Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
z innej beczki...Nie możliwe a jednak - mamy imię dla synka. Obyło się bez uszczerbku na zdrowiu :-) czyli metoda wymawiania w towarzystwie męża wybranego imienia do bólu poskutkowała i to b. szybko :-) także z Władziem się pożegnałam

3mam kciuki a sniadanko pychota, w ogle moglabym jesc wszytko co wisniowe terazkisielki budynie jogurty dzemy no i soki:-)

no to możemy sobie piątke przybić bo ja od zawsze uwielbiam wszystko co wiśniowe... mniammmmmmmmm a kisielek najlepsiejszy na świecie:-)U nas w przedszkolu personel jest ok, ale za to powala beztroska rodziców. W Poniedziałek na leżakowaniu pani odkryła, że chłopczyk ma kilkudniową ospę (krostki już podrapane, niczym nie posmarowane). Rodzice tłumaczyli się, że "synek tak bardzo chciał przyjść do przedszkola" i posłali dzieciaka w 10stopniowy mróz z ospą do przedszkola.

z innej beczki...Nie możliwe a jednak - mamy imię dla synka. Obyło się bez uszczerbku na zdrowiu :-) czyli metoda wymawiania w towarzystwie męża wybranego imienia do bólu poskutkowała i to b. szybko :-) także z Władziem się pożegnałam
i nie mam siły nawet z łózka wstać!U nas w przedszkolu personel jest ok, ale za to powala beztroska rodziców. W Poniedziałek na leżakowaniu pani odkryła, że chłopczyk ma kilkudniową ospę (krostki już podrapane, niczym nie posmarowane). Rodzice tłumaczyli się, że "synek tak bardzo chciał przyjść do przedszkola" i posłali dzieciaka w 10stopniowy mróz z ospą do przedszkola.
Witajcie.
Dziekuje wszystkim za slowa pociechy...U nas slonecznie i czlowiek chcialby sie tym cieszyc,ale chmury smutku z poprzednich dni naplywaja i juz wcale tak wesolo nie jest.
Jestem troche spokojniejsza,bo co ma byc to bedzie,ale cieszyc sie napewno nie ciesze.
Malenka probowala mnie dzis rozweselic...wystawila glowke/dupke z prawej strony kolo zeber(odstawal mi owalny-kawalek brzucha na pare centymetrow,w porownaniu z reszta) i obserwowalam,co tez ona wyczynia z moim brzucholem...podchodzac do lustra zobaczylam maly cudzik...dokladny zarys wybijajacej sie stopki.Zaluje,ze nie zdazylam uwiecznic tego na zdjeciu,ale w myslach pozostanie.To bylo piekne,ale jak mysle co sie tam dzieje w srodku z moja coreczka,to lzy mi ciurkiem leca...
Co ja bym oddala,zeby Vanessa urodzila sie cala i zdrowa...
Jest mi naprawde ciezko,bo spodziewalam sie komplikacji z mojej strony,ale malenka do tej pory byla zdrowa i wszystko szlo dobrze...:-(

a co do imienia babcia przywyknie -mój wujek miał mieć na imię Tymuś ale mama walczyła o to żeby był Irek i wywalczyła z babcią -kiedyś to imię chyba nie bylo na topie....Witajcie.
...podchodzac do lustra zobaczylam maly cudzik...dokladny zarys wybijajacej sie stopki.Zaluje,ze nie zdazylam uwiecznic tego na zdjeciu,ale w myslach pozostanie.To bylo piekne,ale jak mysle co sie tam dzieje w srodku z moja coreczka,to lzy mi ciurkiem leca...
Co ja bym oddala,zeby Vanessa urodzila sie cala i zdrowa...
Jest mi naprawde ciezko,bo spodziewalam sie komplikacji z mojej strony,ale malenka do tej pory byla zdrowa i wszystko szlo dobrze...:-(
bedzie dobrze:-) Vanessa przeciez Ci pokazuje, ze jak sie nie rozweselisz to CI da kopa;-) ta wielka stopa![]()