłam dzisiaj prawie 70 kwiatków i mam dość...a właściwie mój kręgosłup.

Aniez ja robiłam zdjęcia (maonka zresztą też ale u siebie bo aparatu zapomniała do Elvie ;-)) i wstawię obiecuję... ale jutro mi A. zabiera kompa do piątku więc pewnie w weekend ;-)

Idę się wyprostować ;-)

Do góry