Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witajcie kwietnióweczki!
Ale napisałyścieciekawe kiedy to nadrobie?
Ja już po badaniach w szpitalu. Cukrzycy nie mam z czego się szalenie cieszę![]()
Dzięki temu pobytowi dowiedziałam sie ze maluszek ma już 1750g i na 80% będzie drugi chłopak.

byłam dziś u okulisty.zbadała dno oka,ciśnienie i pole widzenia i napisała-''ze względów okulistycznych konieczne rozwiązanie przez cesarskie cięcie''...zobaczymy co na to mój gin...

elma, chodzi o krwinki białe?ja mam zawsze 1-3 albo 3-5....i zawsze to pokazywałam lekarzowi poz i ginowi ostatnio i nigdy żaden z nich się tym nie zainteresował:-) więc to chyba nic takiego...nawet nie wiem jakie są normy...może to jakaś niegroźna infekcja...mój gin mówi,że jeśli nie ma białka,bilirubiny i glukozy w moczu to mam sie nie przejmować...

Ano duże już jest to 80% chłopa :-) Ale pierwsze dziecko też miałam dość duże bo 3700 g więc teraz też niewiele się pewnie urwie … Teraz wg usg termin wychodzi mi na 31 marca… no zobaczymyGratuluje 80% chlopca;-) bardzo duzy jakis tam ten Twoj Synek, nie?
znam to uczucieaga2010, wyleczyłaś już te wszystkie oskrzelowe infekcje?paskudne to cholerstwo....brrrrr...ja dopiero od wczoraj mogę cos porzadnie odkaszlnąć...kurdeee,jaka ulga...
ja na szczescie juz nie kaszle, ale nadal spie na siedzacy, bo mnie zaczyna dusic, jak tylko sie poloze, a antybiotyku staralam sie uniknac za wszelka cene i wyglada na to, ze sie udalo. Czego to czlowiek nie robi dla tego malego stworzonka w brzuszku...no okej kochane dzisiaj po ktg okazalo sie ze mam caly czas skurcze (jeju albo nie rozróżniam ich albo nie wiem) i jak narazie lezenie tydzien asparginu i za tydzien do szpitala na kolejne ktg - jezeli nic sie nie poprawi to szpital......
kurcze modle sie o te chociaz 10 tygodni by bylo ok, wole nawet urodzic w tym 36tc niz w np w 28 czy 30tc... ok spadam do lozka wzielam nospe na wszelkie w.... no i aspargin :/... papasiu
maly dalej baaardzo malo ruchliwy - martwi mnie to strasznie, ze z tak energicznego stal sie takim ktory posmyra pare razy na dzien (ale serduszko ok bije i maly ma sie dobrze wiec sama nie wiem) :-(
trzymaj się i odpoczywaj