Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja sie wlasnie poryczalam... Przyszedl Ł do mnie do lozka, i tak mi zaczal opowiadac, ja sie potwornie wystraszyl, jak od lekarza mu wyslalam sms co lekarz powiedzial. I mowi ze bardzo sie o mnie teraz martwi. Na co ja - ze chyba o dzidzie tez? Alez tak, o dzidzie tez, ale ja jestem dla niego najwazniejsza, bo drugiej takiej Kasi na swiecie nie znajdzie. I tak mi sie przykro zrobilo, bo ja to nie o siebie sie martwie, tylko o te male Sloneczko w brzusiu, by jej sie nic nie stalo przez to wszystko... i powiedzialam Ł ze gdyby cos zlego sie wydarzylo - to maja ratowac przede wszystkim dzidzie, a nie mnie. :--
-(

Więc nie rycz babo bo nie ma o co 
Jedno jest pewne że jak nie będę mogła urodzić to wystarczy ze parę razy zejde tam i z powrotem;-)

a wyobraźcie sobie że od przyszłego miesiąca u moich rodziców w bloku zaczynają wymianę windy i remont szybu , który ma potrwać do kwietniaa mamunia z tatuniem mieszkają na 6 pietrze
i co ja mam bidna zrobić? będe jeżdziła pod balkon i tak będziemy sobie gadły bo ja się tam za skarby nie wczłapie
![]()

acha i musialam moje dziecko (jeszcze w brzuchu) zameldowac juz do przedszkola - a pojdzie tam jak bedzie mialo 3 lata... ale miejsce trzeba juz 3 lata wczesniej zaklepywac![]()

)

Przedwczoraj, w drodze w gory nawiedzili mnie znajomi ze stolicy i zostali też na nocleg i pół piatku, więc jestem wykonczona.
Właśnie mój M zrobił ogień w piecu
to jest jego wersja, normalnie to poprostu odkrecił grzejniki

da niego ty i maleńka to jedno
Przytulam, zakazuje łez i mam nadzieję ze dzisiaj czujesz się troszkę lepiej