jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
no to kochana mamy to samo - moze to cisnienie albo ta pogoda??... ja od wczoraj tez jestem nie do zycia.... a dzisiaj to juz ledwo funkcjonuje... jak tak mialoby byc do konca jak jest teraz to ja podziekuje :/...Aniołku - ja tez mam wrażenie, że mi brzuszek trochę jakby się zsunął, ale najgorsze, że mnie od wczoraj boli wysoko tak jakbym miała kamień w żołądku, taki ciężar. W ogóle fizycznie czuję się do kitu.. powolna, ociężała.. masakra. Wczoraj tak uważałam, żeby się nie poślizgnąć jak wyszłam na małe zakupy, że szłam jak paralityk :-)
Gdzie ta dawna, energiczna pełna wewnętrznej energii Ja??
Milutkiego dnia i dobrego samopoczucia Wam życzę! :-):-):-)
a propo zoladka, kochana ja tak mam juz prawie 3tyg. - ale wlasnie tak ciezko "boli" tylko co 3-4 dni i po tym wymiotuje lub mam biegunke.... gin powiedzial ze poprostu hormony ciazowe rozregulowaly caly moj uklad pokarmowy i temu tak mam - i moze tak byc juz do konca....
mi to opadl tak drastycznie wrecz.... ale nie mam zadnych boli ni nic to znaczy ze chyba wsio ok
...
...ehhhhh...ale już coraz bliżej...coraz bezpieczniej...to tylko cieszy.no i te malutkie ubranka(zdecydowałam z końcem 24 tygodnia,że zaczynam kompletować):-):-):-) i teraz gdy mi źle wyciągam z szafy i oglądam kilka razy dziennie
Bidulko Kochana :-( Ale najwazniejsze, ze teraz juz bedzie z dnia na dzien lepeiej , rana sie zagoi i bedzie po klopocie.