akaata
Olinkowa mama
dobra zmykam na razie. Idę wziąć ostatni raz prysznic w starej łazience :-) musze sie wykąpać porządnie bo od jutra tylko łazienka u teściów na dole do dyspozycji, a ja nie lubie korzystać "u kogoś".
No a potem musze powynosić wszystkie graty z łazienki i pochować wszystko w pokoju co może się ukurzyć nie potrzebnie, a mam tylko 2 godziny, heh chyba znowu nie zdarze... mąz będzie zły
ale coż nie rozdwoje się, przecież musiałam zajrzec na bb i na allegro :-)
;-)
No a potem musze powynosić wszystkie graty z łazienki i pochować wszystko w pokoju co może się ukurzyć nie potrzebnie, a mam tylko 2 godziny, heh chyba znowu nie zdarze... mąz będzie zły
ale coż nie rozdwoje się, przecież musiałam zajrzec na bb i na allegro :-)
;-)
poza tym, dzis jest w miare cieplo i sloneczko swieci od rana, wiec wywietrzylam cale mieszkanie. Az lepiej sie czlowiekowi robi jak slonce widzi. 

wchodząc na to 4 pietro chyba z 6 razy stawałam a do góry to juz nie mogłam złapać oddechu
Nic nie dźwigałam i oszczędzałam się jak mogłam- ale i tak odbiło się to na moim samopoczuciu bo nic też nie da się zrobić!
a wyobraźcie sobie że od przyszłego miesiąca u moich rodziców w bloku zaczynają wymianę windy i remont szybu , który ma potrwać do kwietnia